reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

CO do jedzonka to rzeczwiscie dziewczeta nie jedza za wiele...Tymek jak odstanie 100ml zje, czasem robie ze 120ml wody czyli mleczka wychodzi 140 ml i to tez jest w stanie wciagnac, choc przewaznie te 20-30ml zosatwia :tak:

Marys - po ciazy schowalam ciazowe dzinsy i nie zakladalam, choc mega wygodne byly. Mam jedne dzinoswe alladynki na gumce wiec w nich chodze non stop:D

Nam zapasy mojego mleka pomrozonego skonczyly sie wczoraj, wiec juz tylko na mm jedziemy. Zobaczymy jak bedzie przybieral :)

Teri - oj ja tez unikam jak sie da , a tu wyjscia chyba nie bedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
MatkaEwa- Jaś pewnie będzie wyglądał ślicznie! Ja musiałam poszukac czegoś wczesniej bo wszystko przez internet kupiłam (jak zwykle). W moim dziurewie nic nigdy ni ma:sorry2:

Gosiak- na pewno Tymuś będzie rósł jak na drożdżach:tak:

Teri- zazdroszcze odpoczynku nad wodą. Mt bylismy wczoraj na działce. Pszczoły nosiły wodę konewkami i robiły błoto z piasku, kąpiele błotne też były. Co tam, w końcu brudne dzieci to szczęśliwe dzieci, nie?;-):-D

Ostatnia edycja:
TERI ja też będę miała problem ze spowiedzia, tym bardziej ze ostatni raz byłam przy bierzmowaniu o_O prześliczny ten komplecik! :-D
GOSIAK na pewno będzie przybierać na wadze :-) ja nie mogę nagromadzić jedzonka bo co ściągne to młoda zje ;-) i czasem dokarmiam ja mm bo tamto zje. No ja nie miałam wyjścia ze spodniami ciazowymi ;-) ale teraz pójdą w odstawke :-D

Ostatnia edycja:
Teri - ubrano cudne, a ten kapelusik!!
Marys - stiwerdzilam, ze cocbym miala w dresie wyjsc to ciazwych nie wloze. Choc duzo bym dala aby znalezc tak wygodne spodnie teraz...a moze tak przerobic ciazowe sztruksy na zwykle :-p cho nie bardzo chyba jest jak :-D naromadzonego tez duzo nie mialam ...moze lacznie jakies 800ml bylo. Wazne ze zjedzone :tak:

dmuchawiec ja mam strój zamówione i mam nadzieję, że dojdzie, zrobiłam listę potraw i w czwartek pojadę na bazar kupić warzywa i owoce a w sobotę mąż reszte kupi, tylko kto to jedzenie naszykuje…???
Teściowa się zaoferowała, że mięso może mi przygotować i w niedziele przyjdzie obiad przygotować. Męża siostra zrobi torcik i sernik, więc dla mnie zostanie jedno ciasto do zrobienia i sałatki. A o sprzątaniu nie wspominam bo jestem w ciemnej d…, a jeszcze chciałam okna też umyć.
U spowiedzi już byłam więc tylko brakuje kartka od chrzestnego i mam komplet dla księdza.

gosiak_85 już się zaopatrzyłam w pojemniczek ale mam aventa POJEMNIK VIA AVENT POJEMNIKI POKARM 240ml POKRYWKA (3417459968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Justa - tez mam aventa o taki : NEW AVENT BABY CHILD MILK POWDER DISPENSER SCF135/06 | eBay . Jeszcze nie wiem jak sie spisze, ale w sobote zbaczymy :) Teraz nam zadna dorga nie straszna :-p

Madzia
- mam ten sam problem, czasu nie wiele a stroju brak. Wiem jedno, ze garniturek odpada :) Bedzie na pewno bodziak ala poloweczka i jakies spodenki :) jak skompletuje to wrzuce foto

reklama
Ja mam dzis dobry dzien i od razu i maluszek zrelaksowany zasypia bez problemu! Moze on po prostu zle reaguje na moje dolki... Na noce to w ogole nie mogę narzekać, spi zwykle od 21 do 4, male cycanie i potem do 7.30 :)

A poza tym to taki radosny dzidzius, ciagle się smieje :)

Jak mnie te doly biorą to sama na siebie jestem wsciekla.. bo naprawde nie mam powodow do smutku.

Kingusia - super zdjęcia, slodziutka ta Twoja corcia :)

Dziewczyny, nie wiecie czy protestant moze byc ojcem chrzestnym w kosciele katolickim? My chcemy Sebastiana w naszym kosciele chrzcic bo tu mieszkamy, chrzestna ma byc moja siostra ale na chrzestenego chcialam kogos z Norwegii..

Do góry