reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej,
MsMickey - dlatego nie napisalam nic wiecej - miłego oglądania :)

czy wasze dzieci też się awanturują jak się przytulacie do waszej drugiej połówki?????
u nas sie nie da - od razu jest jęk, krzyk i awantura która mija jak sie od siebie odsuniemy

reklama
Ja dzis zaliczylam 2h z chlopakami w aquaparku :-D nawet na chwile Antek z wody nie wychodzil, a najbardziej podobala mu sie leniwa rzeka z ktorej wyplywal na podworko:-):-)

Max jest bardzo opiekunczy i nawet dzis jak Antek chcial mu sie wepchac na fotel to mowie nie ustepuj mu, a on dlaczego przeciez on maly jest i zmiescimy sie razem :-)

:-) dobrze Maxa wychowalaś :tak::-)

hej,
MsMickey - dlatego nie napisalam nic wiecej - miłego oglądania :)

czy wasze dzieci też się awanturują jak się przytulacie do waszej drugiej połówki?????
u nas sie nie da - od razu jest jęk, krzyk i awantura która mija jak sie od siebie odsuniemy

oj tak tak :tak::-D mały zazdrośnik z Matiego jest. Pamiętam, że ja bardzo dlugo nie dałam się rodzicom przytulać - wpychałąm się miedzy nich:-D

JOsie Mati też coraz dłużej stoi. Jak chodzi z pchaczem to co chwile staje i puszcza sie na kilka sekund, bije brawo i dalej w drogę.

Ostatnia edycja:
Dobrywieczor :cool2: zyjemy i przepraszamy za spoznione zyczenia urodzinkowe i skladamy tym dzisiejszym solenizanta/jubilata Serdzi/Mlodak :-):tak: STO LAT!!!

Jutro juz ostatni dzien kursu pierwszej pomocy, czacha mi dymi, ale pocieszam sie, ze od czwartku weekend!!!! :-):tak: wiec welcome back :-p

Dzis znalazlam 5 zabka Aurelki :szok: na gorze:szok::dry: szukalam na dole bo pierwsze byly na dole potem wyszla gora (kazdy po jedynczo w odleglosci m-ca) wiec pomyslalam, ze znou dol a potem gora a tu surprise :-D:-D:-D

Andzia- moja tez udaje, ze placze, ale jest taka aktorka, ze nawet lzy potrafi zrobic, jak sie upre i nie dam jej tego czego chce np noza :dry: ale wystarczy ze ja rozsmiesze i jest luzik :dry::confused2:

uciekam spac, jutro najciezszy dzien i egzaminy :confused2::confused2::confused2:

Póki co jak daję buziaka i przytulam się do Sz to Gabi od razu daje mi i jemu po buziaku i śmiesznie się uśmiecha :-):-)

U nas G uśmiecha się, gdy się sciskamy czy pocalujemy. Stoi z boku, patrzy i cieszy się. Jakby chciała powiedzieć: "No! Tak powinno być!" Radochę ma taką, że aż brawa nam bije:-)

U nas K zaczyna płakać bo mamy nie wolno dotykać kto inny tate moze a mamy nikt.

Niunio jeszcze śpi i nie mam co robić. W piątek wyniki z matury mam nadzieje że niczego nie oblałam bo padne.:-D

reklama
Hej hej :)

Zaza no nieciekawa ta Twoja sytuacja z koleżanką :sorry: Zależy jak bardzo bliskie sobie jesteście, w sumie trudno się dziwić, że ktoś się gniewa za to, że ważna dla niej osoba wybiera wakacje zamiast bycia z nią w jednym z najwazniejszych dni w życiu :sorry:

Aga zazdroszczę aquaparku!

Muńka
a powiedz jak tam Gabi, byłaś z nią u lekarza, co z gorączką?
Mój dzisiaj rano miał 37,8, ale wesoły jest. Teściowa ma go obserwować i mierzyć temp. a jak powyżej 38,5 to podać syrop. Mam nadzieję, że go nie bierze nic poważnego :sad:
Fajnie, że masz już klepnięte wakacje :happy:

najbardziej mu sie podoba ten dzwiek po piciu jak zasysa sie powietrze:)

nie wiem dlaczego przeczytałam "dzi.wek" :sorry:

Aylin a czemuż deprecha? To pewnie przez tą pogodę?

U nas leje od rana, a wczoraj padało CAŁY dzień, masssakra :baffled:

Sunshine gratuluję zęba :happy:

Do góry