Smile, też bym się wściekła na faceta. Powiedz mu, że jego słowa Cięzraniły, niech nie myśli, że ze wszystkiego trzeba żartować
Wiśienka, pochwalisz się fotkami

Ja się zastanawiam teć nad jakąś sesyjką do galeri, którą zamierzam zrobić.
Teri nie choruj ! A to, ze mała wieczorami krzyczy to może w ten sposób odreagowuje cały dzięn. Układ nerwowy jest jeszcze daleko za murzynami i może nie radzić sobie z bodźcami całodziennymi.
Fajnie tak z Wami zaczynać dzionek

Nawet zalatana
Natis jest częściej. No i kochana
Korbuś powróciłam na łono bb

Fajnie
Ja zmęczona jestem. Jak zamknęłam oczy to tylko widziałam drogę i czerwone światła. Dostawałam już na autostradzie oczopląsów. Oczy dziś mnie szczypią strasznie.
Ale pobiłam, życiowy rekord - jednego dnia 700 km przejechałam

Mężo, jak już padałam do łóżka, stwierdził, że muszę go kochać ....
Seweryn to wiadomo, że ładnie znosi podróże ale Hubert to przerósł moje oczekiwania. Do Wrocławia spał, obudził się tylko na jedno karmienie. We Wrocławiu poleżał w wózku a z powrotem to tylko dwa razy zatrzymaliśmy się na karmienie i poleżenie płasko.
A autko to kupiliśmy
Lancia Thesis 29000.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl - marzenie mojego S. Ma chyba kryzys wieku średniego bo nigdy nie był napalony tak na kupno samochodu. Jeździliśmy prawie 7 lat lancią Lybra. No ale dobrze, że chciał zmienić auto a nie zonę
Dopiłam właśnie kawkę idę się doczłowieczyć, ogarnąć chatkę i pakować się bo dziś znów podróż ale już nie tak męcząca. Spełni się moje największe marzenie z dzieciństwa - Legoland

Nie wiem kto bardziej się cieszy Seweryn czy ja