reklama

Czerwiec 2013

reklama

A próbowałaś dawać Arturowi w wersji żelków? Może by nie pluł.

miał żelki - do niedawna cofały mu się, teraz ostatnio wykończył nawet ze smakiem
muszę mu kupić kolejne żelki, bo mu lepiej wchodzą
ale zobaczę jeszcze kilka dni jak tam z tranem w płynie będzie

marcysiowa dobrze że to się nei rozkręciło
ale znam ten strach, ja też przy każdym parciu boję się że sie zaraz zacznie, dużo błonnika na lżejsze posiedzenia
[heh ale jak są za lekkie to znów jest strach że się "oczyszcza przed porodem" - i tak źle i tak niedobrze

Uuuufff :-) To przykład na to, jak samo hasło ip działa rozluźniająco na mięśnie gładkie, te przewodu pokarmowego też:)

hihi, ano
a ja się zwijam do ortopedy...

Marcysiowa teraz to bedziemy tylko czekać na jakiekolwiek odezwy z organizmu , może moje bóle to też kupa:-D:-D
Lekarz powiedział,że urodzę w Boże Ciało:szok:.
Zwiedzałam dziś porodówkę:-)i podobało mi się. Taka cisza- nikt nie rodził, tylko słychać było kwilące noworodki aż sie prawie popłakałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marcysiowa, dobrze, że na strachu się skończyło. Zjadaj dużo jabłek i pomarańczy. To mój sposób na rozluźnienie, fakt muszę czasem chodzić na II ze 3 razy dziennie ale to lepsze niż się spinanie. Ja zjadam ze 3 jabłka na noc ( wówczas w nocy nawet głodna nie jestem ) i ze 3 pomarańcze w ciągu dnia.

Fioleciku - to była paczka od Ciebie :*:*:*:*:**: I wszystko idealnie !!!!! Dziękuję Ci bardzo mocno !!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Sara,
kupiłam baterie, i pilot działa idealnie - siedzę na łóżku i przełączam :):) Raz jeszcze dziekękuję :*:*:**:

Tak dzieciowo mi się dziś zrobiło, kosmetyki stoją, karuzela się kręci a maleńkie ciuszki schną ....To takim wiciem gniazdka mi pachnie .....

Robaczek, fajnie Ci. Ja wszystko, co gotowe na przyjście Mikołaja od razu pakuje w pudła, żeby nie zapomnieć zabrać. Czasem sobie tylko misia w nosidełku pokołyszę - i już mi lepiej.

Leżę na lewym boku i prawa ręka mi drętwieje - rozumiecie coś z tego?? :eek:

ja Arturowi daję tran, bo podobno pomaga na bóle wzrostowe i odpukac od 2 tyg mamy spokój z nocnym budzeniem się
chciałam mu dawać wcześniej, ale nie udawało się, miał odruchy wymiotne, ale teraz jakoś dzieki przekupstwu [zagryzanie czekoladą] łyka w miarę bez problemów [choć dwa dni temu odkrył, że to "zabawne" jak się weźmie do ust, a potem pozwoli wypłynąć z buzi, prosto na bluzkę - ciekawe czy się doprały :confused2:]
Fioletowa, upewnij się może u pediatry, czy teraz (latem) możesz mu ten tran podawać ze względu na wit. D, bo duży jest, dużo na słońcu będzie przebywał, więc standardowo takim dzieciom to raczej jesień/zima tran się podaje

reklama
Niebawem się zaczną nasze porody, pierwsza chyba będzie Natis?
Ja tam już jestem podekscytowana :)

Oj to się dopiero zacznie... Ale jestem z nas wszystkich dumna, że już trwa maj, a my wszystkie jeszcze zapakowane. Mimo różnych perypetii żadna jeszcze nie urodziła.

Mnie się wydaje, że wątek urodzinowy trzeba będzie zaopatrzyć w "bez komentarza", bo wśród gratulacji, pytań i innych komentarzy zgubią się nam te najważniejsze informacje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry