reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Dobry wieczór :-)
Miałam dzisiaj zabiegany dzień. Byłam z mama na zakupach, potem ją odwiozłam, byłyśmy w kościele, mama robiła fasolkę po bretońsku to się załapałam ;-) a ja zrobiłam dzisiaj pierwszy raz ciasto milky way i jest pyszne :-D nie mogłam się oderwać :-D

kochana ja uwielbiam te batoniki.. może wrzuć przepis w odpowiednim wątku :-):-)

to i ja dorzucę moje dekoracje świąteczne z zeszłego roku, w tym jakoś nie mam natchnienia żeby coś nowego robić.
Nogi mnie bolą w kolanach ale nie puchną, chyba mnie coś pobiera bo oczy i głowa takie dziwne a jeszcze musiałabym trochę posprzątać..
miłego weekendu :-)
Obraz 049.jpgwesele wakacje12 1323.jpg

Załączniki

• Obraz 049.jpg
    Obraz 049.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 53
  • wesele wakacje12 1323.jpg
    wesele wakacje12 1323.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
witam sobotnio

i znów jak zwykle po meczu możemy zaśpiewać ..nic się nie stało ....:baffled:
ja oglądam tylko takie ważniejsze mecze jak ten wczoraj (porażka ) i euro oglądałam jeszcze a tak to nie oglądamy meczów nawet mój m nie przepada wczoraj na meczu poszedł się kąpać bo stwierdził że nie będzie sie denerwował :baffled: za to synek oglądał i odpowiednio komentował haha uśmiała się chociaż z niego :-D
ps. winę zawsze można zgonić na zamknięty dach hahah:-D;-)

ja na swieta tez nic nie robię specjalnego na pewno gdzieś pojedziemy do rodzinki a to tylko 2 dni więc po co szaleć tak z tym jedzeniem potem tylko się wyrzuca :baffled: sprzątać też nie sprzatam jakoś szczególnie bo brzuszek nie pozwala i tak jak natis bardziej się nastawiam na majowe porządki na narodziny Dari i będę już w bezpiecznym czasie ciąży to nie będę sie tak bać bo nie wydarowałabym sobie jakbym przez sprzątanie wylądowała teraz na porodówce :baffled:
natis super że zakupy udane ja też wczoraj byłam u nas w hurtowni i łóżeczko które chciałam zamówić na allegro w tej hurtowni jest tańsze !!!! więc też pod koniec kwietnia zbieram męża i tam wszystko kupimy przynajmniej wszystko dotknę zobaczę a też przy większych zakupach dają spory rabat więc na allegro mi się nie opłaci

u nas słonce swieci ale jest -10 !!!!! :wściekła/y:

paulus jak córeczki po nocy mój ma mokry kaszel :baffled:

ach mam ten wózek już i nie mogę sie już doczekać tych spacerków z córcią ach gdzie ten czerwiec :baffled:

miłego weekendu

Ooooo Widzę więcej kibicek! :tak::-)
Szkoda, że kibicujemy nie tej drużynie.... :no: Przykro się robi jak naszych tak "biją"... :-( I złość ogarnia:wściekła/y: A na siatkarzy tyle kasy nie ma... Nie rozumiem. :no:
Natis: nie skracaj swoich postów- fajnie się je czyta!!!:tak: Ja mam tak jak Ty- jak wyjdę na zakupy, to kupię coś chłopakom, a na mnie szkoda mi kasy, albo co, ale i tak jestem zadowolona, że oni będą mieli coś nowego. :tak:

Melduję, że jestem kolejny 1kg do przodu... W sumie 5kg. :zawstydzona/y:Kurde... A to jeszcze 3 miechy... Już na wadze mam 8 z przodu!:szok::szok::szok:

no szkoda ale wczoraj te 2 szybkie gole to był szok :szok: jeszcze się nie rozkręcił mecz a już było 2:0 :baffled: ale mi się śmiać chciało z komentatora on taki optymista mówi dopóki piłka w grze wszystko się może zdarzyć a pod koniec jak już było 3:1 mówi że powoli nadzieja zaczyna gasnąć hah :zawstydzona/y: no szkoda że chłopaki znowu zawiedli miliony kibiców :baffled: byli pewni że z Ukraina wygrają

anielek tez mam już 8 z przodu co się przejmujesz 5kg ja ma +15:zawstydzona/y:
na spacerkach z maluszkami szybko zgubimy zbędne kg

teri: no oby, bo ja to pomału jak jakaś rotunda wyglądam, a na pewno tak się czuję...;-) Już nawet teraz człowiek by się więcej poruszał, ale jak widzę ten śnieg, to odechciewa mi się... :baffled:

I ja się sobotnio witam !
Ta, mecz, szkoda na nich kasy i czasu. Jest tyle chłopaków z zamiłowania do piłki, tyle dzieciaków na podwórku kopie i nie mamy porządnego składu :(
Moi po pierwszych minutach stracili zapał do oglądania, a tylko słyszałam śmiech S i wściekłość Sewerka :D

