reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
cześć :-) kawkujące !!! Ja już po tym przyjemnym punkcie dnia :-(
Smile - wredota i DZIAD !!!!!!!!!!!! Chłopiska to nieczułe istoty :wściekła/y:. chyba się wogóle nie zastanawiają nad tym co gadają !!!! Piernicz to !!! Szkoda zdrowia kochana.
Robaczku - gratuluję zakupu . Dobrze , że wróciliście bezpiecznie !!!

Urodzinuję dziś :sorry:. Kurde 39 !!!! :sorry: Kiedy to minęło ???? Ostatnie z trójką z przodu :-(

Dmuchawcu no właśnie ona używana była i kupiłam ją za grosze więc nie ma sensu w sumie, nie no myślę że z miesiąc w niej pochodzi, zwłaszcza, że niezależnie od pogody będziemy musieli po dwa razy dzienne wyjśc z domu po Tosię do przedszkola. Teraz udawało nam się jakoś z Luką to ogarniać - on czesto rano a ja zawsze ok 15, ale w pracy mu sie pozmieniało i już takiej swobody miec nie bedzie ( zakładają im gpsy w samochodach służbowych )

Matka Ewa - sto lat kochana !!!!!! spełnienia marzeń i pociechy z męża i dzieciaczków !!!!!!

Smile - jeszcze dodam jedno póki pamiętam - niech Twój Piękny doceni, że w ogóle coś zorganizowałaś i pamiętałaś. Ja miałam najgorsze urodziny w życiu - Tosia była niesamowicie niegrzeczna, a Luka zapomniał .... wieczorem im obojgu wypomniałam mówiąc do Karola, że tylko on mi prezent z okazji urodzin zrobił (odpadł mu ten zakichany pępek). Później oboje mnie przepraszali ale zadzior w sercu pozostał ...

Ostatnia edycja:
Witam
Już z kawusią i ciastem na śniadanie.Na pewno schudnę ta.........
Smile no to facet jeden. tez coś.Ja bym mu nie popuściła, nawet w urodziny.Masz widocznie lepszy charakter ode mnie, ze umiałaś mileczęć mając na względzie jego święto.Ale teraz kochana to mu już powiedz, ze cie to boli, niech nie wejdzie mu to w nawyk
Dmuchawcu ale masz głos donośny z tą kawuuuuusiaaaaaaaaaaa
anula uwielbiam po prostu obiadki u teściowej...tylko nie jedz grzybów kochana bo wiesz a nuż mamusię podkorci:-D
Wenusjanka u nas tez noc fatalna, Anmtoś non stop na cycu wisiał, Mila opiła się wieczorem i przesikała, była akcja przebieranie pościeli, :crazy:
Natis ja zaraaz padam na plecy i zasuwam brzuszki, na śnaidanie, tak po cieście ze śliwkami

Wszystkie witam iprzesyłam słoneczne promienie bo u nas dziś przebiły się radośnie.Antonio zażywa snu na balkonie a ja zaraz zrobię zupkę krem z cukini. Małż przyjedzie na 3 dni(potem wyjeżdża na dłużej) i jutro jedziemy na darmową sesję zdjęciową. Mam nadzieję, ze będą ładne fotki:-D
MATKA EWA STO LAT< STAWIAJ TORTA I SZAMPANA
c025.gif
008.GIF
e118.gif
h100.gif

Ostatnia edycja:
MatkaEwa kochana, życzę Ci abyś była zawsze szczęśliwa, by zło Cię omijało, byś na każdym kroku spotykała dobro i miłość. Żeby spełniały Ci się marzenia. Byś miała dużo czasu na bb :) Żeby uśmiech wciąż gościł na Twojej twarzyczce i wszystkiego najaj najczego nie umiem napisać :)

STO LATA KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!

Później napiszę więcej

reklama
MatkaEwa Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kochana! indeks.jpg

Dmuchawcu jak czapka dojdzie to koniecznie zrobię zdjęcie :-)
anula ja też uwielbiam obiadki u teściów :eek: miodzio...
Wisieńka Ty mi nie rób znowu smaka na ciacho :-p niezłe atrakcje miałaś w nocy :sorry: oby dzień był spokojniejszy...

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 35
Do góry