reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ja padnięta... Natis serio chce Ci się ćwiczyć? :)

Kingusia współczuję tak ciężkiej @... Moja jakoś za tydzień... normalnie doczekać się nie mogę:/

wow Wenusjanka ale narobiłaś słoików:))) może kiedyś się nauczę i też będę robić zapasy takich pyszności:)))

U nas już po kawce urodzinowej... tak się narobiłam a Piękny nawet nie powiedział, że dobre:( w ogóle przy wszystkich bardzo brzydko się do mnie odzywał, a jak wszyscy poszli to się pyta: co znowu miałaś taką minę? To mówię, że nie podoba mi się to jakim tonem do mnie mówi, należy mi się więcej szacunku... i wiecie co??? obraził się!!!
A najbardziej mnie zabolało... rozmawialiśmy o jutrzejszej imprezie i ja mówię, że nie wiem ile będę, ale jak Piękny będzie chciał to zostanie dłużej, na to jego bratowa, że faceci właśnie tacy są... tu niby kochający, a jak balują to do samego rana i nie myślą o powrocie do żon i dzieci... i oczywiście Piękny wyraźnie podkreślił, że on przecież NIE MA ŻONY!!! poczułam się jak totalne zero... jakby była jego gosposią tylko :(((( wiem, że nie jesteśmy małżeństwem, ale bez przesady...

Ok idę spać bo ryczeć mi się chce a nie chce żeby on widział, bo powie że mu urodziny zepsułam...

Dobranoc Kochane!

reklama
Robaczku- gratuluję autka! I synów przede wszystkim :-) Pewnie jesteś padnięta, mam nadzieję, że Hubert da Ci odpocząć w nocy :tak:

Smile- ci faceci... Jak czasem coś palną, to klękajcie narody :eek: Wiem, że jest Ci przykro, mnie też by było :-( Tulę Cię mocno...

Natis, Wenusjanka, Kingusia- podziwiam za słoiczki, naprawdę!!! Moja mama na szczęście nadrabia za nas dwie, w tym roku zrobiła 270 słoiczków smażonych jabłek, o sokach z malin i innych ustrojstwach nie wspominając :cool2:

Mikotku- Ty się obijasz? Nasz naczelny BB pracuś? Nawet jak masz chwilę wolnego, to potem nadrabiasz za cały tydzień :-D Mój Michaś nie ma nic przeciwko, że przy nim sprzątam pod warunkiem, że coś śpiewam i go zabawiam od czasu do czasu :tak:

Dziś dentysta sadysta :no: Niby mam 26 lat, a boję się, jak dziecko :shocked2:

Uciekam jeszcze pospać do 7.00 ;-)

Witam sie porannie!

Wczoraj po kapaniu Zosia spala godzine. Potem uplakala sie i zasnela po 23. Teraz dosypia. Ja od godziny na nogach. Wyszykowalam sie i jem sniadanie. Po 8 jedziemy na kontrol, takze trzymajcie za nas magiczne kciuki, bardzo prosimy.

Smile nie smuc sie Kochana. Palnal glupote i pewnie nawet nie zastanowil sie nad sensem tych slow.

Robaczku gratuluje zakupu auta. Tez podziwiam, ze synus z Wami wybywa na takie dalekie wojaze.

Bona ja tez zawsze drzalam na mysl o dentyscie. Od kilku lat mamy zaufanego i teraz juz nawet rwanie osemki nie straszne. Ja tez spiewam Zosi, ale nie wiem czy to moje pojekiwanie mozna tak nazwac :-D nie to, co Ty.

Uciekam. Musze jeszcze zapakowac stelaz do auta. Milego dnia i kawkowania :-D

Dzień dobry. Ja już z kawką ;-)
Moje dziecko jak padło o 20 to spało do 5 :szok: zjadła 60ml, pogadała troche i jeszcze się zdrzemnęłyśmy razem :-) a teraz wstała i zjadła znów tylko 50ml :sorry: ale uśmiechnięta i rozgadana jest :-)

Smile faceci to tak klepią bez sensu :sorry: mój ostatnio dowalił że jest ze mną bo mamy wspaniałą córkę :eek: oczywiście potem odkręcał że nie tylko dlatego :-p
Robaczku gratuluje autka i super że chłopcy tacy grzeczni :tak:
Natisku ćwiczyłaś? Ja nie mogę się do niczego zmobilizować :zawstydzona/y:
Mikoto kciuki za kontrole &&&&&&&&&&
Bona ja też się boję dentysty :confused2: brrr strasznie :no:

Dziś już na szczęście nie boli mnie tak strasznie... niech ten okres się kończy i ide do gina po jakieś tabletki w końcu.

I ja się witam ale na krótko bo jakos ostatnio Lolindo marudny - może po tej szczepionce jeszcze ehhh
Zamowiłam mu kurteczke jesienna - rozmiar 68, z reguły kurteczki i kombinezony sa wieksze niz np bluzki (w koszulki miesci sie jeszcze w 62 niektore) i tak sie cieszyłam a ona jest na styk ... ehhh Uzywana była to nie jest mi az tak zal jak nowej - chociaz tyle

Smile - oj ja bym afere zrobiła, na pocieszenie wczoraj też się z Luką pokłóciłam bo powiedział mi że on wlaczy sobie mecz i poprasuje, a ja moge się położyc, i jak się przebudziłam ok 23 to on rozwieszał pranie (też się zobowiązał to zrobic) popatrzył na mnie złośliwie i powiedział - mogłabys mi pomoc trochę !!! Wkurzyłam się, zerwałam się z łóżka połamana (zasnęłam na złożonym) i powiedzialam, że jak sobie nie radzi to mógł mi powiedziec od razu zanim sie położyłam, poszłam do łazienki, rozłożyłam łóżko i poszłam spac ... i oczywiście "wszystko jest na jego głowie" nosz kur.....

Z domowych przetworów zrobiłam tylko ogórki kiszone, ale w przyszłym roku musze sie zmobilizowac i cos jeszcze porobic z owoców, na razie przywożę od rodziców.

Robaczku - gratuluje autka, pochwal się jakie :)

Dmuchawcu - ja tak jak Kingusia zwłaszcza, ze dzis Karol o 6 usrał sie po pachy i było po spaniu

Jutro obiad u teściów tzn bardziej u teściowej, ehhh musze się nastawic dzis psychicznie ... nie chce mi się iśc :/ i znosic głupich pytan np ile Karol zjadł, nosz ja pier... nie mam miarki w cyckach :/

Ostatnia edycja:
reklama
Dmuchawcu ja też wstałam z tą myślą i właśnie kończę pierwszą kawkę ;-) pijemy razem :-)

Muszę oporządzić Lenę, bo niedawno wstała i jeszcze się tulimy w łóżeczku. Jak tylko się z nią uporam to wracam do Was!!! :-)

Do góry