alijenka
Mamcia Nataszki :))
dobra babki ja muszę Was opuścić nie daję już rady, padam dosłownie i tak się zastanawiam kiedy moja twarz wyląduje na klawiaturze 

spokojnej nocki życzę

spokojnej nocki życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

bo nie mam z kim małej zostawić i siedzę na wychowawczym, jakbym miała wrócić do pracy to bym na opiekunkę musiała tylko robić
zresztą nie mam gdzie wracać moja firma w której pracowałam padła a teraz nie ma szans na załapanie się w moim zawodzie gdzieś
ja nie jestem domatorką i mnie męczy takie siedzenie w domu
a widze, ze Madzia niezle postepy robi :-) Aurelki ulubiona zabawa to wkladanie i wyjmowanie przedmiotow czy to zabawek, czy garnkow

teraz tez sie wala miedzy innymi zabawkami, niby fajna bo zacheca dziecko do zabawy ale ona teraz tyle ma tych zabawek, ze najlepiej jej wychodzi wyjmowanie ich z koszyka
:-) Mi tez sie moj podoba ale Twoj wydaje sie stabilniejszy, na razie mloda uzywa tylko klockow a do chodzenia uzywana jest ZEBRA 
Aurelka dzis nie plakala jak ja zostawilam i nawet sie usmiechala i zrobila papapapa :-eek: zamiast sie cieszyc to jest mi smutno, ze juz mnie nie potrzebuje
wariatka ze mnie co???
![]()

Witamdziś większość dnia była u nas koleżanka z porodówki z 3dni starszym synkiem
i powiem, ze nie wiem co robić z moim ancymonem
on cały czas chce bić tamtego
az płacze, ze złości jak nie może go pacnąć. Co robić w takich sytuacjach? Oczywiście mówię nie, biorę za rączkę, przez tyle lat mojej pracy jako niania nie miałam takiego 9miesięcznego ancymona.
Kupuję chlebek kukurydziany na wagę i dostaje z masełkiem lub jajko, czasami sam cyc, dziś było musli z hippa. Kaszki nie daję, bo dostaje na wieczór. Ale czekam jak skończy te 10miesięcy to będę chciała dawać mu jogurt naturalny z owocami. Powiem Ci, ze sama czasami nie wiem co mu dawać.

Aylin to podaj mi maila na pw bo na bb nie mogę nigdzie nic pisac.