Kasienka_
Fanka BB :)
Waris daj znac jak poszlo
kciuki byly 
a przelew doszedl 
Mlodak a do Ciebie doszlo ?? to pieknie Szymus dokazuje
mi czasem rece opadaja
MsMickey ale Ci maz powiedzial ... poszlas ??
Nanulika piekny brzunio
Sunshine co tworzysz dla chlopcow ??
Aylin Zaza Iwon wspolczuje nocki
Aga fajnie tak z malym do kina szkoda tylko ze wyboru nie ma reperuaru, i piekne nocki Ci sie robia
Maćku a coz Cie tak dreczylo ??
Rysica STO LAT dla Moni, brawa za wytrwalosc
mi by sie juz nie chcialo
Kifsi piekne Wiktorek robi postepy
a mowa wroci ...
Josie nie pisz glosno o poprawie Jasia bo Ci go podmienie
i nie zapominaj o nas
Claudette oby w koncu przeszlo chorobsko ...
Kasia.natka chciala pokazac ze zdrowa
Aylin my robilismy jedno a raczkuje juz od dawna i nam powiedziala fizjoterapeutka zeby raczkowania nie wstrzymywac a stanie przynajmniej do konca 7 miesiaca ...
Muńka zuch z Gabi
i super macie z tymi ksiazeczkami ...
Niespodzianka gratuluje kolejnego zebolka
;D
my dzisiaj bylismy w zlobku na dwie godziny... ehhhh nie czuje tego wszystkiego ... ciekawe czy sie pochoruje znowu, jutro oddaje go na godzinki
i kolejny dzien z bolem ... wymiekam
Mlodak a do Ciebie doszlo ?? to pieknie Szymus dokazuje
MsMickey ale Ci maz powiedzial ... poszlas ??
Nanulika piekny brzunio
Sunshine co tworzysz dla chlopcow ??
Aylin Zaza Iwon wspolczuje nocki
Aga fajnie tak z malym do kina szkoda tylko ze wyboru nie ma reperuaru, i piekne nocki Ci sie robia
Maćku a coz Cie tak dreczylo ??
Rysica STO LAT dla Moni, brawa za wytrwalosc
Kifsi piekne Wiktorek robi postepy
Josie nie pisz glosno o poprawie Jasia bo Ci go podmienie
Claudette oby w koncu przeszlo chorobsko ...
Kasia.natka chciala pokazac ze zdrowa
Aylin my robilismy jedno a raczkuje juz od dawna i nam powiedziala fizjoterapeutka zeby raczkowania nie wstrzymywac a stanie przynajmniej do konca 7 miesiaca ...
Muńka zuch z Gabi
Niespodzianka gratuluje kolejnego zebolka
my dzisiaj bylismy w zlobku na dwie godziny... ehhhh nie czuje tego wszystkiego ... ciekawe czy sie pochoruje znowu, jutro oddaje go na godzinki
i kolejny dzien z bolem ... wymiekam
Kolejne USG na pewno nie zaszkodzi, ale jak dla mnie koniecznością nie jest. Moja miała tylko raz.
a Ty chcesz iść do Multikina, czy Cinema City, bo ta promocja z Bueno, to w Multikinie, a w Galerii Mokotów jest Cinema.
udało się. Dziś rozwiązałam formalnie umowę z moim dotychczasowym pracodawcą a od 1 lutego idę do nowej pracy :-). Muńka, MsMickey do tej o której mówiłam że mają się do mnie odezwać. Tak więc wykorzystałam ostatni moment aby chociaż Was zapoznać face to face bo teraz to już "mama wraca do pracy". Z jednej strony cieszę się bo wreszcie wyjdę do ludzi a z drugiej to chętnie siedziałabym z małą.
My idziemy na wzw w połowie lutego