reklama

Czerwiec 2013

A ja Dmuchawcu poproszę :)

Anilek , fajnie farumowe cycki :):):):)

A ja też z wojaży wróciłam ale nie obkupiłam się kocykami tylko kwiatkami :) Tak jak Korba radziła :*:*:* i mi ciut lepiej a jak je zasadzę to chyba będzie mi już całkiem dobrze :):)

Mleczka też jeszcze nie mam ale w I też nie miałam a jak urodziłam to mi kapało, że hoho.

Przypomniało mi sie, hihihi, wczorajsza rozmowa z Sewerkiem.

-"mamo, a jak urodzi się Hubert bedziesz mogła jeść truskawki?
- no będę próbować, jak nie będzie Huberta bolał brzuszek to będę jeść
- a jak zjeszcz dużo i Hubert nie będzie mógł wypić mleczka, to ja wypije to truskawkowe, tylko nikomu o tym nie mów"

reklama
Witam . Nadrobiłam wszystko ale nie pamiętam co komu chciałam napisać . Produkcja w rozkwicie .
Zaczęliśmy tydzień narodzin kolejnych:tak: - Trzymam mocno kciuki za wszystkie CC i SN ( jeżeli takie się zdarzą ) .
Natis - czekam na wieści najświeższe ;-)
Anisiaj - nic mądrego nie dopowiem do sposobów na efektywne karmienie . Ja myślę , ze stres przeszkadza . Przytulaj Zosieńkę , muzyczkę puść , zrelaksuj się i cyca daj :tak:.
Muszę jechac po dzieci do szkoły . Narazie .

Natis trzymam kciuki za bezstresową cesarkę i prześliczną zdrową Lenkę:)))

Dziewczyny czy którejś z Was wyszły leukocyty w moczu?W piatek robiłam badanie i nic nie wyszło oprócz ketonów,dzisiaj powtórzyłam i nagle mam leukocyty,ale za to ketony zniknęły.

hahaha Sewerynek :) Dzieci to mają system rozumowania genialny ! :)
W gazetce widziałam takie sortery na zabawki wiszące, by nam się jeden przydał, bo pokój to zdecydowanie chłopięcy jest. Wszędzie samochody, młotki, wiertarki, koparki. Ostatnio próbowałam to przebrać i powynosić, ale Jędrek ma w głowie listę i po godzinie szukał konkretnej zabawki, mimo, że miesiąc jej nie tykał ;)

emka mi ciagle wychodza i co chwile mam zapalenie nerek czy drog moczowych :dry: bralam juz 4 antybiotyki przez to, ale ja tez mialam bialko, erytrocyty i rozne takie. Same leukocyty to chyba oznacza ze zaczyna sie jakis stan zapalny w organizmie

Cholera jak nie urok to sr... Jutro mam wizyte,zobaczymy co na to lekarz.Ona to ma i Marcysiowa A musiałyście wtedy robić posiew moczu czy w ciemno antybiotyk lekarze Wam dawali?

reklama
Mi towazyszyl przy tym tez okropny bol nerki wiec odrazu dostalam antybiotyk, ale z tego co pamietam na samym poczatku jak mialam cos nie tak z moczem to powtazalam badanie za pare dni i dopiero byly jakies leki na to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry