Marys - zazdroszcze, choc sama narzekac nie moge. Pewnie bym sie denerwowola jakby mi tyle spal i stala nad lozeczkiem
Tymke nawet po wypiciu 140 ml na raz spi max 4 godziny w nocy ;-)
Anielku - oj biedny Adasko z tym wrzodem...mam nadzieje, ze wkrotce to sie skonczy.
A czy ktoras z Was wie po ile ten termometr microliafe jest w superpharm?? Ktoras pisala, ze jest w promocji?? i do kiedy ta promocja ??
Tymke nawet po wypiciu 140 ml na raz spi max 4 godziny w nocy ;-)Anielku - oj biedny Adasko z tym wrzodem...mam nadzieje, ze wkrotce to sie skonczy.
A czy ktoras z Was wie po ile ten termometr microliafe jest w superpharm?? Ktoras pisala, ze jest w promocji?? i do kiedy ta promocja ??
Ostatnia edycja:
Kochana ceny sa takie , bo tak czy inaczej MUSIMY dana rzecz kupic, wiec wydasz ile musisz dla dobra dziecka
uff...
ale w sumie ostatnie 2 noce nie spałam za wiele bo ciągle latałam do małej żeby sprawdzić jak temperatura... teraz na szczęście spadła. Utrzymuje się stan podgorączkowy 37,2-37,5.
Mój dzisiaj pojechał tylko po drobiazg a wrócił z konkretnym bujaczkiem,a raczej hustawka...Ojcowie to dopiero łatwy łup dla wprawionych sprzedawczyń