reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

andzia moja tak samo robi, udaje że płacze, ale wtedy takie dzięki z siebie wydaję że można paść ze śmiechu, wiem że nie powinno się na to zwracać uwagi ale czasami nie daję rady :-D:-D:-D:-D

reklama
pogoda jak piosence: 'Ciągle pada', sorry korekta - 'Ciągle leje!'

andzia
moja to zawodowa aktorka. Jak powiem tylko 'nu-nu', albo 'nie wolno' to w sekundę płacz, podkówka i łzy ciekną:D A jak dostanie co chce to od razu radość:D

ooo moja też tak.

Ryk niesamowity, leca łzy w ilości szt 2 (czasem 4) a jak dostanie co chciała to banan na buzi i szaleje dalej :)
Manipulatorka jedna :)

a Iwon - czy Twój wózek piszczy i skrzypi? mój cos ostatnio zaczyna. I hamulce czasem sie blokuja bez przyczyny. Sądzę ze dość szybko pójdzie gad do reklamacji.

zaza - ja dowiedziałam się dzis rano jak przyszłam do pracy. W domu mamy zapas pradu w wiaderkach, a w pracy zabrakło.
Największa tragedia - ekspres do kawy też prądu potrzebuje :)

ooo moja też tak.

Ryk niesamowity, leca łzy w ilości szt 2 (czasem 4) a jak dostanie co chciała to banan na buzi i szaleje dalej :)
Manipulatorka jedna :)

ale chodzi o to,że on nie ryczy(brak łez), tylko wydaje dźwięk typu: BUUUU. To co opisałas to robi swoją drogą.:-D

Aylin - najważniejsze,że komp działa i BB obecne:-D;-)

dołączam do klubu mam małych maniplatorów/manipulatorek - Sergiusz też płacze jakby go ze skóry ktoś obdzierał, dopóki nie dostanie tego co chciał lub czegoś równie fascynującego, wtedy płacz ustaje w momencie:-D

Największa tragedia - ekspres do kawy też prądu potrzebuje :)
:-D

mam stresa bo dzisiaj jadę koleżance powiedzieć, że nie będę na jej weselu (nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o moich wyrzutach sumienia, bo wybrałam wakacje nad morzem?:zawstydzona/y:)
jak ja nie lubię komuś sprawiać przykrości ech... :-(

dołączam do klubu mam małych maniplatorów/manipulatorek - Sergiusz też płacze jakby go ze skóry ktoś obdzierał, dopóki nie dostanie tego co chciał lub czegoś równie fascynującego, wtedy płacz ustaje w momencie:-D

:-D

mam stresa bo dzisiaj jadę koleżance powiedzieć, że nie będę na jej weselu (nie wiem czy pamiętacie jak wam opowiadałam o moich wyrzutach sumienia, bo wybrałam wakacje nad morzem?:zawstydzona/y:)
jak ja nie lubię komuś sprawiać przykrości ech... :-(

pamietamy, pamiętamy... Moja przyjaciółka nie zrozumiała, że nie mogę zrezygnować z wyjazdu do M i na moje wesele tez nie przyszla :wściekła/y:
Powodzenia

Andzia - u nas takiego Buuuuu nie ma. Czasem wyje bez łez dla wycia tylko. I chyba dlatego ze jej sie dzwiek podoba.

Zaza - ja tak też raz zrobiłam. Koleżanka bardzo dobra ( ma o 10 dni młodszego synka od mojej Tysi) mieszkająca całe zycie blisko mnie, mająca tak samo na imie i młodsza o cały dzień ode mnie postanowiła wyjść za maż akurat w weekend w który mielismy wyjechać do portugalii.
Odmówiłam, bo szkoda mi było 2 dni (akurat tyle sie jedzie ciągiem bez przystanków) i się cholera zemściło na mnie. Wczesniej robilismy auto - w dzień wyjazdu kiedy siedzielismy juz w aucie okaząło sie ze skrzynie biegów nam źle złozyli. Awanture zrobiłam w warsztacie - ale dało to niewiele - samochó był gotowy na poniedziałek wieczór.
Mogłam na wesele spokojnie iść...
Ale koleznak sie nie obraziła - i nadale jestesmy dośc blisko

Witam witam,
wybaczcie nieobecność ale dużo miałam na głowie... no i Gra o Tron w wolnych chwilach;-)
Jeśli ktoś lubi klimaty trochę fantasy to polecam:-):-):-)

Muńka znam wiele sposobów na zwichniecie nadgarstka ... o żadnym nie wypada mówić:p więc zostawmy, że "nie wiesz";-)

UŚCISKI I CALUSKI U MIZIANKO PO PLECKACH I GILGANKO PO STOPKACH DLA URODZINOWCOW:-):-):-):-):-):-)

G jak Gadzina przechodzi zabkowanie więc temp w sobotę i w nocy, płacze i jęki. Dziś już ok, wczoraj momentami też. Ło matko...

No i siadamy na nocnik i już mamy pierwszy zestaw za sobą:-):-):-) aktualnie G jeździ po mieszkaniu nocnikiem ... muszę cyknac fote ...

reklama
Do góry