Witam, ledwo żyję moje dziecie znowu odwaliło godzinny cyrk i walkę o cyca w nocy

jużnie wspominająć o ilości pobudek

co sie dzieje przeciez zawsze spał do 5tej. Moze tą zazdrosc w nocy tak odreagowywuje

. Do tego chyba dziś coś z ciśnieniem jest, bo z bólu głowy chce mi się wymiotować. No i A ni byłby sobą gdyby coś nie zrobił

ugryzł Milenkę

i obydwoje siedzieli przede mną. Teraz śpią więc ja chyba tez idę nabrać sił na resztę dnia.
młoda usnęła o 20.00 i o 7.00 już fruwała. grrrry dlatego wolę jak chodzi spać po 21.00!
i na dodatek od ok. 1,5tygodnia chodzi i 'co to jes' pokazując na wszystko, czasem na to samo po 10 razy, a ty człowieku musisz cierpliwie odpowiadać...
aga właśnie chwaliłam się kuzynce jak to Pola pięknie śpi, a dziś miałam horror. pobudka z płaczem co chwilę
masakryczna kampania przeciw zostawianiu dzieci w autach:
Szokująca kampania. Co się dzieje, gdy zostawisz dziecko w nagrzanym aucie?[]
Moj usnął przed 22gą, a o7ej już biegał
Wojtek tez o 7 zrobił pobudke

Umówili sie czy co??

Za to Kuba tradycyjnie śpi, sama bym chętnie jeszcze pospala.
Chyba Antek tez nie chciał by go coś ominęło
hej
kurde dziewczyny czy Wam też tak wypadają włosy ???? u mnie dziś katastrofa !!!! nie wiem czy to wina pogody czy co ???!!!!
Sypią się strasznie
Kiedy sie glupi czlowiek nauczy, ze przy dziecku nie istnieje cos takiego jak: "Skocze na sekunde do kuchni, a kawe zostawie pod lawa"
No właśnie kiedy mama się nauczysz, ze kawę się stawia na ławę, a nie pod

jak synek pod ma się napić wtedy oczywiście, ze wylać się może

A teraz nowa nauka - nie zostawiaj dziecka samego na balkonie.
To ze mi pomidory oberwała to pikuś - ale wspieła się na krzesło balkonowe i chciała wyczyn powtórzyć z murkiem - a ja mieszkam na 10 pietrze!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopadłam gada jak juz na murek się wspinała. Nie przyszło mi do głowy ze uda jej sie wejśc na krzesło - mam dość wysokie. Na kanape która jest nizsza nie daje rady wejść a tam wlazła. Myslałam ze na zawał padne
Az ciarki przechodzą. Jak mieszkałam w de to rodzice Maxa mieli 30metrowy taras na 4piętrze i wszystko było do ściany przywiercone tzn. haki, a do nich łańcuchami takimi małymi ławki, stół itp.
no właśnie ten mój gad nauczyl się wspinać po balkonowej barierce (nie mamy słupków tylko takie trójkąty)
a ostatnio mądra mama wymyśliła sobie, że wysadzi dziecko ze spacerówki na klatce schodowej i wytrzepie okruszki...
nawet nie wiedziałam kiedy był w połowie schodów na piętro
Oj mama nie doceniasz synka

sprytniejszy niż Ci się wydaje
U mnie juz wszyscy nauczeni, ze noże w kuchni, kubki itp. na blacie w kuchni muszą być dalej odsunięte, rączka od patelni skierowana w storne do sciany, a i tak A nas co troche czyms zadziwia. Np. wchodzi do wysokiej wanny, dziś był w łóżeczku i bawił się sorterem, a potem sekunda na niego i noga juz jedna za łóżeczkiem

Chlopcy mnie zarazili. Boli mnie gardło, a wieczorem i w nocy miałam gorączkę. Jestem w pracy i mam mnóstwo zaległości

I wogóle wszystko jest to d.....
Zdrówka i sił życzę!!
Młodak super, ze kociaka postawiłaś na łapy