reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Cześć Kobitki!

Dmuchawcu - kartki WOW!
Invision-Board-France-14.gif
Gratuluję wzorowo zdanego egzaminu i tzrymam kciuki za drugą część
divers2342.gif

Smile zazdroszczę Ci tych drzemek - ja nie umiem spać w dzień
deprim2.gif

Madzia- podziwiam za wymywcie całej łazienki. U nas też łazienka nie jest duża, ale za każdym razem jak mam myć kafelki to mam ochotę je powybijać
grrr.gif
2guns.gif
I na koncert też bym z chęcią wybyła http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/whistling.gif ale jakis fajny
tapeviolon.gif
Ty to szczęściara jesteś - wygrane bilety, super. Ja nigdy nic nie wygrałam http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Isis dasz radę Kochana! Już kiedyś pisałam Wisience, że silne kobiety razdzą sobie ze wszystkim!
consoling2.gif

Teri, MatkaEWa, mamawikusi, Sara, fioletowa- zdrówka dla dzieciaczków!http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/balloons.gif

Korba ja jestem na etapie robienia listy zakupów: narazie spisałam tylko chemię, bo w sumie jeszcze sama nie wiem, co zrobić
czekam.gif
Na pewno kupię 2 kawałki ciasta- nie więcej. Upiekę jakieś mięsko, może szynkę? Miseczka sałatki myśle, że wystraczy. Okroiłam ilość, bo w jeden dzień świąt odwiedzamy rodziców, a w drugi jesteśmy zaproszeni na imprezę
Alcooliques11.gif

kari coś długo Cię trzyma ten ból gardła
copains-9247.gif
Jeżeli tylko możesz goń męża, niech Cię trochę odciąży - bo to twardnienie brzucha może też wynikać z wykonywania ciężkich prac - nawet dźwiganie zakupów czy pchanie wózka pod górę to ogromny wysiłek dla kobiety w ciąży.

Natis ale masz dobrze: mama wysprzata, tata pomoże w remoncie- super! Almy z dostawą zakupów do domu pozytywnie zazdroszczę. A Ty Kochana się oszczędzaj! Siedzenie nad papierzyskami to też wysiłek! Także więcej odpoczywaj
divers2325.gif

Dzisiaj zaniosłam mocz do badania, odrazu morfologię zrobiłam. Potem wizyta w aptece - jak zobaczyła kolejkę to myślałam, że padnę
mdlejepf8.gif
Także nie ociągając się, rześkim krokiem skierowałam sie prosto do okienka i zapytałam, czy jest kasa z pierwszeństwem dla ciężarnych. I w wielkim szoku byłam, jak pani z kolejki odrazu krzyknęła do kobiety, która miała właśnie kupować, żeby miejsca ustapiła. Także z tego miejsca dziękuję tej pani za przywrócenie wiary w ludzi
hailmj2.gif
Potem szybkie zakupy i szybki obiad - postne tagliatelle z kremowym sosem pieczarkowym - mniam
wink333ix8.gif
W międzyczasie pranie i sprzątanie. Lecę na inne wątki http://***************/liviatn/images/Minka%20scare/run.gif

reklama
Dziewczyny, w niedzielę wieczorem się dogadamy, gdzie dokładnie się w SCC spotkamy, bo ja muszę mieć punkt odniesienia, żeby się tam nie zgubić :-p

mikoto a grasz w coś, żeby wygrać? ja radia cały dzień słucham i se dzwonię czasami - mój sukces podwójny bilet na Metallicę na Bemowo :-D
natis mój Mati dziś mi awanturę zrobił, że w zeszły piątek obiecałyśmy mu i Twojej Natce, że się zobaczą "w przyszłym tygodniu" a on chciał mi powiedzieć, że tydzień się właśnie kończy :-p A potem szeptał: oj Natalko tęsknie :-D Musiałam się powstrzymywać, żeby nie wybuchnąć śmiechem i skupić się na prowadzeniu auta :-p
Teri, MatkaEwa, natis, mamawikusi, Sara, fioletowa zdrówka dla dzieci

Witam po obiadku :tak:

Dzisiaj zgapiłam obiadek od Robaczka, bo robiła dzisiaj kopytka:-) Więc na obiadek były kopytka, pierś z kurczaka w sobie...

Madzia, Natis, Jeszcze rodzinką zostaniecie :-) Jak dzieciaczki tak za sobą tęsknią :tak: Fajnie...

Idę leżakować , bo jak zwykle po obiedzie , nie mam mocy już na nic. Teraz weekend więc na forum pewnie będzie cichutko :happy2:

A potem kolejna parka się szykuje - Lenka i Tymek.. swoją drogą natis jaka by to była oszczędność przy imprezach rodzinnych - ci sami teście :-p No ale póki co wybór pozostawiam synowi (a potem dwóm:-p) :-D

Ha ha aha :) Korba, a Ty się nie dziw, bo też mamy dwie pary, Ty masz dwie dziewczynki ja chłopaków :) Tylko za rzadko się spotykają :):)

Położyłam się po obiedzie i zasnęłam jak dziecko. 1,5 godz pospałam :) Lepiej się czuję, tylko mam taką zgagę, jakbym jakiś kwas wypiła, niczym nie mogę jej ugasić :/

Podejrzałam już wynik mojego moczu i jest superowy :)
Morfologii już drugi raz nie miałam robić, bo cały czas miałam super i niby już nie powinny się pogorszyć

Melduję się po egzaminie:-)
W tescie nie miałam ani jednego błędu, a ustny też poszedł fajnie:tak:. Nasłuchałam sie samych komplementów i wróciłam do domu.

Strasznie dziś u nas zimno-brrrrrrrrrrr!!:-( Po prostu masakra!
Idę napić się ciepłej herbatki i pszczoły spac musze położyć.
dziękuję za kciuki i wsparcie:tak:

dmuchawiec gratuluje zdanego egzaminu

sara to prawda pustki dzis

ja dzis miał dzien na sprzatanie a terz pley i brzuch mnie bola

dziecko mi ciagle cos gada a ja nie mam siły go słuchac

miłęgo wieczorka zycze dzis na tvn film zmierzch :)

Dmuchawcu -wiadomo bylo , ze zdasz śpiewająco :tak:. Gratulacje:-). To co wątek możesz już legalnie otworzyć ????

Ja czekam na mecz . Ciekawe jak tam się spiszą dziś nasze gwiazdy fudbolu ????

reklama
Wątek mogę otwierać:tak::-D I nie omieszkam tego uczynić, ale po świętach:tak: Bo ja to własciwie powinnam się zacząć pakowac- w środę wyjeżdżamy. Nie wspomnę juz o porządkach- niczego nawet nie tknęłam:-(

Tez jestem ciekawa jak sobie chłopcy poradzą:tak:

Prezgapiłam swoją studnióweczkę, według tego kalkulatorka minęła 19 marca:
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=20&miesiac=9&rok=2012&bg=000

Ostatnia edycja:
Do góry