reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin to masz szczescie, ze wybralas "odpowiednia" strone miasta :D

Mloda super zdjecie :D Moze w wiaderku przytulniej ;)

Munka ciekawa jestem jak brzmi Gabi zadajac takie skomplikowane pytanie :D Tomek podobnie jak Gosia MsMickey zachowuje intonacje rozkazujaca... Czasami mam wrecz wrazenie, ze mi pyskuje po swojemu :sorry:

Iwon dzieki za propozycje filmu :D Cierpie ostatnio na brak pomyslow.

Josie T, tez sie wkurza potwornie. Piszczy, krzyczy, wali glowa w podloge. Ja tez mam czasem ochote przy nim :/

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow.

Nie moglam sie dzis zwlec z lozka. Mlody chyba z pol h siedzial w lozeczku bo matka nie mogla sie podniesc. Ale nie plakal - bawil sie pluszakiem i cos do niego gadal - nie chcialam im przerywac ;-) Pogoda jest masakryczna, deszcz pada tak jakby ktos z wiadra chlustal. Mialam isc na zakupy, ale nidyrydy. Poczekam do jutra. Jutro chyba skocze po te szelki dla dziecia. Bedziemy sobie mogli na krotkie spacerki bez wozka wychodzic. Niby wczoraj w parku spacerowal za reke :)szok: caly czas sie nie moge przyzwyczaic, ze nie wyrywa sie z wrzaskiem), ale mieszkamy przy ulicy wiec boje sie zaryzykowac.

reklama
Dzięki dziewczyny :) mam nadzieję, ze dostanę eksmisji z forum za marudzenie. Dziś już przybyło mi nowych siwych włosów, a i muszę uzbroić się w cierpliwość do mojego dziecka:baffled: swoją drogą pierwszy raz spotykam dziecko które nie reaguje jak mu drugie coś robi:baffled::nerd:
Zaza dzięki za cenną radę:rofl2::rofl2:

Widziałyście co ta noc przyniosła, cały czas w tv pokazują, ze największe straty w Leśnej, a tam mieszkają rodzice mojego brata narzeczonej :( ona po telefonie do domu tylko płacze :( mają wielkie gospodarstwo i ponoć wielkie straty :(

dziewczyny w tego mojego to jakis diobel wstapil .... wczoraj mialam pochwalic ze takie grzeczne a dzsiaj daje tak czadu ze wymiekam ... czas spedzony z babcia a szczegolnie dziadkiem ktory z rak by nie wypuszczal dziecia bo to najlepsza zabawa doslownie zrobil z niego wymuszacza jak 150 ... caly czas na rece chce a jak nawet sobie siade na podloge zeby go przytulic to wyrywa sie wije ryczy jak opetaniec i tak godzine potrafi ...
jutro idziemy na szczepienie choc pewnie i tak go nie zaszczepa bo w tamtym tygodniu mial goraczke ... nawet nie wiem od czego nie kaszlal nie katarzyl zero zatrucia ... byly kupki wiecej ale nie wolne ... mysle ze zeby zaczely znowu isc i stad pewnie tez czesciowo humor ale bez przesady ??

a ja odpoczywalam odpoczywam i odpoczac nie moge ... :(

tylko o nas ale czytam i wymiekam dobrze ze chociaz nie ma takiego upalu jak wcoraj

Aga po to jestesmy zeby marudzenia wysluchiwac :D Jesli dzieki temu bedziesz miala wieksza cierpliwosc to jeszcze lepiej :D Zapomnialam Ci napisac, ze fajnie, ze sie zdecydowalas na pilnowanie. Najwazniejsze zeby Wam (Tobie i Antkowi)bylo dobrze. Co do wozka, to konieczne - moze mama malej sie dolozy? W koncu chyba tez by nie chciala zebyscie siedzieli w domu non stop.

Kasienka cierpliwosci Ci zycze. Jak widzisz wiele dzieciakow przechodzi teraz etap buntu. Nic nam nie pozostaje - tylko przeczekac.

Mlody wlasnie odwalil histerie, bo mu sie koktail bananowy skonczyl :confused2: Obiadek to dziubie, a jak mu zmiksuje mleko z bananem to potrawi ze 300 ml z niekapka wydudnic.

Ostatnia edycja:
Andzia przepraszam że zawiodlam :(

A ja dzisiaj mega niewyspana jestem. Przez upał w nocy mały budził się chyba ze 30 razy. Ledwo na oczy widzę. Tylko czekam na jego drzemkę i chyba położę się z nim.

Niby chłodniej ale duszno jak cholera.

