reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Andzia nie denerwuj mnie :-D Ja sie wcale nie śmieje :-D Tzn.moze trochę ;-) Czekam aż Wojtek sie obudzi i idziemy na spacer, tylko zastanawiam sie czy jeszcze nie za gorąco, moze pózniej ?! Ale Kuba sie nudzi, basen rozłożony w ogrodzie a On marudzi :szok: Nie wiem co sie mu dzisiaj dzieje...

reklama
Hej dziewczynki,

czytam Was codziennie i strasznie się cieszę z postępów rozwojowych naszych szkrabów :-) Wszystkim szczerze gratuluję nowych umiejętności!!!!!

Nie jestem w stanie odpisać każdej z osobna, ale baaaaaardzo dziękuję za trzymanie kciuków za mojego Grubcia. Jest światełko w tunelu. Został wreszcie prawidłowo zdiagnozowany i poprawa w zdrowiu znaczna. Już nie ma kroplówek, je i pije samodzielnie. Już nawet wygrzewa się na słoneczku przy drzwiach tarasowych, więc ewidentnie idzie ku dobremu.

U Szymka zasób słów bez zmian - mama, tata, dada, papa, kakun (cokolwiek to oznacza), ale jakoś mniej gada. Teraz jak coś chce to wyciąga rączkę i jęczy.....Szczerze to trochę wkurzające jest, ale co począć jak chłopak ewidentnie woli rozwijać się ruchowo niż słownie :-D

To tyle na teraz bo się obudził więc pewno głodny jest.

jak nic nie pisały to teraz lawina postów!:D

Polka śpi już ponad 2,5godz.:D

andzia byłam dwukrotnie w Lido di Spina w sezonie. Plaża giga szeroka i najpierw boiska do siatkówki, potem leżaki, a potem ludzie na ręcznikach itp. 80% leżaków było zawsze pustych, a dzikich tłumów nigdy nie było. Pewnie zależy od konkretnego miejsca w danej miejscowości. Dla przykładu jak zobaczyłam co się dzieje na plaży w Ustce to nigdy więcej (nie ma nawet jak przejść):D Bibione podałam dla przykładu, bo bliziutko, ale nigdy nie byłam. Jak chcesz spokój to dawaj z nami w maju do Toskanii:)))

asik współczuję! Mojej znajomej dziecko też urodziło się z rozszczepem wargi (co najlepsze jej lekarz nie wyrył tego za czasów ciąży na badaniu usg 3D:wściekła/y:). Nie znam się na tym, ale wydaje mi się im szybciej tym lepiej - powinnaś z tym odwołaniem operacji zrobić szum medialny, bo to niebywałe! Żeby dzieć się męczył, bo oni nie mają kasy a co miesiąc ściągają z nas grubą sumę:angry:

Ostatnia edycja:
Siedzę jeszcze w pracy :dry: Tak to jest przed urlopem, ale to moja decyzja, bo wolę sobie na spokojnie popracować teraz, niż zasuwać na speedzie przez 8 godzin.

M. i tak musi jeszcze zrobić zakupy, zabrał dzieciaki, więc nadrobię zaległości.

Aylin a czemu zaczyna się problem, jak wygrywają ludzie którym się nie przelewa? :blink:

Sunshine, Zaza ale macie fajnie, że Wasze dzieci takie towarzyskie :-) Mój w sumie też chyba lubi ludzi, ale w pewnym momencie dopada go zmęczenie i zaczyna marudzić.

Andzia kontrola dzisiaj ok, to znaczy żadnych pytań nie było, siedzieli sobie cichutko w dokumentach. Ale zapowiedzieli, że jutro będą nas czochrać ;-) Do środy mają skończyć, oby :)

Polaa wow, Hiszpania, super! :-)

Młodak ludzie kochani, zaczęłam czytać Twojego posta o grubciu i myślałam w pierwszej chwili, że piszesz o Szymku! :szok::sorry2: Aż mi się gorąco zrobiło, że coś się stało i że o tym nie wiedziałam :sorry2: Uff, że to "tylko" zwierzak ;) Dobrze, że już lepiej :)

Uciekam pracować...

alez wzrosla produkcja

dziec mnie dzisiaj zaskoczyl ... chyba przerzucamy sie na pojedyncza drzemke, bo nie chcial za chiny zasnac z ranca ... dopiero zasnal o 11 na 3 godziny az w szoku bylam ... ale jes strasznie wymagajacy jeczacy ... dobrze ze spalam z nim bo bym dzisiaj nie uciagnela ..

buziole dla Was. :* i dziekuje za odpowiedzi

asik moja koleżanka we wrześniu tamtego roku urodziła synka z rozszczepem wargi i podniebienia i już jest po jednej operacji za którą zapłacili 12 tys zapisała się do fundacji i znajomi z podatku wpłacali pieniądze, teraz czeka go tylko jeszcze jedna operacja właśnie przeszczep czegoś nie wiem dokładnie bo się w temat nie zagłębiałam, aby móc później zęby wstawić

kasiek rozszczep wargi to mały pikuś w porównaniu z tym jak masz jeszcze rozszczep podniebienia to dopiero katorga z jedzeniem dziecka i oddychaniem aaaaa w ogóle, wiem jak moja koleżanka się namęczyła jak mały był noworodkiem, on nie umiał ssać bo jak ma ssać jak nie ma podniebienia, co ona łez wylała to masakra

Ostatnia edycja:
reklama
Asik - a gdzie miała być operacja? Moja koleżanka ma córeczkę z maja zeszłego roku i mimo iż mają blisko do Zabrza, to ona robiła operację w IMiD w Warszawie i pięknie jej zrobili. i nie odwołali operacji. Ale ona miała operację zszycia podniebienia i dziąsełka, teraz czeka ją przeszczep kości z korekcją noska i to wszystko. Chyba, że potrzebna będzie operacja zszycia przetoki, która się zrobiła. Może warto by było do nich zadzwonić do IMiDu i porozmawiać?? A specjaliści są tam naprawdę dobrzy.

Do góry