reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

NO Tymek tez mi wreszcie zasnal...biedny sie meczy . Zrobilam mu inhalacje nad miska...chyba dzis na zakupy pojedziemy jak Emil wroci z pracy, to moze cos na rozgrzanie dostane. Wkurza mnie ta Anglia...nic tu dostac nie moge....wszystko albo ktos przywozi albo zamawiam po wysylkowych aptekach...ale i tak sie czeka a nic od reki nie dostane :wściekła/y:

Takiego mi smaka robicie na jakies ciasto. Natis a jakie owoce dajesz do swojej tarty?? przepis sobie spisalam tylko nie wiem co dac...sliweczki wlasnie (kwasne by fajne wyszlo),albo ????

reklama
GOSIAK - z tego przepisu wychodzą dwie spore tarty. Jedną zrobiłam właśnie ze śliwkami [pyyyychotka] a drugą z borówką :-). Praktycznie ze wszystkim można je zrobić :tak:.

Lecę, bo obiad właśnie się ugotował i mężuś zaraz wraca.

Natis to teraz chociaż noce masz dobre. U nas nadal w nocy 2-3 karmienia. A ile zjada Lenka w nocy?

Gosiak za mną chodzi tarta z malinami na serku mascarpone :tak:

Dziewczyny a ta inhalacja nie musi być na gorąco?Uruchamiam własnie sprzęt i wlałam już sól fizjologiczna,ale para jest zimna...

No taki głupek ze mnie,odchowany na starych inhalacjach nad garem i ciepłą parą:-D:-D:-D Jeśli zimne też pomaga i o to chodzi to jade dalej z tym koksem:-D

Witajcie kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje, dostałam wczoraj okres i jest okropnie... Zżarłam dzisiaj 4 nospy ale nie pomaga za bardzo :-( jakby tego było mało boli mnie też głowa :no: a Lauruśka dzisiaj spała 2x po 15 minut. U niej nie jest to normalne. Przez to że prawie nie spała to mało jadła bo ciągle była zmęczona i rozdrażniona i właśnie przed chwilą udało mi sie ją uśpić na rękach i przełożona do łóżeczka o dziwo śpi. Ciekawe jak długo... Jest niewykąpana i nawet nie przebrana w piżamkę ale kąpanie chyba sobie darujemy bo u nas w blokach jeszcze nie grzeją i jest strasznie zimno :dry:

Wenusjanka ja też robiłam jabłuszka w słoiczki ale takie malutkie ;-) ugotowałam marmolade i przetarłam ją przez sito więc jest bez grudek i będzie się świetnie nadawać dla malucha :tak:

edit. już się obudziła :no:

Kingusia - wspolczuje okresu, az sie boje jak ja dostane :confused2: Super, ze sama zrobilas przecier z jabluszek - przynajmniej bedziesz wiedziala co Laura je

Mecz Legii dzisiaj wiec pewnie slubny bedzie na kompie ogladal...

reklama
Kingusia współczuję @, sama też na na nią czekam :-(

Mikotku pytałaś ile Lena zjada, no więc normalnie w granicach 100-140ml, dobowo ok 800-900ml. Dzisiaj bardzo malutko zjadła, dopiero od 15 zjadła normalne ilości co 2,5 godz.

Gosiak współczuję meczu.

Lena śpi, ja też zmykam zaraz pod prysznic, choć może troszkę pocwicze??? :-/

Do góry