reklama

Czerwiec 2013

dzien dobry kobietki

fioletowa ja tez nie wiedziłam ze mam prawo po pierwszej cc nie zgodzic sie na sn jutro ide na wizyte do prywatnej kliniki o poroód na koszt nfz napisze wam co mi poiwedza

natis piekny pokoik dla coreczki podziwiam twoj talent

ale sie pieknie robi dzis sie biore za czyszczenie wozka

miłego dnia zycze

i mokito obys dzis poznała płec dzidziusia i za chyba kingusie botez ma wizyte :)

reklama
Witajcie Kochane!
hello.gif

Ja od rana w pędzie
pedzi_dogaja.gif
Pospałam sobie do 6.30
sweetcybermqq5.gif
Ale jak tylko zobaczyłam pogodę za oknem to aż mi się chciało wstać http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif Ja juz po śniadanku, chałupa ogarnięta, okna pootwierane. Z rana zrobiłam zakupy na allegro (materac, prześcieradła), resztę kupimy stacjonarnie, także wypatruję kuriera od dzisiaj
radocha.gif
, a nawet dwóch, bo czekam jeszcze na firankę
47b20s0.gif
Pranie się robi, kosze naszykowane do wyniesienia, muszę jeszcze odkurzyć i ogarnąć siebie.

Kingusia
czytam Was od samego rana - dzisiaj razem wizytujemy http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif Ja późnym wieczorem, a Ty?

Palindromea trzymam kciuki za wyniki "wątróbkowe"
bedzie_ok.gif

Natis jak po komunii? Jak samopoczucie?

DzikaBez
w takim razie wkrótce pochwalisz się zdjęciami placu zabaw.

Mnie wczoraj nie udało się nic kupić - no, oprócz pysznych truskawek z Lidla, polecam! Korba, miałaś rację, można trafić na truskawki o smaku truskawek
hahaa1.gif
Lecę Kobitki wynieść kosze, a w międzyczasie robię liste zakupów spożywczo-chemicznych, bo znając mnie to o połowie zapomnę do piątku
czekam.gif

Mikoto ja pewnie koło 15 pojadę do lekarza bo wtedy jest najmniej ludzi a mi nie wyznacza godziny.
Lubię czekać na kuriera :-p już nie mogę się doczekać kiedy zamówimy łóżeczko i całą resztę ;-)

Za tydzien w biedronce będą kocyki dziecięce po 14,99 :-) polecam bo mam już taki jeden i są super, dokupie sobie jeszcze jeden.

Kingusia możesz pokazać ten kocyk? (link, zdjęcie) A ja ostatnio czekam na nich całe dnie
furiat.gif
Nie wiem, po co mają numer telefonu, skoro i tak rzadko dzwonią, ostatnio czekałam od 9 do 15 - cały dzień musiałam koczować w domu
grrr.gif

Ale się wnerwiłam :angry::wściekła/y::angry:

W laboratorium szybciutko poszło (byłam prawie godzinę przed "otwarciem" i nie byłam pierwsza!). Wróciłam sobie spacerkiem - w sumie niedaleko, pogoda super, aż się miło szło. Dochodzę bloku, a na mojej klatce - jatka. Siedzą 3 psy i na siebie warczą, pokazują zęby, a co który drgnie, to się na siebie rzucają. Strach podejść. W klatce na wyższych piętrach mieszka sobie suczka z cieczką (pomijam okrwawioną klatkę - wypadałoby po swojej pupilce posprzątać), to i kawalerów pod drzwiami. Ogólnie boję się psów (po dziecięcych przygodach), ale w takiej opcji to już totalna panika. I tak prawe godzinę siedziałam na ławce pod blokiem, aż ktoś wychodził z klatki i odganiał ferajnę. Normalnie wkurzyłam się. Dobrze tylko, że nie pada jest ciepło...

Teraz w końcu jakieś śniadanko i też się trzeba wziąć za coś - jakieś porządki, pranko...

Mikoto - też czekam na kuriera. Mężulo zamówił mi jeszcze jedną koszulę do karmienia, mikołajową - czerwoną :-)

Palindromea wyobrażam sobie jak się zdenerwowałaś
angry-smiley.gif
Ja nie lubię jak psy się bezpańsko szwędają- po pierwsze boję się ich, po drugie- żal mi ich. A po swoim psie się sprząta. To koszulę będziesz miała w klimacie "Mikołajowym"
sweetcybermqq5.gif

Kingusia, o dzięki Ci
0038.gif

Koniecznie musze się wybrać wtedy do Biedronki: koszule nocne (jedną mam już od nich, jest super), body (3pak), okrycie kąpielowe z myjką hmm ależ rzucili towar - naprawdę fajne rzeczy
content-saute.gif

Nika mam na 11:00, jak nie zapomnę zapytać o CC to napewno napiszę :-D bo to różnie z moją pamięcią ostatnio:-D
palin wierzę, też przy 1 ciąży ze wszystkim latałam do lekarza, wszystko jest nowe, i twierdzę tak jak dzika lepiej dmuchać na zimne
kingusia kocyk śliczny, chyba też sobie sprawię jeszcze jeden, bo mam jeden taki cienki i jeden gruby na zimę, a po mnie to już takie kocyki trochę niemodne i nie "wyjściowe" w domu mogę ich używać :-p

reklama
Też muszę te body zobaczyć ;-) tylko nie wiem czy koniecznie mi potrzebne :-p
Okrycia kąpielowe już kupiłam, nawet w tej samej cenie ale gdybym nie miała to pewnie też bym się skusiła :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry