reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasieńka - o nie, nie, nie. No chyba, ze wpadne.:-D;-):-)

A zapomnialam sie pochwalic : Mati siada z lezenia na brzuchu - wiem, wiem nie ma sie czym chwalic.;-)
No i wczoraj zamiast ssac cyca to robil mi "pierdziuszki" na brzuchu, a jaka mial radoche:-D

Sunshine - ja sie ciesze jak tylko raz sie obudzi w nocy ( tak jak dzisiaj). Mati nie spi na brzuchu wcale. Kiedy ja przespie cala noc???????? Tego luksusu nie mialam od 3,5 roku:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Sunshine, moj oprocz raczkowania przez sen wstaje w lozeczku i placze, tez jakby na spiaco, jak tylko wejde do pokoju i go poloze to spi spowrotem... teraz taz ze 2x mu sie zdarza wieczorem, ale jak gorne jedynki szly to po kilka razy sie budzil

Kasienka Nikos jest przesmieszny :-D

ja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!

josie
my mamy 20 na styk, a 21 dobre, bo troszkę luzu:) Ale u mnie w rodzinie wielkie stopy:p

sunshine dużo jest kremów 50+, między innymi hipp, bo nie wiem czy już nivea wypróbowałaś, ale strasznie ciężko się rozsmarowuje i zostaje biała skóra co mnie doprowadzało do irytacji. wywaliłam go na plaży do kosza.

agaundpestka nie zazdroszczę przeżyć, za to jakie wspomnienia:p kiedyś trzeba się w końcu spotkać na ploty! co do chudnięcia to miałam szczęście w nieszczęściu. mojej małej wyszła skaza i musiałam przejść z dnia na dzień na dietę bezmleczną. nie jadłam białego pieczywa, serów, mleka krowiego, jajek kurzych, ciast, masła itp. i dzięki temu schudłam. ale jak tylko skończę karmić piersią to wrócę do moich ukochanych chipsów:p

Ostatnia edycja:
Sunshine moj do tej pory tak ma odkad zaczal raczkowac ... to jest tzw wedrowanie :) czasem dzieci tak maja :)

Andzia jest jest :) moj nie umie :)

Kasiekz to ze byla szczepiona nie znaczy ze nie zlapie... moja kolezanka szczepila a jej synus zlapal i przeszedl duzo gorzej niz dzieci nieszczepione ... nie wierze w wersje z wozkiem

Ostatnia edycja:
Nikoś dobry jest :D A też swego czasu łapał się za siurka i cieszył :D mali faceci :D

Kasiekz mam nadzieje, ze Poli szybko przejdzie, a w wersje wózka jakoś nie wierzę tzn. wszędzie można cos załapać. Mój często jezdzi w wózku.

Andzia brawo dla Mateuszka!!

Josie ciekawe jak Jasiowi spodoba się u dziadków.

Ja w sierpniu mam dwa śluby jednego dnia o czym dowiedziałam się tydzień temu :szok: i A nie mam gdzie zostawić:-(
Co do mojej wagi i hormonów to może powinnam zrobić, bo zawsze miałam z nimi problem, ale na wizyte u endokrynologa czeka się miesiącamiiiiii, a mój do którego chodziłam prywatnie nieźle zaczął się cenić 250zł wizyta i pewnie z tysiak na badania, więc nie dla mnie teraz.

Aga zrób na wlasna reke tsh i ewentualnie anty-tpo - to jakies 50 zl. Albo idz do rodzinnego na tsh musi ci dac skierownie. Jak wyniki beda zle to bedziesz sie martwic z lekarzem. Swoja droga bardzo sie ceni. ja co 2 m-ce chodze prywatnie, ale place 75 zl.

Kasiek ja jak dziewczyny nie wierze w wersje wozkowa, szybciej plac zabaw. Zdrowka dla Poli

Aga - nie wierze ze takie kolejki. Poszukaj innych - niekoniecznie tych najpopularniejszych lekarzy. U nas teoretycznie się też czeka 4 msc na NFZ - ale jak podzwoniłam po przychodniach to znalazłakm i taką w której wizyte umówili za tydzień. Ale kilka godzin z telefonem spędziłam...

plac zabaw odpada, bo ma własny pod domem, czysty. co do wózka sklepowego to nie musi dotyczyć wszystkich dzieci, ale moja wszystko bierze do buzi - metal koszyka też wylizywała:/ na szczęście wszystko przeszło. apetyty mniejszy, ale zero wymiotów czy biegunek, więc idziemy na spacer:)

ja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!

sunshine dużo jest kremów 50+, między innymi hipp, bo nie wiem czy już nivea wypróbowałaś, ale strasznie ciężko się rozsmarowuje i zostaje biała skóra co mnie doprowadzało do irytacji. wywaliłam go na plaży do kosza.

zdrowka dla Poli :tak: moja od urodzenia w wozkach sklepowych jezdzi i nic jej nie jest :dry::eek:
a co do kremu to w UK nie ma produktow kosmetycznych z HIPP :-( i zostaje mi tylko ten Nivea ale jest okropny, dokladnie tak jak piszesz :tak:

Andzia- wiem nie powinnam narzekac :sorry2: w koncu i na Ciebei przyjdzie pora :tak:

Aga- a moze A wezmiesz, ze soba na wesela? napewno sie ktos znajdzie, zeby sie nim zaopiekowac a Ty sobie potanczysz :-p
A co lekarza to dziewczyny dobrze radza :tak:

reklama
Do góry