Palin mój też pełna kulturka w nocy, jednak wolałabym, żeby spał
Moniczko bardzo współczuję, tulę mocno!!
Natis nie załamuj się, Lenka na pewno zaakceptuje butelkę a może z czasem wrócicie do cycusia :-)
Marys ja piłam rozpuszczalną kawę a teraz piję Inkę - nie widzę różnicy w śnie Tymka. Jeden dzień śpi prawie cały, a drugi w ogóle.. Dziś np wstał ok 9 i dalej nie śpi.. a wczoraj jak zasnął o 12 to spał cały dzień z przerwami na karmienie.
Misianka ja też sobie nie wyobrażam wstawania rano, żeby starszaka wyszykować do szkoły.. co z moim wylegiwaniem się do 10 w łóżku
Wiśnia/Dzika mi się 8latek uwstecznia.. muszę z nim leżeć wieczorami, bo sam nie zaśnie

Ale ostatnio żalił mi się, że ja ciągle z Tymkiem jestem.. albo go noszę albo pcham wózek, więc teraz tatuś jest głównym wózkowym a my sobie z Mateuszem spacerujemy, a na plaży ja bujam Smerfa, a Mateusz bawi się z tatą w wodzie.
Isis ja też czasem karmię co 1-2h, a czasem Tymek w dzień prześpi po moim cycu 4h, więc nie wiem, od czego to zależy.. Może czasem naszej bliskości potrzebują? :-)
Gosiak szczęśliwej (przespanej) podróży
Ale produkujecie - wreszcie znów jest co czytać podczas karmienia

Zaraz przestanie padać.. i idziemy na plażę. Tymek zasnął :-) Mateusz gra w karty z tatą :-) I nikt nie marudzi, że siedzę na bb :-)