reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Iwon - gratuluję 7 m-cy Julka :D Ale ten czas leci! Ale ale - jak Twój już ma 8 m-cy, to za 9 dni moja! :D

I masz rację - weekend dla mam pracujących jest by odpocząć :D

Josie - trzymam kciuki za odżywkę :D i daj znać czy mąż się kapnął :p
no i super, że niania znalazła kolczyk... Mi ostatnio Monika rozerwała (miałam taki sztyft z łańcuszkiem wiszącym z tyły i łańcuszek znaleźliśmy a to ładne co na uczu widać ni hu hu, jak kamień w wodę...

Zaza - oj oj chyba Monika i Sergiusz się dzisiaj zgrali, mężowi też zjadła mało - 60 ml.... Dopiero jak matka z zakupów wróciła to wcisnęła resztę :p
Mam nadzieję, że zje Ci po pobudce.
No i gratulacje bezdźwięcznych "kroczków" :D

Muńka - gratuluję ząbka i przespanej nocki :D

MsMickey - dzięki! Szkoda tylko, że mnie nie było w domu tylko na zakupach w carrefour express, SAMA :D prawie jak holidays :p
A który to był odcinek? Może będą powtórki? No i ja nie wiem jak można zchrzanić placki ziemniaczane w Thermomixie hahaha, no nie da się, zawsze wychodzą:p

Papitka - może mają lampy UV w gabinecie i na noc włączają, żeby zabić zarazki?? Poza tym wywietrzenie wystarczy, zarazki umierają jak przez kilka godzin nie "wejdą" do jakiegoś organizmu...

Maćku i PaulinaMaria - też gratulacje dla 7 miesięczniaków :D

chwaliłam się zepsutą pralką? znaczy drzwiczkami? Wymiana tego co się połamało raptem 25 zł, o yeah! phiew! pralka ocalona!

no i sama nie wiem co miałam napisać... Nocka ok, obudziła się o 7, jedzenie na siłę... Poza tym nudy, bez zmian :D
Monika już po całym pokoju prawie pełza, kręci się i nie wiem co jeszcze, staje na czterech i się kiwa, jednocześnie podnosząc rękę z zabawką :p

hej :)

miałam nadrobić , ale jak , wy tyle produkujecie ,że masakra :szok: no nie da się :zawstydzona/y:

co z moją ręką ? zapewnie ma to związek z dźwiganiem mojego małego klocka :tak: bolała troche przez 2 dni ,a potem to już bardzo , w sobote przykleiłam plaster rozgrzewający, dodatkowo smarowanie maścią i pomogło :tak: oszczędzam ją jak moge , no ale jak :-(

Muńka gratuluje ząbka a co do filmu to też uważam ,że beznadziejny :tak:

Zaza - gratuluje pełzania

Maćku , Iwon - obyście wytrwały z dietami jak najdłużej :tak:

zdrówka dla potrzebujących :tak:

Sto lat dla 7-miesięczniaków - Julek, Ethan i Zosia najlepszego

Witam sie i ja
Aylin, Muńka, MSMickey dziewczyny bardzo dziękuję ale spokojnie z tymi pajacami bo jak mi wszystkie trzy zakupicie to moja mała tego nie przechodzi a raczej nie prześpi :-D. Tak zapytałam, gdyby któraś z was była to by mi kupiła przy okazji, specjalnie to nie chciałabym żadnej z was fatygować :tak:.
To która z Was będzie się wybierała na shoping ? bo już sama nie wiem z którą się dogadać:laugh2:

Muńka gratulacje dla Gabi :biggrin2: my nadal czekamy i wypatrujemy.

Dużo zdrówka dla wszystkich siedmiomiesięczniaków, wszystkiego naj naj naj... :biggrin2:

Rysica mam nadzieje.
No ale kto to pomyślał żeby chorych przyjmować w punkcie szczepień:wściekła/y:
Jestem ciekawa ile wazy. aż sie boje bo to kawał chłopa jest.
Chciałam mu dać zupke ale był tak śpiący że zaczął płakać przy jedzeniu i musiałam go uspać, tak sie zaczął denerwować ze wsadził mi rączke do miseczki. Trudno odgrzeje mu jak wstanie.

Witam, wreszcie chwilka dla mnie tylko kawkę sobie zrobię A śpi K miał czas na bajkę, ale właśnie widzę, ze też usnął:) nocka średnia Kuba kręcił się w łóżeczku co budziło A :D potem przyszedł do nas na trzeciego :D i wszystko było ok gdy mogłam spać na wznak, ale jak musiałam karmić A to zaniosłam K do babci do łózka- rano się obudził zły kto go zabrał z łóżeczka :-D
Na 18ta mamy chirurga po pierwsze się boję, ze A będzie to bolało :( a po drugie nie wiem jak dotrę, bo miasto zasypane- sypie od rana.

Julek, Zosia, Ethan,
Wiktor- Najlepszego 7miesięczniaki!!
Gabi gratki pierwszego ząbka i rodzicom nowych spodni- sukienek:-D
Zaza no to S będzie Ci się teraz cichaczem wymykał :D
Rysica tak to jest, ze nieszczęścia chodzą parami, ale dzieci zdrowe i to najważniejsze!!

Zaraz nadrobię co jeszcze zapomniałam :)

Sunshine jak to dobrze z nie jestem sama z tym podkradaniem:-)

Rysica super ze pralka naprawiona tanim kosztem!

Aga trzymam kciuki na pewno nie bedzie bardzo bolalo

Janek nauczyl sie dzieluc jedzeniem. Jak ma chrupka w rece a ja otwieram buzie i mowie aaaaa to on mi go daje z radoscia na twarzy. Cudne to!

reklama
Witam sie i ja
Aylin, Muńka, MSMickey dziewczyny bardzo dziękuję ale spokojnie z tymi pajacami bo jak mi wszystkie trzy zakupicie to moja mała tego nie przechodzi a raczej nie prześpi :-D. Tak zapytałam, gdyby któraś z was była to by mi kupiła przy okazji, specjalnie to nie chciałabym żadnej z was fatygować :tak:.
To która z Was będzie się wybierała na shoping ? bo już sama nie wiem z którą się dogadać:laugh2:

Muńka gratulacje dla Gabi :biggrin2: my nadal czekamy i wypatrujemy.

Dużo zdrówka dla wszystkich siedmiomiesięczniaków, wszystkiego naj naj naj... :biggrin2:

ja zaplanowanego shopingu nie mam, ale zdarza się, że muszę po coś wyskoczyć, a wtedy mam do smyka blisko :-) więc jak coś to dam znać!

Witam, wreszcie chwilka dla mnie tylko kawkę sobie zrobię A śpi K miał czas na bajkę, ale właśnie widzę, ze też usnął:) nocka średnia Kuba kręcił się w łóżeczku co budziło A :D potem przyszedł do nas na trzeciego :D i wszystko było ok gdy mogłam spać na wznak, ale jak musiałam karmić A to zaniosłam K do babci do łózka- rano się obudził zły kto go zabrał z łóżeczka :-D
Na 18ta mamy chirurga po pierwsze się boję, ze A będzie to bolało :( a po drugie nie wiem jak dotrę, bo miasto zasypane- sypie od rana.

oby obyło się bez bólu &&&&&

Moja G wygląda czasami jakby tańczyła breakdance:-)Robi taką śmieszną pozycję - podwija pod siebie lewą rączkę, opiera głowę i prawą dłoń o podłogę, przenosi prawie cały ciężar ciała na tą podwinięta rączkę i nogi unosi do góry:szok::-D jak mi się uda zrobić fotkę to wstawię, ale to trwa chwilkę, więc nie wiem czy dam radę.

Do góry