reklama

Czerwiec 2013

Witajcie świątecznie :-)

My wczoraj troche byliśmy u teściów i trochę u dziadków a dzisiaj jadę do rodziców bo mężuś niestety w pracy... po całym tygodniu urlopu ciężko mi dzisiaj bez niego :dry: jak mi się humor psuje to wchodzę do pokoju Laury i aż mi lepiej :-D wózeczkiem sobie pojeżdżę chociaż po pokoju :-p

reklama
Witam :)

U nas też spokojne, leniwe święta. Wczoraj zjedliśmy śniadanko a po południu
pojechaliśmy do teściów. Było bardzo sympatycznie:)

Dzisiaj mieliśmy jechać do wujostwa TŻ ale jest tam szwagierka z chorym
synkiem więc nie ryzykuje. Niech już ta moja pszczółka wkońcu jedzie na ten
zabieg choć z każdym dniem panikuje coraz bardziej. Już spać po nocach nie mogę
:( Teściowa wczoraj wymyśliła, żebym na te 3 dni gdy moich nie będzie do nich
przyjechała ale chyba się nie zdecyduje.

Dobra kochane zmykam dokończyć obiadek:)

Halo Kobietki

Święta, święta i po świętach jak to się mówi...

U nas też leniwie
Wróciliśmy właśnie z obiadu u moich rodziców.
Zalegliśmy na rogówce i LEŃ! Powiem Wam, że nie do końca lubię taki stan. Chyba bardziej mnie to męczy :rofl2: Zdecydowanie wolę coś robić (prać, sprzątać, pracować, spacerować itp.) ale, że wszystkie z opcji odpadają to jakoś do jutra muszę przeżyć ;-)

Mam nadzieję, że u Was też bez zbędnych sensacji.

GRATULUJĘ 8 miesiąca Kobiety!!

Ale tu pustki.. dobrze ze swieta dobiegaja konca, bo jestem ciekawa, co u Was Kochane:-) Mam nadzieje, ze Wam swieta minely po prostu beztrosko i bez zbednych sensacji. Ja ciesze sie, ze juz jest koniec:-)

Wielkanocny zajac ulepiony. Sanki zaliczone. Wojna na kulki odbyta. :-D

A my dzis zakopalismy samochód w śniegu przed domem, próbowalismy go wykopać i złapaliśmy gumę jakimś cudem ;) dojazdowki do niego nie mamy więc będzie niezły cyrk, chyba jutro zadzwonie na assistance ..

do tego jestem zasmarkana..

Ale najważniejsze ze dzidzius w brzuszku ma sie dobrze :)

cieplutko Was kochane jeszcze wielkanocnie pozdrawiamy!! :)

Witam sie wieczorkiem i po długiej nie obecności ale czasem was czytałam ale na pisanie czasu nie miałam
Dla mnie te święta to nie święta wczoraj tylko u moich rodziców byliśmy a dziś cały dzień w domu.
Ja od jutra wkącu biorę się za przygotowanie wszystkiego dla maluszka pranie i pochodzę trochę po sklepach za kosmetykami i pampersami bo cos czuję że już długo nie pochodzę zbyt bardzo mnie skurczę biorą ale do szpitala jak narazie sie nie wybieram i do tego waga mnie już całkowicie z nóg dobiła i wiem ze za tydzień na kontroli zjebke dostanę ale sie tym nie przejmuję, tylko mnie te bóle trochę martwią ale zobaczymy co lekarz powie i mam nadzieje ze wkącu zrobi mi to usg oki uciekam dalej na film

Witam Was Kochane
hello.gif

Na początku chcę Wam wszystkim podziękować za piękne życzenia
przytulanko.gif
wet-kiss-smiley.gif
Święta zamiast wiosennych i słonecznych były zimowe i pochmurne, a Lany Poniedziałek okazał się być śnieżnym
29.gif
- ale miejmy nadzieję, że wkrótce wiosna zawita na stałe
2913.gif

Nie wiem czy dam radę nadrobic zaległości - ale teraz na pewno będzie więcej czasu na bb
Ordinateur07.gif
I na spkojne wypicie kawki z Wami
bulbar-smiley.gif

Święta minęły szybko i spokojnie - w tym roku nie szalałam ani z jedzeniem ani z przygotowaniami i jak się okazało wyszlo nam to na dobre, bo i tak z minimalnych ilości jedzienia jeszcze coś zostało
czekam.gif
Także dzisiaj trzeba pokończyć. I trochę ogranąć w domu, bo i prania się nazbierało przez te 2 dni
szorowanie.gif

Życzę Wam Kobietki miłego dnia!

Dzień dobry :-). U mnie wszystko ok , poza wagą pewnie ;-). Święta minely bardzo spokojnie i sympatycznie w rodzinnym gronie . Wielkanoc u tesciów od obiadku , a w poniedziałek do nas przyjechali dziadkowie i siostra z rodziną . Trochę roboty było z obiadkiem itp . ale poradziliśmy sobie . Dziś odpoczywam - nic nie muszę robić:-). Żarcia pełna lodówa , dzieci mają wolny dzień w szkole... W czwartek Zosi egzamin szóstoklasisty . Już mam stresa a ona panikuje .
Zima u nas na maxa - zaspy i mróz i podobno szybko wiosna nie zagości :-(.
Gratuluję ósmego miesiąca dziewczyny . Powolutku finiszujemy:-D. Oby do wiosny !!!

Witam się i ja ;-)
dawno mnie nie było ale widzę, że u Was wszystko w porządku.
Święta jakoś zleciały... teraz pora skompletować wyprawkę! ;-)

Ja dziś po raz kolejny drinkuję... nawet nie było tak źle z wypiciem gluko :-P

Miłego dnia życzę!!! :-)

reklama
MatkaEwa tylko kiedy ta wiosna będzie:dry:U nas też śniegu pełno, zaspy i pomyśleć, że jakiś czas temu chciałam kurtkę wiosenną kupić. Chyba już się nie opłaca;-)
Za chwilkę będę musiała malutką budzić co by wieczorkiem szybko zasnęła.
Jutro z racji pogody muszą już po 4 wyjechać co by na 8 być w szpitalu. Tak, tak
to już jutro a ja coraz bardziej panikuje
2
Muszę sobie meliskę kupić bo
zwariuje
2
Boję się dziewczyny
2

A co do świąt to jak to się mówi święta, święta i po świętach
1
Cieszę się, że minęły bo 3
dni z mężusiem to o wiele za dużo (żarcik):-D

Nowe wątki