Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tak, rozumiem i to doskonale !Robaczek dzięki ci kochana za wsparcie. W pierwszej ciąży wszystko przebiegało prawidłowo. Normalnie pracowałam, w domu wszystko robiłam a teraz panikujeDuży wpływ na to miała moja wizyta w szpitalu gdzie na sali ze mną leżała dziewczyna młoda 20letnia która także trafiła tam przez plamienia. Była w 6tyg i niestety skończyło się skrobanką
Mówię wam dziewczyny jak ja widziałam jak ona cierpi to aż mi serce pękało. Dlatego tak bardzo boję się każdego objawu(bólu brzucha, plamienia itp)

Szkoda że mama tak zareagowała. A może ona obawia się tego jak sobie poradzicie? Może cieszy się ale nie potrafi tego okazać?Właśnie powiedziałam mojej mamie o ciąży i beczec mi się chce. Nie wiem w sumie dlaczego sądziłam,że się ucieszy. Nic z tych rzeczy, niestety. Myslę, sobie, ze grunt, że my sie cieszymy ale i tak mi przykro bo nie usłyszałam dobrego słowa od własnej mamy.:-(
Bardzo mi przykro że tak się stało. Trzymam kciuki za Was, żeby wam się szybko udało z drugą dzidzią.Hej dziewczyny, ja się żegnam, niestety pęcherzyk ciążowy pozostał pusty (tak było na poprzedniej wizycie w 6 tyg) i jutro idę do szpitala na wywołanie poronienia.
Czyli przeczucie że coś jest nie tak w moim wypadku się sprawdziło :-( W poprzedniej ciąży miałam wszystkie możliwe objawy, tym razem nic: zero mdłości, piersi nie bolały. To było nasze pierwsze podejście, widać musimy jeszcze troszkę poczekać na drugiego Bąbla.
Życzę wszystkim spokojnej i udanej ciąży!