No hej,
ale się tu wczoraj alkoholizowałyście, taka impreza na forum mnie ominęła ;-)
Dzisiaj mój M. miał dyżur przy małym. Muszę powiedzieć, że poradził sobie całkiem nieźle, bo przetrzymał bąbla z karmieniem do 4.30

Ostatnie mleko dał mu o 23, a potem trzy razy podawał herbatkę - tak się chłopak w sobie zawziął, że go jeść w nocy oduczy

Fajnie, tylko że teraz mam wysoko ustawioną poprzeczkę, a dzisiaj mój dyżur
Waris spóźnione gratulacje dla Twojej 9-miesięcznej księżniczki :-)
Młodak i dla Szymka za pierwsze dwa kły ;-) Jaki piękny długi post wczoraj napisałaś, wena twórcza? ;-)
Muńka mam podobny system, jeśli chodzi o prasowanie

Jak mam stertę ciuchów, to zaczynam eliminacje - najpierw odrzucam rzeczy M., bo przecież może sobie sam wyprasować, potem swoje, bo jak będzie potrzeba, to szybko przejadę żelazkiem i tak zostają mi tylko rzeczy dzieciaków

I tutaj następuje drugi etap eliminacji, czyli chowanie do szafek tego, co nie wymaga prasowania, bo jest całkiem znośne po praniu. Zostają mi tylko najbardziej wymiętolone koszulki ;-)
Tak naprawdę, to niecierpię prasować. I nawet zakup ślicznego kolorowego pokrowca na deskę nie pomógł

Dlatego teraz mamy z M. taki system, że on wyjmuje pranie, a ja je rozwieszam. Tym sposobem większość rzeczy jest już wyprasowana po zdjęciu z suszarki
Sunshine jestem na 10-tej stronie

Walczę dzielnie o minimum swojej własnej przestrzeni, ale ponieważ pozostaje mi ona tylko wieczorem, kiedy już jestem w łóżku, to kończy się tak jak wczoraj, że zasypiam przy książce

Ale nie zamierzam się poddać

Zwłaszcza, że koleżanka z pracy jest już na 460 stronie
Rysica współczuję niefajnej atmosfery w pracy, bo to jest chyba najbardziej dokuczliwe

I zazdroszczę Ci tego miesiąca wolnego, który Ci jeszcze pozostał

Zdrówka dla małej, tulaski dla Ciebie! PS. Ja też czekam na wiosnę ;-)
Niespodzianka ja mam trzy butle. Do kaszki używam LOVI i smoczka krzyżykowego, do mleka właśnie kupiłam dużą aventa (260ml) i smoczek nr 4, bo z trójki już słabo leciało. A mała aventa (125 ml) ze smokiem 3 jest teraz do herbatki

Chociaż czasem mały jeszcze dostaje mleko z tej ostatniej, np. w nocy.
Pamka dzień dobry