reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka sto lat dla Nikosia!!!

Papitkaa jeśli Kubuś ma zmiany na skórze to atakuj dermatologa w Centrum Zdrowia Dziecka. Czeka się ok. 7-10 dni na wizytę więc znośnie. Pediatrzy od razu szukają alergii, Szymek miał być skazowcem, uczulonym na sierść kota. Też kazali dawać mu Sinlac, odstawic koty. Olalam te rady i pojechalam do CZD. I ma ŁZS które obecnie bjuz się nie pojawia. Zreszta właśnie w Czd powiedziano nam że zmianami skornymi zajmuje się dermatolog a nie alergolog. No i to lekarz bez skierowania.

reklama
Przeżyłam kolejny zawał! Polka walnęła na głowę z sofy! Bosche!!! Na szczęście wszystko OK, lata szczęśliwa i rozrabia, ale miałam chwilę grozy:/

alijenka
moja codziennie ma druga drzemkę do 17.00-17.30, a potem bez problemy idzie spać o 20.30-21.00 więc spokojnie:) Tak też słyszałam, że trójki to zęby oczne i najgorsze. Czwórki owszem są bolesne, bo duże i podwójne.

papitka mnie ogryzł w ucho i tak bolało, że nie mogłam dotknąć się...nie wiem co to za komary w tym roku! Polka ma już ponad tydzień ślad po ugryzieniu!

kasiek ale moja o 19 jest kąpana i o 19.30-20 już śpi, a drugą drzemkę ma zawsze od 14-14.30 do 15.30 a dziś spała prawie do 16.30
właśnie się tego boję aby mi mała nie spadła z narożnika :szok::szok::szok:

Kasiek będzie dobrze! buziaki dla Polki!

Iwon a tu zdjęcie z nocnych akrobacji Sergiusza ;-)
IMG_3136.jpg

a ty akrobacje za dnia - skok przez psa i lądowanie telemarkiem:-D
IMG_3210.jpg

Załączniki

• IMG_3136.jpg
    IMG_3136.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3210.jpg
    IMG_3210.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 45
zaza jakie świetne ujęcie! Normalnie na jakiś konkurs z tym zdjęciem:)

alijenka wow i do której ci śpi? Moja jeszcze nigdy o 19.30 nie spała:D No ona zawsze sama schodzi, więc jej nie trzeba było pilnować. Ale dostała od babci lalkę babyborn (duża jak dla niej) i szła z nią po narożniku, straciła równowagę i bęc:/

kasiek mała mi tak śpi do 6 czasami jej się uda do 6.30 a czasami mi wstaje o 5.30, ale powiem Ci że dziś zasnęła już i 19.45 :-D, a tak się bałam :-D

kurde czuję się jakaś taka zaniedbana :-:)-:)-(, nie mam kiedy iść do fryca ani do kosmetyczki kuźwa !!!!!!!!!!!!!!!!

zaza - fota wymiata ;-)

Byłam na USG nadgarstka i wyszło, że mam naderwane część włókien ścięgna :sorry::sorry: zabijcie mnie, a ja i tak Wam nie powiem jak to zrobiłam, bo nie mam pojęcia!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:
Zalecane dalsze badania typu MR czy artroTK - rewelacja po prostu!! ciekawe, co zleci ortopeda. Idę z wynikiem za miesiąc.

Gabiochna mi dziś kaszle jak gruźlik...eehh...

Poza tym szukam miejscówy nad morzem :-)

Ostatnia edycja:
Muńka współczuję :-(, ja sobie coś z kciukiem zrobiłam i mnie boli, siedziałam na kocu chciałam wstać się podparłam i poczułam jakby mi kciuk wygiął się w drugą stronę z bólu myślałam że zwymiotuję ale już jest lepiej

zdrówka dla Gabioszki !!!

reklama
Zaza fotka wymiata!!!

Munka zdrowka dla Gabi no i niezle fikałaś, ze tak z ręką się urządziłaś.

Buziaki dla Nikosia!!!

Alijenka buziaki dla Nataszki i niech sie buzka szybko goi.

Kasiekz spory wybór jest teraz tych bucików/ kapci w TKMAXX w renomie, szczególnie dla dziewczynek bajka i przecenione na 45zł.

Przepraszam, ze nie odpisuję każdej, ale Max z chińczykiem czeka :)

A kupiłam dziś Antkowi nocnik posadziłam i po paru sekundach siku :)

Do góry