Hej

dla wszystkich wczorajszych Martusiek które miały imieniny wszystkiego naj naj :-D:-D:-D

niestety u mnie w domu wszyscy zapomnieli o mnie :-:)-:)-:)-(, nikt mi życzeń nie złożył :-:)-:)-(

MsMickey wróciłaś :-D:-D:-D:-D

Sunshine wszystkiego naj naj dla Ciebie :-D:-D:-D
Tort+adwokatowy.jpg

asik ja w te upalne dni w ogóle nie gotowałam, zbuntowałam się i już, kurde u mnie na chacie było 32 stopnie i jeszcze stać w kuchni masakra

kasiek współczuje, a Pola niech zdrowieje !!!!! my już prawie zdrowe, Niuśka ma ostatnie 2 dni antybiotyku

katrina nie martw się czasami tak samo że nie wiem co mam pisać :-(

mlodak ja nic nie prasuję i mam święty spokój, jak muszę gdzieś wyjść to wtedy idzie żelazko w ruch, wychodzę z założenia że po co prasować jak poskładam ciuchy do szafy i tak się wygniotą
a jak ten Twój dzieć zmieścił się do tego wiaderka :confused:

josie chyba każda z nas ma teraz okres wymuszania dziecka :eek::eek::eek:, one nas teraz wychowują :baffled::baffled::baffled:

zaza nie wiem czy Ci gartulowac jednej kreseczki czy nie ???? !!!! :-D:-D:-D:-D

Muńka ładna ta piaskownica :-D

Aga to teraz będziesz miała dwoje dzieci :-):-), na następne spotkanie przybędziecie w trójkę :-D

Aylin Martysia się wody bała ??????? a wyrwanie dziś z pracy chyba dobre co ???

Miśki fajnie że się pokazałaś :-)

andzia ja też dziś już się spoko czuję :-):-)

Niespodzianka nie martw się u nas też dziś deszcz i jak narazie jest 20 stopni na dworze :eek:

Aga a chociaż mają wszystko ubezpieczone ?????????

Kasieńka u Was nie szczepią jak jakiś czas temu była gorączka??? bo u nas jak już jest wszystko oki to szczepią

Aga - marudz, marudz. Przykre co przytrafilo sie rodzicom twojej bratowej (przyszłej) Szok - w parę minut można stracić dorobek życia.:-( Mam nadzieję, że szybko się podniosą.
Aylin- szczęsciaro. Jak Tour de pologne był jeszcze prawdziwym Tour de pologne, a nie tour do italy:angry:, to przejeżdzał przez moje miasto.
Kasienka - powiem ci coś : Nie odpoczniesz jeszcze przez najbliższe parę lat:no: Ale potem:-D:rofl2: Duzo sił Ci życzę, i żeby grzeczniutki Nikoś szybko wrócił.:-D
Mlodak -wspólczuję niewyspania. Wybaczam:-D Dzisiaj chłodniej , więc machnę resztę. Prasujemy???????

Ostatnia edycja:
Niespodzianka ja dzis wlasnie szlam z mlodym za reke po chleb rano :) fajnie tak sobie isc, gorzej ze co pol metra zbacza z trasy bo znalazl cos ciekawego :-D wiec zamiast 5 minut bylismy ze 20.

Aga biedna 'bratowa' :-( u nas wczoraj zapalil sie transformator i w calej dzielnicy nie bylo pradu przez chwile. ale w Krakowie chyba nie padalo nawet, nie widze zeby bylo mokro

Kasienka dziadkowie sa najgorsi :-D mialam to samo!

a wiecie co bylismy wczoraj z mlodym u lekarza bo kaszle i katar ma. I mowie babce ze w czwartek mial goraczke ale moze to po szczepieniu bo tydzien wczesniej mial. a ona ze na pewno nie, bo goraczka po szczepieniu to max 48h :confused2: a przeciez nawet mi pielegniarka na szczepieniu mowila ze po MMR moze byc do dwoch tygodni goraczka lub wysypka :baffled: no i co z tymi lekarzami????

Ostatnia edycja:
Alijenka ja sie boje go zaszczepic :) i sto latek z okazji imienin :)

Josie karzdy lekarz uczy sie inaczej :D

Andzia tos mnie pocieszyla :p

Niespodzianka trzeba dorobic :p u mnie mlody za reke lapie tylko przy kraweznikach

Mlodak u nas da sie oddychac do Was tez dojdzie

Ostatnia edycja:
reklama
No raczej nie rozpaczam ze musze wcześniej z pracy uciec :)
U nas miasto połozone po dwóch stronach wisłoka - mosty całe 3 bo 4 w remoncie a raczej przebudowie. MOzna sie uprzeć i jechac jeszcze na jeden juz poza miastem. Jak 2 zamkną - to bedzie masakra na całego - juz widze nagłówki gazet :)
I tak się szcześliwie składa ze ja po jednej stronie mieszkam a po drugiej pracuje :)

A młoda nie tyle wody się przestraszyła, co raczej faktu ze ta woda tak niespodziewanie "chluptała" z dziury w ziemi na nią :)

Do góry