katrina115
Potrójna Mama
Aga - dobre, ale strasznie czasochłonne, a na jakieś 12 osób dorosłych, to trochę trzeba by ich zrobić (nie mówiąc juz o dzieciach)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam podobną akcję raz w życiu. Po obiedzie w pracy nagle zaczęłam się robić czerwona, puchłam i swędziała mnie skóra. Przyjechało pogotowie, zastrzyk w dupiszona i wieczorem zaczęłam znowu przypominać człowieka ;-) Do dzisiaj nie wiem, co to było. Podejrzewam seler, ale jem normalnie i już nic się nie dzieje. I nie chcę Cię martwić, ale faktycznie wygląda mi na to, że to alergia krzyżowa - wskazuje na to ten gilek i łzawienie. Mam alergika w domu, wprawdzie nie pokarmowego (starszak) i przeszłam już sporą drogę więc jakbyś potrzebowała o coś spytać, dawaj śmiało 

My też póki co ubieramy się głównie po dwóch kolegach 
Ale nie wpadłam na to, żeby dać bąblowi. Spróbuję, ale zamiast smażyć, upiekę Dziś wielkie pranie, jutro pakowanie i w nocy wyjazd nad morze....I'm so happy! Kurde teraz musze więcej rzeczy spakować niż jak była maluśka. Wtedy wystarczyły 2-3 zabawki do gryzienia, a teraz cały worek muszę taszczyć ze sobą, aby się nie nudziłaNo i butelki, kaszki - masakra
Iwon ja od kotletów z kaszy gryczanejPrzepis był w jakimś miesięczniku dla Mam
Moja wciąga smażone, jajecznicę też smażę, bo nie chciało mi się bawić z parą
Naleśniki smażę itd.
Agaundpestka mi pasuje cafe inspiracjeNawet nie wiedziałam, że jest taka kawiarnia
Teraz reszta musi potwierdzić!