reklama

Czerwiec 2013

Dzień dobry.

Nocka jakoś dziwna - równo co 2 godziny pobudka na siusiu i piciu. I głupie sny - kupiliśmy z Aro 2 trumny ( jako meble do mieszkania) i urnę z jakimiś prochami (że najlepiej czymś takim się czyści brudy) :baffled:

I już po śniadaniu - sałatka grecka bez sera, bo przecież post ścisły. Nie wiem jak u Was, ale u mnie w domu to nie tylko mięsa nie wolno, nabiałów jajek też. Nawet z ryb najlepiej śledź w oleju. Ja już sobie powiedziałam, ze dziś stosuję tylko post jakościowy - ilościowy sobie odpuszczam.

Trochę jeszcze poleżę, może dośpię (bo jakaś niemrawa jestem), pakowanie i jedziemy do rodziców.

Spokojnych i udanych przygotowań, Ewelina :happy:

Anula, współczuję pogody. U nas może słońca nie ma, ale o 5 rano było tylko -2 i nic nie sypie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam . U nas też zima wróciła - i to jeszcze jak !!! Wali śniegiem , biało jak na Boże Narodzenie :no:.
Mały w brzuszku od 6 nie chce spać i cały czas aktywny . Zjadłam musli z mleczkiem . Na obiadek mam ruskie - teściowa wczoraj przywiozła :tak:. Jakiś śledzik na kolację i tyle. Jak post to post .
Musze dzieciom koniecznie kurtki zimowe wyprać bo w nie będą miały w czym do kościoła pójść . A myslałam , że nowe , wiosenne założą . Co to ma być !!!???? Gdzie ta wiosna ????:crazy:

I ja się witam,
Śnieg u nas też pada. Dosłownie załamać się można :(

Fioletowa - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!Spełnienia marzeń i samych radosnych chwil !

Kari, przykro mi z powodu dzieciątka koleżanki. To straszne, brak słów :( (*)
Co do wyprawki to ja też chciałbym, żeby zrobiła się sama. Może po świętach będę miała na nią natchnienie.

Dzika, a Ty na tyłek powinnaś dostać. Wiem, że masz dobre serduszko i pomagasz ale jesteś w CIĄŻY i masz się oszczędzać na maxa !!!!! Nikt nie będzie Ci miał za złe, że Ty tylko będziesz prosić o pomoc.

Chyba święta zrobię na odwal się, nie mam całkowicie nastroju na pieczenie, gotowanie. Muszę się zmusić i wyskoczyć choć jajka kupić i zrobić jedno ciasto. Miałam ochotę jeszcze dwa dni temu ciasteczka w kształcie jajek piec ale nie mogę się za nie zabrać :( Może po południu...

MatkaEwa dobrze, że mówisz o wypraniu kurtek zimowych ....też muszę to zrobić bo w czym pójdzie do kościoła ?? Na pewno nie w wiosennej.

Witam kochane
U nas tez śnieznie i zimowo. Macie rację Bozonarodzeniowe i naprawdę trzeba ubierac zimówki, Matka Ewa ja nie mam wiosennej jeszcze to mnie to cieszy, i szczerze mam nadzieję, ze przejdziemy od razu w lato i wystarczy mi posiadany polarek bo szkoda mi kasy na namiot na chwilę:-DDzisiaj o 12 wyjeżdżamy już na Święta do mojego taty. Wszystko spakowane już w aucie.P musiał do pracy na chwilę, wraca i ruszamy. Oby dróg nie zasypało. Staramy się jakoś atmosferę stworzyć i cieszyć się Wielkanoca, chyba nam się udaje pomału. Efekty możecie zobaczyć na moim blogu, i nowy kolorek tez tam jest, bo włoski po latach blondu przefarbowałam...dość odważnie.
Aha jesli, któraś chciałaby mnie w znajomych na FB to piszcie na priwa bo tak sobie zdałam sprawę z tego, ze żadnej z was nie mam.

Zdrowych, spokojnych, udanych Świąt Kochane.
:-)

Witam,

U mnie widok za oknem jak u _anuli, zamiast wózka wczoraj mogłam sanki kupić:/ ta zima chyba NIGDY się nie skończy:( Kurcze zawsze lubiłam jeździć autem, ale ostatnio miałam kilka dziwnych sytuacji na drodze i teraz normalnie się boję:( jeszcze w taką pogodę:((((

Fioletowa wszystkiego najlepszego!
Robaczku wypranie tych zimowych kurtek to super pomysł, ale jak zrobię to dzisiaj to przy tej pogodzie nie wiem kiedy wyschną:/ nie wiem jak jutro pójdę święcić:(

Jadę zaraz do mamy, zrobimy 2 mazurki i sernik... dla mnie to pierwszy raz (Piękny stwierdził, że muszę się w końcu nauczyć piec:P) jak wyjdą ładne to wrzucę fotki:)

Ogólnie humor mi dzisiaj dopisuje mimo pogody... przez te zakupy czuję, że czerwiec coraz bliżej:))))

Wszystkim których już nie będzie życzę Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego (nie śnieżnego) dyngusa:))))
2669239-happy-easter-vector-card.jpg

Załączniki

• 2669239-happy-easter-vector-card.jpg
    2669239-happy-easter-vector-card.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 49
A ja do rodziców zabieram obie kurtki - zawsze trzeba mieć nadzieję, że pogoda się zmieni na lepsze. Po za tym u nas już przebija się słońce i temperatura 2 na plusie. :szok:

Powoli wszystko pakuję (materiały remontowe, co nam teść zostawił, papierki do załatwienia zaraz po świętach, jakieś ciuchy itp). Aro wróci zapakuje w auto i ruszamy. Już chce mi się jechać - zmienić troszkę otoczenie...

No tak - Wielki Piątek, a mnie na zachcianki wzięło...:crazy: I znów prawe dolne żebra bolą i rozpalone. Już se zimną chusteczkę przykładam, bo nie mogę wyrobić. Mikołaj - może byś się tak wyeksmitował do innej części brzuszka?:-(

Ostatnia edycja:
reklama
witam się kochane
jak rano sie obudziłam przed 7 to pomyślałam że dziś chyba będzie cieplej bo wiatr przestał wiać i śniegu nie było mówię sobie skocze do miasta pochodzić troszkę po sklepach ale już po 8 zmieniłam zdanie bo patrzę a tam taki grupy śnieg sypie i teraz jest juz biaaaaaało i sypie nadal śnieżyca jak w środku zimy więc plany wyjścia do miasta legły w gruzach :wściekła/y:

a ja jestem mile zaskoczona bo miały być skromne święta a tu wczoraj przyszedł mój ZUS a dziś zwrot z US szok po 2 tygodniach !! więc po świętach szał wyprawkowy :-D

fioletowa kochana wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń

niektórzy już wybywają na święta i nie będą juŻ na bb więc już teraz życzę
WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIAT SMACZNEGO JAJECZKA WESOŁEGO ZAJĄCZKA I MOKREGO DYNGUSA oby po świętach zaświeciło w końcu słoneczko :tak:

Załączniki

• 523998_10200910073624787_1337592910_n.jpg
    523998_10200910073624787_1337592910_n.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry