reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin owsiane w makro calym pakietem bo tam najtansze (owsiane najtansze ze wszystkich mlek), ryzowe w carrefourze, auchan lub almie (uwaga:tu najtansze!), migdalowe w auchan (najsmaczniejsze), kozie w carrefourze lub w moim osiedlowym sklepie. Te wszystkie mleka sa tez w kazdym sklepie eko. W tych sklepach sa tez smietany owsiane, ryzowe czy migdalowe po 5.90zl. Na mlekach robie ciasta, torty, lody, koktajle, kaszki, platki sniadaniowe czy nalesniki:)

reklama
Sto lat weekendowym roczniaczkom i dzisiejszemu
dscf4169.jpg

Załączniki

• dscf4169.jpg
    dscf4169.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 21
Nikoś wszystkiego naj naj najlepszego

Kasienka
super ze urodzinki i cały weekend udany. Wnioskuję, ż eczujesz się już dobrze:tak:

Aylin nie jesteś sama - u nas też plaga komarów. W sobotę byłam na spacerze o 7:00 rano i tak mnie pogryzły:szok:
Kasiek co rozeznanie w mlekach :shocked2:
Zaza - dla mnie czarną magią jest wszystko inne niż sr. trwałe. Ale co się dziwić jak 10 lat siedzi się tylkoi w tym, a czasu i ochoty brak na śledzenie innych przepisów.

Najsłodsze życzenia dla ROCZNIAKÓW!!!:)

Aaaa wyciągam buty 21 i co? Na styk, tak jej 'grabie' urosły. Ona sama mała a nogi wielkie. W sumie ja mam 41, siostra moja 42, a ciotka 43/44:D:D Bosche, żeby moje dziecko miało max. 41!

Wszystkiego naj, naj, najlepciejszego dla następnych jubilatów!!!!!!

Nikoś - piąteczka od Kuby!!

alijenka - wcale z czwórkami nie jest tak hop, siup, bo to podwójne ząbki i dość długo trwa przebijanie się całego ząbka i przez to jest bardzo upierdliwe dla dziecka (i nie tylko dla dziecka), trójki chyba juz po czwórkach, to nie sa takie najgorsze,

hej. muszę znaleźsć alergologa w warszawie kubulka znowu coś atakuje i trzeba sprawdzic czy to nie alergia jakby któraś miała namiary jakieś to prosze napiszcie.

Sto latek dla roczniaków.

Wczoraj tak mnie komar nad uchem dziabnął ze mnie całe ucho boli i spuchło na około i w ogóle ucho napuchło. :wściekła/y:
Kazała pani dr nabiał kubulkowi ograniczyć. ale jak ja mam mu ograniczyć jak on je po 150 maks kaszy dwa razy dziennie i od czasu do czasu serek. kazała sinlak dawać zamiast jednej kaszy a on tego nie chce ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Nikoś 100 latek !!!!!!!!!!!!
P1010056.JPG

katrina właśnie ktoś tu pisał już czy może na fb, że trójki są najgorsze bo to są nosowo oczne zęby i najważniejsze w całym uzębieniu, podobno bardziej bolą od czwórek, czwórki tak jak piszesz długo się wyżynają bo są podwójne, choć mówię u Niuśki to chyba już się przyzwyczaiłam do tych zębów i nie wiem czy ją bolą czy nie ale strasznie wszystko gryzie i jak jej się lewa trójka wyżynała to akurat coś gryzła i krew się polała

Papitkaa ale mnie też ugryzł komar w rękę i mam wielką gulę a nigdy tak nie miałam, normalnie jakieś wścieknięte te komary są

kasiek to niezłą ma Pola syrkę, moja jeszcze 19 nosi :-D

kurdę moja mała zasnęła i śpi już od 14,30 nie wiem jak ona zaśnie na noc !!!!!!!!!!!!! chyba się będę z nią dziś męczyć do 22 :-(

Ostatnia edycja:
Do góry