reklama

Czerwiec 2013

heh a mój synuś w brzuchu zrobił mi prezent, dokładnie taki sam jak Artur, gdy byłam z nim w ciąży - przytulanki z kibelkiem
ech 31 tydzień się kończy, a wymioty nie :-(

reklama
mama wikusi,u nas to samo ;) maz tylko odbiera paczki i jeszcze marudzi, ze tyle zamawiam (a nie mam jeszcze polowy;))
mojemu mężowi listonosz powiedział "niech pan żonie internet odetnie, jak jej nie było to nie musiałem tyle chodzić" hehe :-)

Fioletowa sto lat !!!!! :*
p.s. z tą dupą to genialne :-D, i współczuję prezentu od dzidzi, mnie też czasem jeszcze "szarpie" :baffled:

ja wczoraj to sie popłakałam bo mąż na mnie nakrzyczał że zjeb... sprawe, zamiast najpierw po firanki jechać to ja na myjnie a później i tak auto ubrudziłam... nic tylko leżałam i płakałam po południu, ale dzisiaj już ok. po przeczytaniu DUPY fioletowej humorek mi się poprawił :)

Kochane Ciężaróweczki życzę Wam zdrowia na te Święta i po nich też, żeby dzieciaczki nasze wszystkie zdrowe były a my się nie przejadły łakociami :*:*

Ostatnia edycja:
Witam!!!!!!!!!
Fioletowa 100 lat!!!! Spelnienia wszystkich marzen!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny u mnie wszystko ok dwa dni temu bylam na wizycie mala wazy 1700 :) Tylko szyjka ciagle krotka, ale taki juz moj urok ;)
Nie odzywam sie bo jakos czasu i weny brak za to prawie codziennie was podczytuje :) Wpadlam tylko zyczyc wam SPOKOJNYCH I CIEPLYCH SWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U mnie sniegu mnustwo napadalo :/ Trzeba chyba choinke ubrac w jajka ;)

Beczy w trawie baraneczek
nawołując w niebogłosy
Życzę zdrowia i radości
Wam z okazji Wielkiej Nocy
I dyngusa mokrutkiego
By Wam szczęście dopisało
By rodzinne były święta
By wam nic nie brakowało

Idę lepić zajączka wielkanocnego ze śniegu :baffled: W ogóle nie czuję klimatu świąt.. :baffled:
Mam nadzieję, że u Was Kochane lepszy nastrój.. u mnie oby do wtorku :-p

kurczaki_d.jpgWesołego Alleluja dziewczynki!@@@ aby święta były radosne i bez zgagi ;) aby dzieciaczki nam się zdrowo do terminów donosiły i aby wszystkie co do jednego urodziły się zdrowiutkie i kochane na pociechę rodzicom, braciszkom i siostrzyczkom. :)

Załączniki

• kurczaki_d.jpg
    kurczaki_d.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
I u mnie co rano słoneczko świeciło tak póżniej zaczęło sypać. Śniegu całkiem sporo więc jutro pójdziemy bałwana ulepić albo zajączka:-D Przeraża mnie ta pogoda:wściekła/y: Nic mi się nie chce, leń jak był tak jest. Nie wyobrażam sobie tych świąt bo tak naprawdę to absolutnie nic nie zrobiłam :( Wyjdzie na to, że jutro będę latać po kuchni

ja już mam wszystkie zakupy więc jutro moge na spokojnie gotować. Jestem wyprana z sił... na dodatek miałam przygode z Adasiem. Chciałam ugotować mu kisiel i nastawilam wode, rozrobiłam proszek i poszłam zetrzeć stół w salonie. A on w tym czasie dosięgnął do blatu i wypił cały surowy kisiel :baffled::baffled: Mam nadzieje że wielkih rewolucji nie będzie. narazie puki co nic sie nie dzieje. A juz godzina minela. W zyciu bym nie przypuszczała że on tam dosięgnie :baffled: Niemożna go na sekunde z oka spuścić.

Witam wieczornie ;-)

Ja od rana latam - jak czarownica na miotle :-D
Posprzatałam, upiekłam sernik wiedeński, jutro jeszcze tylko babka i sałatki i ostatnie zakupy jedzeniowe, jeszcze dziś nawet zdążyłam włosy zafarbować ... Reszte robi teściowa i moja mama i ciocia, bo śniadanie w niedziele u teściowej wszyscy razem, moi rodzice i cała jajbliższa rodzinka ;-) Dzię już padam ze zmęczenia ...
Także zmykam i do usłyszenia pewnie po Świętach ...
wesolych_swiat_wielkanocnych.jpg

Załączniki

• wesolych_swiat_wielkanocnych.jpg
    wesolych_swiat_wielkanocnych.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Witajcie kochane;-)

Ja nadal podczytuję , ale nie mam natchnienia żeby pisać. Ogólnie , nie jest źle, brzuszek twardnieje, ale nie ma skurczybyków. Jest u nas moja szwagierka , więc też mniej czasu na siedzenie na BB. Ja jeszcze nic nie zrobiłam na Święta, jutro dopiero jedziemy po zakupy i będziemy działać.

Kochane , życzę Wam Spokojnych, Radosnych, Rodzinnych Świąt , dobrego samopoczucia, szczęśliwego terminowego rozwiązania , i cudownych , zdrowych dzieciaczków:tak:

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry