agaundpestka
Fanka BB :)
Witam wyspana!!! młody zjadł o 22ej kaszkę z owocami (fajna godzina) 23:30 cyc i spał do 6:15
ja się budziłam co godzinę i patrzyłam czy ok, a piersi mi rozsadzało
pobudka o 8ej.
Mam pytanie czy Wasze dzieci jedzą codziennie mięsko- rybę, a jak nie to ile razy w tyg, a ile same warzywa?
może na działkę mu wywiozę, ale w domu nie.
Ja w ogóle gafę popełniłam, bo na tej promocji w rossmanie zrobiłam zapas słoiczków, ale po 5mies.
Hatszept no trochę dużo P pije w nocy mi, ale sama jestem ciekawa ile mój pije jak co godzinę ciągnie cyca.
Co do kawałków to owoce podaję w siatce jak chce sam jeść, a do ręki chrupka dwa razy piętkę z chleba i je się dużo lepiej od skórki- bo się szybko nie odrywa i dziś mu dałam chlebek ryżowy to sobie ciumkał.

Mam pytanie czy Wasze dzieci jedzą codziennie mięsko- rybę, a jak nie to ile razy w tyg, a ile same warzywa?
Klamot przetestowany i wystawiony na korytarzAga no to faktycznie nowy klamot ;-) ale fajnie, że dostalas ;-)
Ja ta samo robię, połowę miksuję- połowę widelcem gniotę, albo właśnie kaszka jaglana lub soczewica świetnie się sprawdzają. A królik jest z brokułami po 7mies.Kasia ja staram się już wcześniejszych nie podawać,ale robię wyjątki np z królikiem znalazłam tylko od 5 miesiaca więc kupiłam,żeby zobaczyć czy będzie mu smakowało. A jak znalazłam przypadkiem słoiczek od 4 zaplątany w szafce między innymi słoiczkami to ugotowałam marchewkę i ziemniaczka pogniotłam widelcem i dołożyłam do papki.
Jak sama gotuję to też część miksuję a część widelcem traktuję.
Ja w ogóle gafę popełniłam, bo na tej promocji w rossmanie zrobiłam zapas słoiczków, ale po 5mies.
Hatszept no trochę dużo P pije w nocy mi, ale sama jestem ciekawa ile mój pije jak co godzinę ciągnie cyca.
Co do kawałków to owoce podaję w siatce jak chce sam jeść, a do ręki chrupka dwa razy piętkę z chleba i je się dużo lepiej od skórki- bo się szybko nie odrywa i dziś mu dałam chlebek ryżowy to sobie ciumkał.