reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek u nas goraczka utrzymywała się 4 dni, a lekka wysypka pojawiła się dopiero na 6 dobę.
MsMickey - powodzenie w odstawianiu i zachodzeniu.
Aga super bryka. Jedz, relaksuj się. Może będziemy w Gdańsku w tym samym czasie. ( ja od 15 sierpnia)
Josie - gartuluje samodzielnych kroczków. Moj nadal ma cykora.

Spokojnej nocki

reklama
Aylin, u nas po trzech nocach goraczki zaczela pojawiac sie leciutka wysypka. Lekarz wtedy (bylismy dokladnie po 3 dobach goraczki na wizycie) stwierdzil, ze jesli jest wysypka to NIE MA PRAWA byc goraczki, bo to oznacza ze to nie byla 3-dniowka, tylko musi to byc cos innego...i byl bardzo stanowczy w tym stwierdzeniu. wrocilismy do domu, polozylismy malego spac, a ten znow 40stop....:no::-( przeszlo po ibum forte, a rano byl tak masakrycznie zsypany,ze praktycznie nie mial normalnego kawalątka skóry (ta wysypka z poprzedniego dnia to nic w porownaniu z tym co zobaczylismy), ale od tego momentu (tak jak mowil lekarz) zero nawet stanu podgoraczkowego i widac bylo po malym ze z godziny na godzine jest lepiej :tak: mimo, ze wygladal jak 7 nieszczesc :sorry::tak:
....hmmmm...winko mowisz? ;-)

aaaaaaa....wlasnie! juz wczesniej mialam pytac, bo zapomnialam jak to bylo w ciazy z P....mozna mi wypic karmi??? mam starszną ochote na karmi poema di cafe, ale w nim sladowe ilosci alko, wiec chyba nie moge prawda? :baffled:

Ostatnia edycja:
mozesz - ja czasem piłam. Tym bardziej ze moje kuzynka pracująca w broważe powiedizała ze nie ma szans w tych piwach o niskiej zawartości na 0,5 % alkoholu. Koszty :) wiec jak jest o,2 to max a czasem nawet tyle nie ma

Aga fajny wózek :tak:

Aga, Nieszpodzianka a bo ja jakaś dziwna jestem, jak sobie cos ubzduram to nie zasne jak nie zrobię, poodkurzalam ten samochód a teraz juz odpoczywam :tak: Czasami jestem zła na siebie, ze zamiast posiedzieć z Kuba wieczorem jak ogląda dobranocke to ja wtedy szmata do ręki, ale walczę z tym :tak:

Tyle naskrobalyscie, ze ho ho a ja czasu nie mialam :-p

Dziekuje dziewczynki za zyczonka :-):tak: muaaaa!

UWAGA Janek zrobil dzis w koncu swiadome kroczki!!!!! odstawiam go na 2 metry przede mna a on do mnie podbiega i sie cieszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gratulacje!!!

Kasiek- u nas z ta 3dniowka i wysypka to jak u Hatszept :tak:

Aga- wozek spoko :tak: udanych wypraw :-)

Munka- placuszki super!!! dzieciaki zajadaly a dziewczyny przepisy pobraly :tak::-)

MsMickey- nie pomoge, mloda sama stopniowo rezygnowala :sorry:

Aylin- ja tez bez malza ale z siorka na Skypie juz od 2h siedze :-p

Kto za mnie gary pozmywa????????:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Dzieki laski za pomoc:*
Pytam bo ma takie czerwone drobne krostki na plecach i klatce-sporo tego. Ale dzis dopiero druga doba, wiec zobaczymy sr-czw:)

Jutro przyjezdza parka kota ogladac. Trzymajcie kciuki aby znalaz nowy dom!:)

Hatszept dzieki za opis! Pewnie, pij smialo. Ja wciagalam lecha free, no i wciagam dalej bo lubie smak piwka:)

Aga ma sie rozumiec! Spotkanko musi byc:)

Ostatnia edycja:
Hatszept- lubisz :eek: odkurzanie i zmywanie garow to mojego Pe zajecie twierdzi, ze sie przy tym odpreza :eek::confused2:

Pomylam tylko dzieciowe rzeczy :confused2: reszta jutro, dzis juz padam na cycki to pewnie przez wczorajsza nocke :-(

Niespodzianka chilli na sutki?!?!?! :D o.o :p niezly z cibie hardkor!!!!!! Ja pomyslalam o cytrynie ;)

kasiek u nas wysypka po 3 nocach taka lekka, gladkie czerwone kropki, tylko na brzuszku i plecach. A goraczka byla masakryczna,39 i wiecej pomimo lekow przeciwgoraczkowych

reklama
Sunshine, ale ja odkurzanie niekoniecznie ;-) ewent.mogę zmyć podłogi :-)

U nas tylko 3 pobudki dzis w nocy....jeeeeej :-)

Mickey, jeszcze jedno przyszlo mi do glowy-jesli tak Wam juz zalezy to moze zapiszesz sie na usg za 2 tyg.i sprawdzisz na jakim etapie cyklu bedziesz wtedy-powinno byc blisko owu ;) moze to pomoze ;) jak zaciazylabys w sierpniu/wrzesniu to znowu fajnie trafilabys z miesiacem porodu ;) maj/czerwiec...mmmmrrrrrr...cieplutko :)

Dobra...spadam myc glowe i potem jakies sniadanko, a pozniej praca ;/ :)

Milego dnia!

Do góry