reklama

Czerwiec 2013

kurde wkurzlam sie.... chcialam jajecznice... 30 minut robienia bo nasza kuchenka sie nie nagrzewa.... trzeba bedzie do landlorda zadzwonic ale znajac zycie gowno zrobi.... oby do marca :angry:

reklama
pam no to gratulacje z okazji ten Waszej małej rocznicy!! :-)
mamawikusi noooo!! Rzucenie palenia to wspaniałe osiagnięcie!! Gratuluje i kibicuję zebyś już do papierochów nigdy nie wrócila :*

I co do facetów to mój mnie czasem osłabia potwornie ale robi duzo w domu i poza nim. Dzis np pojechałam siostrzyczkę odwiedzic w szpitalu to pomył cały zlew garów, poodkurzał i jeszcze zapalił kadzidełko :-D Generalnie jak go poproszę żeby coś zrobił to jest to zrobione. Mama nazywa mnie czasem "hitlerem w spódnicy" :sorry2: ale udaję ze nie wiem o co jej chodzi hehe

Witam Dziewczynki,
dopiero teraz znalazłam chwilę, ale pewnie już śpicie.

pam gratuluję święta, my w październiku będziemy obchodzić 2-gą rocznicę ślubu- jak ten czas szybko leci :-) i rzucaj szybko palenie Kochana, nie truj dzieciaczka, który już być może w Tobie rośnie.

paulinka to zazdraszczam, że Twój tak dużo robi w domu. Mój P. zrobi, ale ja mu muszę pokazać palcem co i jak. Sam z siebie to rzadko niestety.

mama wikusi
gratki rzucenia palenia :-)

dla reszty Dziewczynek- spokojnej nocy życzę ;-)

a mnie dziś strasznie boli głowa od rana, chyba zaraz idę się położyć

słodkich snów:*

Moniaa dziekuje :) nie wiem czy cos jest na rzeczy ale cos mnie brzuch pobolewa tak jakby pykalo w srodku... smieszne uczucie :-D i cycki mnie bola i te zyly caly czas sa widoczne... i troche mi sie w glowie kreci... ale wypilam zepsute mleko niby jeden lyk ale moglam sie podtruc biorac pod uwage ze mam alergie na mleko :zawstydzona/y:
no coz... sowaczek odliczajacy czas do testowania jest wiec... niespokojny tydzien mnie czeka :-D

Witam w niedzielny poranek :)
Nas wczoraj prawie cały dzien nie było w domku, pojechaliśmy z P na rybki, powrót 24 :P
PAM rzucaj rzucaj, ja wstalam rano i powiedziałam jestem w ciąży no to koniec palenia i o dziwo nie ciągnie mnie.
PAULINKA no to dużo zrobił twój facet, mój sam z siebie takich cudów nie robi :P
Zrobiłam sonie suwaczek ciążowy :) Zaraz go sprawdze :)

Mama Wikusi Sliczny suwaczek.... eh ja ograniczylam do 2 dziennie.... jakos nie moge kurde no =/ okropnie mi z tym....
mam do ciebie pytanie... jako jedyna potwierdzona... masz jakies objawy ?

pam rzucaj szybko te papierochy!!!! jutro masz się pochwalić, że tylko jednego wypalasz, a pojutrze, że wcale! :-) i wczoraj nagadałaś o tej jajecznicy, że w końcu i ja zaserwowałam na śniadanie :-)
mama wikusi oj to udany dzień mieliście i na świeżym powietrzu. A Niunia też z Wami była?
My za to po południu byliśmy u mojej koleżanki ze studiów na małym co nie co i Lenka chodziła koło stolika (był niski) i częstowała się wszystkim po kolei. A w domu taki z niej niejadek :-D

Znalazłam chwilkę, bo P. odkurza mieszkanie, a ja zaraz muszę zmyć podłogi, zanim Lenka od babci wróci.

Miłego popołudnia Wam życzę :*

reklama
Pam z objawów to tak jak pisałam miałam w 18-19-20 dc bóle okresowe ale lekkie. Ból piersi jakoś z dwa dni poźniej ale trwał tylko 1 dzień a teraz w sumie jako takich typowych objawów jak przy Wiki nie mam. A żyła na piersi mi wyskoczyła wielka :szok: i troche mnie wypryszczyło:wściekła/y: ale już schodzi.
Monia Mała była u dziadków :) nocowała u nich. Dzisiaj pojechaliśmy ponownie na rybki ale już z małą :) Mamy takie miejsce gdzie jest nawet plac zabaw. Mój P łowił ryby godzine i nic, ja usiadłam na 3 min dosłownie i wyciągnelam 2kg karpika :)) Ale Panom siedzącym obok zrobiłam gula :P
Chyba dzisiaj powiemy moim Teścią o drugiej dzidzi :cool2:
Dziewczyny a Wy urodziłyście wcześniej przed czy po terminie porodu? Ja Wikule przenosiłam aż 12 dni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry