reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin- Martynka oficjalnie zostala nadrobniejsza dziewczynka na forum, tak jak obie szly leb w leb to moja niezle wystrzelila do przodu :szok::-D

)

u mnie był moment ze w 2 tyg przybrała 300 g. I tyle staneła. Od miesiąca waży tyle samo.
Juz się nastawiam psychicznie na opierdziel od pediatry ze dziecka nie karmie :) hehe szkoda ze jej nie nagrałam jak szynke u znajomych wpierniczała....

Hej babki,

no i jestem na zwolnieniu z bąblem - angina :-( Ma już ropkę na lewym mogdałku i niestety tym razem bez antybiotyku się nie obyło. Ale może to i lepiej, bo ciągną się mu te infekcje, katary od jakiegoś czasu i wyjść z tego nie może.

Nocki całkiem ok, za to w ciągu dnia oczywiście najchętniej na rączkach u mamy. Teraz śpi, więc mam chwilkę na ogarnięcie się, muszę też przygotować coś dla nas na obiad. Jakieś pomysły? ;-)

trzymam kciuki aby szybko wyzdrowiał

Aylin Martysia dba o figure :):) ale wazne ze wszystko dobrze :)

oj dba...
od soboty je tylko ogórka, rabarbar, zupę ogórkową i wczoraj łaskawie lubisia zjadła. Dziś jej biszkopt upiekę - moze zje

..... jestem zakupocholiczka..... dolaczam do grona......wczorajsze zakupu na ebay'u.....
Zobacz załącznik 558597

boskie. Zakochałąm się :)

dzieś w real -12 %
Pampersy wychodzą tanio bo sa na promocji...

reklama
:)

Mlodak
a jak na wieczor je ?? kaszka lyzeczka ?? przed kapiela po kapieli ... moj po kapieli to mysli tylko o spaniu i dostaje butle wypija i spi ... nie zdziery mi kaszki lyzeczka :|

Aylin no to faktycznie dieta

Hej:-)
Iwon trzymaj się z tym antybiotykiem&&&&

Dziewczyny a co polecacie nad morze w czerwcu (początek) ?
Na dwa tyg, cisza, spokój, jedzenie u gospodarzy (lokalne najlepiej), zjazd do plaży płaski, plaża szeroka, no i nie Kołobrzeg bo tam zimne prądy latem..., przyroda niekoniecznie trambambule wszędzie, mało ludzi najlepiej ... aha i chcemy pojeździć rowerami więc miejsce na to (ścieżki)
myślałam nad Smołdzinskim Lasem (jest wszystko co wyżej). Ale już tam byliśmy dwa razy.

Kalosze słodkie:-)
Mlodak gratki braku butelki:-) ale przecież Szymon jest co najmniej pół roku starszy niż nasze dzieci;-)

Ostatnia edycja:
ale piekne!! i czy ja widze kalosze z kokardami? boskie!!!!!!!!!!!

yhy :-) dla tych kaloszy pololowalam :-D

MsMickey- nie poradze bo nie mam pojecia.... my jak przylecimy chcemy sie tez gdzies zatrzymac na kilka dni i pomyslu brak a przylatujemy do Gdanska ok 24-tej wiec pewnie Gdansk nam zostaje :confused2: :sorry:

Hej:-)
Iwon trzymaj się z tym antybiotykiem&&&&

Dziewczyny a co polecacie nad morze w czerwcu (początek) ?
Na dwa tyg, cisza, spokój, jedzenie u gospodarzy (lokalne najlepiej), zjazd do plaży płaski, plaża szeroka, no i nie Kołobrzeg bo tam zimne prądy latem..., przyroda niekoniecznie trambambule wszędzie, mało ludzi najlepiej ... aha i chcemy pojeździć rowerami więc miejsce na to (ścieżki)
myślałam nad Smołdzinskim Lasem (jest wszystko co wyżej). Ale już tam byliśmy dwa razy.

Świnoujście??

Dzięki baby w imieniu bąbla :happy:

właśnie poszedł spać, chyba sobie strzelę drzemkę razem z nim :confused2:

Sunshine zakupy słodkie :)

Msmickey a może Półwysep Helski? Byliśmy dwa lata temu i super wspominamy wyjazd. Wycieczki rowerowe (przepiękny szlak wzdłuż zalewu), miejscowości do wyboru do koloru, morze, zalew, co kto woli..

[FONT=&amp]aylin [/FONT]we wrześnie nie możemy, bo jedno z dzieci sąsiadów idzie do 1 klasy i musi być na rozpoczęciu swojego wielkiego dnia:) ‘chłopy’ zdecydowały, że absolutnie nic nie rezerwują, jadą w ciemno i na miejscu szukają. chcą też jechać wzdłuż wybrzeża i zatrzymać się tam gdzie im najbardziej się spodoba. póki co oglądali miejscowość polecaną przez ciebie i przypadła im do gustu:p tak czy siak decyzja na miejscu. Ale twoje mała ma gusta smakowe:D:D Moja zaś czwarty dzień na obiad wciąga skórki z chleba...normalnie odchudzają się na lato, aby w bikini się zmieścić:D

iwon szybko wracajcie do zdrowia:) Moja też urodziła się ważąc 2900, a teraz 8980!

josie moja mleka z butelki nie tyka dlatego je kaszkę łyżeczką. wodę i herbatkę pije z kubeczka, a na wypady biorę picie w butelce:) odnośnie dwójek to u Polki wychodziły aż 2 tygodnie! Wytrwałości:)

kasienka ja jestem od zawsze bezbutelkowa. młoda je kaszkę (samego mleka nie chce) łyżeczką przed snem (od razu po kąpieli). śniadanie też je łyżeczką:) w domu wodę/herbatkę pije z kubeczka, tylko na wyjścia biorę butelkę:)

msmickey dokładnie Świnoujście. Plaże piękne, szerokie i czyste. Wszystkie zejścia na plaże płaskie, bardzo dużo zieleni, parków:) No i co ważne wszędzie są ścieżki rowerowe! Do wypożyczenia rowery z przyczepką dla dzieci lub z siodełkiem. Drugie miejsce z szerokimi plażami to od Władysławowa (latem mega zatłoczone) do Helu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Podczytuje Was ale nie bede probowac odpisywac kazdej z osobna.

Matii chory: goraczka, kaszel i antybiotyk. Pani doktor twierdzi, ze to nie wirus (czyt. nie opryszczkowe zapalenie gardla) tylko zwykle zapalenie gardla. Oby sie nie mylila, bo u Adriana tez na poczatku tak to wygladalo:-(

Zazdroszcze planowania wakacji, ja przestaje wierzyc, ze uda nam sie gdzies wyjechac.
Mnie osobiscie najbardziej podobaja sie okolice Swinoujscia i Kolobrzegu. Jakies 18-19 lat temu przeszlam prawie cale wybrzeze. Jak ja bym poszla znowu na jakis obóz wedrowny - 1, 2 dni w jakiejs miejscowosci i dalej z plecakiem.

Chorowitkom zdrowka - Juleczku tulaski, Pola zdrowiej szybko.

Uciekam bo ani sily ani ochoty na pisanie.

Do góry