reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Iwon gratuluje zebola

Kasienka ja tak zmienilam z Aptamila na Hipp, nie bawilam sie w mieszanie, stopniowe przechodzenie itp. Mlody mi stekal przy pierdach na aptamilu, az sie czerwony robil. Przy hippie problem zniknal, a zmiana mleka bezproblemowo.

Weny brak, pada snieg, chlop w domu - akumulator mu padl. Jestem bleeee - moze nadrobie wiecej i napisze wieczorkiem... Milego dnia baby :)

reklama
Niespodzianka- to chyba do mnie :sorry: Dzieki ;-)
Kasienka- to moja jak pojdzie do opiekunki a od lipca do zlobka to moze tez sie bujnie :-D

Pytam bo akurat jest w promocji i chcialam sprobowac :sorry: ale potem pewnie wroce do SMA bo tansze :-( i chialam sie doradzic czy tak mozna dziecku zmieniac mleczko :sorry:

moja mała właśnie mi zrobiła niespodziankę, takiego kupsztala walnęła że musiałam ją pod prysznic wsadzić !!!

Sunshine możesz zmieniać mleko ale nie tak że podasz małej teraz hippa i zaraz znowu wrócisz do poprzedniego, tak mi się wydaje że jak się mleko zmienia to już zostaje się przy tym zmienionym no chyba że coś nie tak

Rysica zapomniałam, że pytałaś o opinie nt. trapera. Ja czytałam tutaj
Opinie o Traper wózek spacerowy Coneco - bangla.pl

Kasieńka niezły pomysł z tym rozrzedzaniem, wezmę temat na tapetę :) I masz rację, że to przede wszystkim my musimy podjąć decyzję :sorry: Ja się waham, niby nie, ale zaraz daję jak chce, zero konsekwencji. Chyba najpierw muszę być na 100% pewna, a ja teraz jestem na jakieś 85% :sorry:

Niespodzianka
to my dzisiaj obie blee jesteśmy ;) Buziole.

Wracam do pracy :-p

Ja tez Was czytam, ale humor deszczowy :( zaczęłam rozmyślać nad swoim życiem i depreche od piątku mam :cool:w domu mnie omijają już, bo się boją, ze tylko warczę. A mi najlepiej jak wszyscy wychodzą, a ja sobie mogę pochlipać w samotności:zawstydzona/y:

oj Aga głowa do góry, teraz już będzie tylko lepiej i takich myśli się trzymaj :-):-D

kurde że Ty mieszkasz na drugim końcu Wrocka :-:)-:)-:)-(
Zawsze mozna sie gdzies w miescie spotkac, choć teraz i tak bym się nie spotkała :crazy: jakoś jestem anty-do ludzi i z nikim się nie spotykam bez wyjątku.

reklama
Kasienka - ale z Nikosia agent!! :-) no i masz rację, żłobek pod tym względem jest rewelacyjny ;-)

a co do guza, to dziś już prawie śladu nie ma :-D

Sunshine - myślę, że jeśli zupełnie zmieniłabyś na Hippa, to mogłabyś spróbować na początku trochę zmieszać, ale jeśli zamierzasz potem znów wrócić do poprzedniego mleka, to raczej niebardzo.

Muńka a nie mogłaby Gabi z moim bąblem pogadać i go namówić, żeby też sam zrezygnował z uu? :sorry:

zapytam ;-) znając ją myślę, że powiedziałaby coś w stylu - "stary, no weź nie rób siary, duży już jesteś, zostaw tego cyca" ;-)

Munka- witaj w klucie, prasowanie takze nie jest przedmiotem mojego kultu hihih, tyle, ze ja podejrzewam u siebie jakies natrectwa na tle prefekcionizmu (bo perfekcionistka nie jestem, za leniwa zem na to) i jak prasuje mezowi koszule, to przelece body, bo wtedy ladniejsze, potem jak juz prasuje, to moze i spodnie, no to bluzki i zanim sie obejrze, jade tez pieluchy :eek:
A prasowac nie cierpie :confused2:

ja nigdy nie prasuję mężowi koszul, sobie kupuje rzeczy, które nie wymagają prasowania :-D no, ale dla dziecka jestem w stanie się poświęcić :-D

Ja tez Was czytam, ale humor deszczowy :( zaczęłam rozmyślać nad swoim życiem i depreche od piątku mam :cool:w domu mnie omijają już, bo się boją, ze tylko warczę. A mi najlepiej jak wszyscy wychodzą, a ja sobie mogę pochlipać w samotności:zawstydzona/y:

Tulę!!!

Do góry