A i ja się pochwalę, że po południu jedziemy zobaczyć wózek :) Mam nadzieję, że będzie super i że na tym zakończę poszukiwania.
Wczoraj tak posiedziałam i przeglądałam neta, sporo, sporo muszę pokupować :(

Natis, jeżeli mogę się spytać ile dałaś za leteksowy materac ? ja zastanawiam się czy lateksowy czy kokos gryka z pianką.
Z rozmiarem piersi mam podobnie :D dziś tekst S z rana " znowu Ci urosły...":baffled:

Słonko dziś świeci ale mróz na dworze. Śniło mi się że zaraz po świętach będzie + 40 st ! :)

Ok zabieram się za sprzątanie puki coś energii we mnie. Miłego dnia !

edit, właśnie dostrzegłam, ze 30 tydzień mi się zaczął HURA !

Ostatnia edycja:
Witam się!

Mąż mój z samego rańca pognałl sprzatac w garażu, a ja z pszczołami jak zwykle sama. Nadal zimno straszliwie, choć niebo bezchmurne i słoneczko ładnei świeci.

Anilku- nie wiem czy słyszałaś o naturalnych metodach kierowania płodnością? Zrobłam sobie kursy- podstawowy i nauczycielski, żeby móc tej metody nauczać i miałam egzaminy dyplomowe- w lutym pisemny, wczoraj ustny:tak: Najbardziej się cieszę z tego, że mam to juz za sobą i moge skupic się na czym innym- na dzieciątku w brzuszku konkretnie bo ta ciąża jest dla mnie cała zabiegana, chwilami zapominam o niej:-D

Asiulka dekoracje śliczne! Zwłaszcza jajeczko mi isę podoba:tak:

Natisku- zazdroszcze zakupów. Może wkleisz choćiaz kocyki?

My nie mamy telewizora więc meczu nie oglądaliśmy- ale to może lepiej:sorry2:

Co do wagi to i u mnie 8kg na plus. Zaczęłam się ostatnio czuc grubo:-( Boczki mi jakieś takie smieszne wyrosły na biodrach z tyłu- masakra! A najbardziej zgrubły mi nogi:szok:

Robaczku- mój mąż z tym samym tekstem co do moich piersiołów:-D

Idę po kawe bo jeszcze nie piłam.

i ja się witam sobotnio :)
Wczorajszy mecz.. porażka ale sędzia też moim zdaniem dał ciała w kilku sytuacjach.
Ale nocka do bani :/ Raz że wstawanie na siusiu, dwa mała dostała ataku kaszlu i do 6 nie pospałam, później niby spała ale marudziła więc tak na czuj czuja spałam :/
Słonko za oknem ale -8C :szok: gdzie ta wiosna?
Robaczku mam ten sam dylemat co ty odnośnie materacyka. Też nie wiem który wybrać.
Anlek +5 to nie dużo jak na ten etap ciąży.
Ja u siebie zauważyłam tendencję do gromadzenia wody. Wczoraj na wadzę 72,4 dzisiaj po śniadaniu i kawce 72,1 a i palce normalne. Z dzisiejszej wagi wychodzi +7,4.
Spokojnego weekendu. My o 17 mamy imprezkę :) Ale już przed 15 zbieram się do teściowej żeby baloniki nadmuchać i takie tam :)

reklama
hej

ja korzystam z poranka, mały maltretuje tatę
a potem tata jedzie po rowerek i też będę miała dziecko z głowy

on dalej troszkę gorączkuje, ale przynajmniej dziś coś zjadł

pozostałym chorym szybkiego powrotu do zdrowia

a mi się oko przypomniało, nie wiem czy znów do okulisty nie pojadę, mam nadzieję że to tylko jakieś wysuszenie, czy co, bo boli tak jak w styczniu jak mi oko młody podrapał

palin ja z paczkami mam spoko, u mnie wożą, bo poczta jest w jednej miejscowości - od nich jeździ listonosz, u nas nie ma poczty, a jak wystawią awizo to zawożą do trzeciej miejscowości -tam jest oddział

paulunia wiem co czujesz, ja mam nadzieję że mi młody wyzdrowieje szybko żeby w środę ogarnąć ten szpital
a jak nie to nie wiem co będzie, jak teraz czekaliśmy kilka miesięcy, to następny termin może mi się pokryć z usuwaniem migdała
oby wyzdrowiał
a za was trzymam kciuki, żeby nie chorowała

dmuchawcu gratuluję egzaminów

ja na święta nic nie robię - u nas tradycyjnie - śniadanie u moich rodziców, a potem pojedziemy do rodziców Adama
a w poniedziałek chyba ja zrobię imprezę, bo w Wielki Piątek mam urodziny, a znając teściów będą chcieli wpaść

mikoto fajnie że w aptece cię obsłużyli poza kolejnością
mnie w realu zawsze do pasji doprowadzają - koleś z browarem wpycha się przed ciężarną

kingusia no i fajnie że ząb załatwiony

Do góry