reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2013

Hej kochane.A ja dopiero robię kawe bo rano źle się czułam przez to przeziębienie i herbatka z sokiem malinkowym się raczyłam. U nas tez zimno i pochmurnie.Byłąm już 2 razy na dworze raz z Milą w przedszkolu a raz po zelatynę i nawet Antek czapkę dostał.Jutro będa albo nie beda goście bo jeszcze nie potwierdzili ale wiem, ze tak może być bo taka praca. Najwyżej zjem te pyszności sama.
Robaczku ja zawsze i wszedzie z dzieciakami bo nie mam po prostu z kim ich zostawić nawet jakbym chciała. Antek przespał warsztaty
Gotuję rosół na galaretkę drobiową i chyba podjem...

Dmuchawcu dobrze cię widzieć:-)

reklama
MatkaEwa - ja tabletki mam i pewnie zaczne brac, ale czekam na @ - no bo jak inaczej zaczac...choc chcialam zrzucic jak najwiecej, ale ja dziekuje za nerwy za kazdym razem :-p a tak wogole to powinny byc tez tabletki dla panow...bo z jakiej racji my mamy sobie watrobki psuc :-D

Oj no my pare razy tez na refeksie teraz ale juz zapowiedzialam bez gumeczki ma sie do mnie nie zblizac :-) przynajmniej jeszcze przez parych dobry miesiecy

Justa - tez sie balam ze Tymek nie bedzie chcial byc w chuscie. Ale tam czuje sie bezpiecznie i cieplo i uwierz , ze raz dwa zasypia zawsze

witam sie
dziś humor nie najlepszy w sumie wczoraj też nie :-(
chodze jakaś nabuzowana nic mi sie nie chce mam same czarne myśli nie oddzywam sie do męża :-(
ale to pewnie przez @ mam 2 ostatnie tabletki w opakowaniu i zaraz bedzie @ straszne są te moje humory przed normalnie sobie nie radze są może jakieś tabletki na złagodzenie NPM :baffled::-(jak mam sie tak czuć co miesiąc to sie wykończę albo rozwiodę :no::wściekła/y:
do tego Daria cos kicha jak najęta od rana wyciągnełam trosze gilek z noska ech żeby sie tylko nic nie rozwineło nie lubię jesieni bo to najwięcej katarów a jak sie ma ucznia w domu to o katar nie trudno :-(
dobra nie marudze bo dziś mam kiepski nastój i nic mnie nie cieszy do tego za oknem szaro i zimno :-(

Tak Was czytam z tym refleksem - ja Aro ufam, on sobie nie :-D Pozostają nam gumeczki puki @ nie przyjdzie i się wszystko nie wyreguluje. A potem już tylko NPR i "love calculator" w komórce (od początku się sprawdzał).

Mikołaj wreszcie zasnął. Coś mu ciężko szło, robił już sobie "ciemno" i kołysanki nie pomagały. W końcu padł, pewnie pośpi ze 2 godziny (jak nie lepiej). Po wczorajszym szczepieniu puki co nie ma żadnych znaków NOP, wiec chyba będzie dobrze :happy2:

Witam :))) 1000 lat mnie tu nie było, mam pyszne miniserniczki z konfiturą wiśniową (jeszcze gorące, własnie wyjęłam z piekarnika) i kawkę a więc idę czytać... mam chyba z 50 str do nadrobienia!
IMG_0363.jpg

Pozdrawiamy z Franiem :)

IMG_0365.jpg

Załączniki

• IMG_0363.jpg
    IMG_0363.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_0365.jpg
    IMG_0365.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 60
Teri kochana zamiast rozwodu bierz tabsy bez przerw :p
Palin u nas tez gumeczki na razie

Galareta stygnie, dietetyczna z piersi kurczaka.Elegancko wygląda :-p
Smile mniam, mniam, prosze przepis może zrobię na jutro, a kubeczek mam taki sam i właśnie w nim kawkę popijam, nawet podobnie wygląda tylko miseczki brak....

Smile ale ochoty mi narobiłaś tymi pysznościami. Wypiłam samą kawusię. Cięgnie mnie na czekoladę ale zjadałam ostatnio pół tabliczki i młodemu wysypało całą buźkę :(:(:

Teri, Ewa, Palin, my też tak sięzabezpieczamy byle jak :) Mam nadzieję, że na razie nie będzie strzału w dyche :) Po Sewerynie też tak byle jak i z zajściem było ciężko. Aczkolwiek przy karmieniu myśłę o tabsach a potem NPR

Coś macie smutawe humorki. To chyba pogoda. Szaro buro i ponuro - nie nastraja.
Ja zabrałam się dziś za jutrzejsze porządki bo S wyciąga mnie jutro do Wawki oglądać auto - nie odpuścił :D

Kusi mnie likierek ananasowo-kokosowy, spróbować za dnia ?? :)

reklama
Robaczku na likierek każda pora dobra :-p ja bym sie chętnie napiła na moje smuteczki tylko głowa słaba i kto sie dziećmi zajmie do wieczora :baffled:
wisienka kuszące to jest nie robić przerw i nie mieć @ :-pmoże by tak co 2 miesiące chociaż mieć @ :-p
i sie zaczeło moje ciągłe podjadanie na @ kurcze tak to nigdy nie schudne bo to co zrzuce przez miesiąc to przed @ nadrobię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba pogoda tez dzis nie nastraja a może to piątek 13 :-p

Do góry