reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Ja też jestem ciekawa jak sobie poradziłaś bo na bank nie wytrzymałaś ;-)
Miałam 3 babcie i 2dziadków w przedziale i jak Antek spał to z duszą na ramieniu zostawiałam go z nimi, a potem chodziłam z małym :/ mam nadzieje, ze syfa jakiegoś nie załapiemy po tych wizytach :no: łatwe nie było, bo na korytarzach były tłumy.

Hej. Ja nie wiem kedy wy macie czas pisac. Ja zagląda, do was , podczytuję ale nie wszystko. Staram się być w miarę na bieżąco :)
Co do bucików te są ekstra moim zdaniem i nie drogie. Co sądzicie?
Buty baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon dla chlopca

G 3 Light skóra różowo-szare DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon i dla dziewczynek
jest lzejsza wersja na lato
Buty Baby Light shoe DOMYOS - Maluch fitness Maluch fitness - Decathlon
My dostaliśmy takie buciku co prawda jeszcze za duże, ale te podeszwy są bardzo miękkie i nie wiem czy się nadadzą na chodzenie codzienne.

Spędziliśmy dziś od 15-19:30 na spacerze :) dwa place zabaw i spacerki na rowerze, a na koniec A dorwał koleżanki wózek dla lalki i nie chciał go oddać.

reklama
Witam slonecznie dla mnie majowka dopiero sie skonczyla :tak::-) opalona, wygrzana i spragniona wiedzy co u Was :tak::cool2:

Z tego co pobierznie przejrzalam to wyglada na to ,ze majowki sie udaly :tak::-) i super!!!

Pozniej wpadne nadrobic ;-)

wiem, że dopiero wtorek, ale ja juz popijam gruzińskie winko;-) któraś dołączy? :-p

claudette zdrówka dla Ciebie! powodzenia z komórka, mnie jednak net z telefonu nie bawi ;)

sunshine a gdzie ty się tak wygrzałaś? jakoś przegapiłam chyba (albo zapomniałam:zawstydzona/y:) gdzie się wybieraliście...

Aga nie zazdroszczę dylematów:no: ale przynajmniej dziecko będziesz miała zahartowane na cięzkie, polowe wręcz warunki;-)

Ja z wodą i swoja drogą powinnam żyć teraz na wodzie tylko, bo z każdym dniem jestem coraz grubsza i nie piszcie mi, ze tak nie jest- bo niestety jest :no::no::no:

heeeeeeeej :)))))
wiem......wiem.....nalezy mi sie lanie pewnie....:cool2: ale mam nadzieje, ze jeszcze kochacie ;-)...
no wiec tylko chcialam dac znac, ze obecnie wygrzewamy dupki w turcji ;-)
a jesli chodzi o butki to Piter jeszcze nie biega samodzielnie, wiec wstrzymalismy sie na chwilę z zakupem, ale pani ze sklepu mivo kolo MsMickey ;) -bluecity - polecala nam tzw."emelki". nie wiem, czy o nich slyszalyscie...ja dopiero teraz...ale w sklepie wydawaly sie bardzo mieciutkie i sensowne.
http://www.mivokids.pl/firm-pol-1269821353-EMEL.html
ps. Nie nadrobilam Was i pewnie juz nie nadrobie...ale mam nadzieje, ze u wszystkich ok!!!!!!
kisssss...:)))

Ostatnia edycja:
Agus to na bank nie było Ci do śmiechu. Mnie kiedyś dopadło gdy wracałam z pracy - myślałam że nie wytrzymam i dosłownie siódme poty mnie oblewały.

Zaza to ja dołączam z drinem cola+cytrynówka :-)

Przepraszam, ze tylko tyle ale maz mnie wygania bo musi prace zrobic, jutro rano w pracy nadrobie :sorry:

sunshine a gdzie ty się tak wygrzałaś? jakoś przegapiłam chyba (albo zapomniałam:zawstydzona/y:) gdzie się wybieraliście...

hehehe spokojnie :-p nie zapomnialas :-p nie mielismy planow a wyladowalismy w Walii nad morzem i w Bolton Abbey (urocze miasteczko na rzeczka gdzie mozna robic grille) w UK malo takich miejsc. pogoda dopisala wiec korzystalismy ile sie da ze sloneczka bo od jutra juz ma znowu padac :-(

Milego wieczorku :*

Hatszept - słyszalam o emelach - sliczne i mięciutkie. Ja takie nunie kupuje. Tj kupie jak zacznie juz chodzić. Na razie tylko te od dekabu kupie

hatszept milo cię "widzieć" :) a te butki EMEL juz widziałam , sliczne są i na prawdę wydają się być sensowne

Waris zdrówko!!! ja już skończyłam ;)
i idę spać...

sunshine uff czyli tym razem to nie moja skleroza ;)

Aga w takim razie na co czekasz? trzeba się zawziąć i do dzieła!!!
wiem wiem łatwo się mówi, ale może porządny kopniak cię zmotywuje

reklama
Aga w takim razie na co czekasz? trzeba się zawziąć i do dzieła!!!
wiem wiem łatwo się mówi, ale może porządny kopniak cię zmotywuje

Dzięki, ale na nic nie czekam pilnuje się (poza tym tyg) jem przeważnie gotowane, parowane razem z A, do tego spacery 3-7h dziennie, a jest coraz gorzej :( nie smęcę się, bo i tak wyc mi się chce i odechciewa wszystkiego.

Do góry