reklama

Czerwiec 2013

ale mnie wypryszczylo... normlanie zalamie sie....

monia ja nie chce sie cieszyc czy nakrecac.... boje sie... nie wiem czego... poprostu sie boje.... pewnie i tak @ przyjdzie a to jest tylko przeziebienie...

reklama
monia- mam córkę Izabellę..od jutra ma dokładnie 22 miesiące. Tak tak o kawusi nie zapominamy....ja ostatnio zalewam samą rozpuszczalną mlekiem troche ciepłym i reszte zimnym....taka kawusia total light...ale działa tak samo-pobudzająco

paulina- heloł

pam- och jakże bym chciała żeby ta babka obok była mną....niestety to tylko zdjęcie które mi się baardzo spodobało...uwielbiam kobitki z piegami i rudymi włosami...są prześliczne
skoro owulacja jest 14 a fl trwa 14 dni to powinnaś dostać 28 okres....tak mi sie widzi....a wiesz na 100% że była 14?
ale jeśli chcesz czekać czekaj....psss ja bym nie wytrzymała haha:zawstydzona/y:

tak a więc przyszły tydzień z tego co widze decydujący dla wielu....ładna dziś pogoda...słonecznie u nas...młoda pomagała mi marchew wyrywać w ogródku...przy okazji jedną chrupneła...ale sie zdziwiła że nie smaczna bo cała w ziemi....no nie zauważyłam kiedy ja capneła......

zle policzylam... @ mam na 30stego... a nie jestem pewna ale owulka byla 14-15... bo mialam wyzsza temperaturke i sluz i jajniki mnie bolaly... poczekam do 1wszego jak nie przyjdzie @ to bede testowac.... niechce wczesniej zeby nie bylo tak jak ostatnio... ze cien cienia z potem pryszla @ dzien spozniona...

Diablica- ja tez rude lubie... sa jakies takie inne i bardziej pociagajace mi sie wydaje :)

Cześć Kobiety, przyłączam się do Was :)
Z połówką staraliśmy się od kwietnia czyli teraz 6 cs. Obecnie jestem w 32 dc, wczoraj w 31 dc powinnam dostać okres Test robiłam 18 września czyli w 25 dc i 20 września i oba wyszły pozytywne na tyle dni przed okresem, więc 19 września zrobiłam betę, która tylko to potwierdziła i wynik wyniósł 88 :) Jutro pierwsza wizyta, idę prywatnie, zobaczymy czy się czegoś dowiem :) __________________

motyleksw gratuluje :) napisz cos wiecej o sobie :) pierwsza ciaza? trzymam kciuki za wizyte :) daj znac co powedzial lekarz :)

a tak przy okazjii.... na forum glowne nas przeniosa pewnie po 1wszym pazdziernika... bo wtedy nas juz wiecej bedzie. pamietam jak z majowkami byli zrobili forum ale watku nie przeniesli :) wiec mozemy poczekac albo pod koniec miesaca machnac emaila do admina :)

motylek gratulacje :) Jest nas już dwie :) Mam nadzieje dziewczyny że w takim składzie i powiększonym dotrwamy do końca :)
Pam masz wszystkie moje objawy :laugh2: też byłam chora :)
diablica czekanie jest najgorsze

reklama
i grono nam się powiększa widzę, w kupie raźniej :-D
diablica większość z nas ma tutaj już córeczki i chyba któraś ma jednego synka. Ha ha zdziwiła się Malutka, że brudne marchewki w ogródku rosną :-)
motylek gratuluję 2 kreseczek i czekam na dobre wieści po jutrzejszej wizycie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry