reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
witam

Matka Ewa WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA !!!! nie smutaj sie potobno zycie zaczyna się po 40 ;-)

kingusia ja tez czekam az zaczna grzać kurczę zimnooo mi a nie lubie jak mi zimno :-( wczoraj piekłam placek tylko po to żeby piekarnikiem sie nagrzało mieszkanie :-D

w lidlu ma byc inhalator za 99 zł

ja obudziłam sie z bólem gardła :-( mojego m bolało jemu juz przeszło a u mnie sie zaczyna :-(
mam nadzieje że ja nie zarażę Darii

wenusiajanka chyba jednak to nie kalafior (zjadała go może 2 łyzeczki te plastikowe dla dzieci a to niby o 4 miesiąca było ) wczoraj Daria tez miała atak kolki chyba do tej pory nie miała a ostanie dni jak przychodzi 7 wieczór to jak w zegarku do 20 krzyk jest straszny nie wiem czemu tak sie dzieje :-:)-:)-(ale wczoraj znów byli goscie prawie caly dzień !!! nosz jak nikt nie przychodzi to nie przychodzi a wczoraj to wszyscy naraz chyba miała za dużo wrażen i była zbyt zmęczona na końcu już kiedy poszła na ręce do cioci to poatrzyła na nią wykrzywiła usteczka w podkówke i sie tak strasznie rozpłakała az oczka miała czerwone chyba się wystraszyła czy to już możliwe żeby był ten etap ze dziecko boji sie nowych ludzi ???? u mnie na rękach była cwana i sie śmiała do niej ale jak poszła do niej na ręce to krzyk :eek::eek::sorry:

o tym ze wczoraj był mecz dowiedzieliśmy sie od sąsiadów kibiców :crazy: torszkę za bardzo sie wczuli w role jakby byli na stadionie :confused2:

aha macie jakieś sprawdzony przepis na dziczyznę ????????

Ostatnia edycja:
MatkaEwa wszystkiego najpiękniejszego i dużo zdrówka!!!!!

Smile
ja bym nie wytrzymała chyba. Wykrzyczała bym Dziadowi co myślę na temat jego zachowania!! Zamiast docenić to jeszcze słoma z butów wyszła:no: Przykro mi, że musiałaś takich rzeczy słuchać :-(Tulę Cię z całych sił!

Robaczku
cóż za autko macie? Pochwal się! No i gratuluję! Synów i auta ;-)

Wisieńka czym Cię małż tak stresuje??

Anulka szkoda kurtałki :-( współczuję obiadu u Teściówki :-p

Olivier w szkole, Felini śpi. Dzisiaj obiad na lenia fryty (Dmuchawcu chyba dawno u Ciebie nie było co? ;-)) + kurczak :rofl2:

Smile, też bym się wściekła na faceta. Powiedz mu, że jego słowa Cięzraniły, niech nie myśli, że ze wszystkiego trzeba żartować

Wiśienka, pochwalisz się fotkami :) Ja się zastanawiam teć nad jakąś sesyjką do galeri, którą zamierzam zrobić.

Teri nie choruj ! A to, ze mała wieczorami krzyczy to może w ten sposób odreagowuje cały dzięn. Układ nerwowy jest jeszcze daleko za murzynami i może nie radzić sobie z bodźcami całodziennymi.

Fajnie tak z Wami zaczynać dzionek :)
Nawet zalatana Natis jest częściej. No i kochana Korbuś powróciłam na łono bb :):) Fajnie :)

Ja zmęczona jestem. Jak zamknęłam oczy to tylko widziałam drogę i czerwone światła. Dostawałam już na autostradzie oczopląsów. Oczy dziś mnie szczypią strasznie.
Ale pobiłam, życiowy rekord - jednego dnia 700 km przejechałam :D Mężo, jak już padałam do łóżka, stwierdził, że muszę go kochać .... :D

Seweryn to wiadomo, że ładnie znosi podróże ale Hubert to przerósł moje oczekiwania. Do Wrocławia spał, obudził się tylko na jedno karmienie. We Wrocławiu poleżał w wózku a z powrotem to tylko dwa razy zatrzymaliśmy się na karmienie i poleżenie płasko.

A autko to kupiliśmy Lancia Thesis 29000.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl - marzenie mojego S. Ma chyba kryzys wieku średniego bo nigdy nie był napalony tak na kupno samochodu. Jeździliśmy prawie 7 lat lancią Lybra. No ale dobrze, że chciał zmienić auto a nie zonę :D

Dopiłam właśnie kawkę idę się doczłowieczyć, ogarnąć chatkę i pakować się bo dziś znów podróż ale już nie tak męcząca. Spełni się moje największe marzenie z dzieciństwa - Legoland :) Nie wiem kto bardziej się cieszy Seweryn czy ja :)

Robaczku może coś w tym jest bo do tej pory spala więcej w dzień a teraz ma 2 drzemki o stałych porach i jak wstanie o 16 to juz zwykle nie spi do tej 20 i od 19 jest taki krzyk widze że chce spać oczy zamyka ale krzyczy czasem to tak jakby juz przez sen po czym nagle ciszaaaa i śpi po prostu przed wieczornym snem musi sie godzinę wykrzyczeć :shocked2::-( gratuluje zakupu autka fajna bryka i fakt dobrze że mąz zmienia auto nie żonę ale jak ma taka kochającą żonke to co sie dziwić :-D super że chłopcy tak dobrze sie spisali w podróży :tak:

ale dzis zimnoooo i wieje strasznie ja dziś nie wychodzę z domu jeszcze to gardło :-(
mój dawid dostał rano opiernicz bo zimno w domu jak cholera a ja go budze rano do szkoły a patrze a on bez piżamy spał w samych majtach i jeszcze odkryty nosz tak mu gorąco niech mi sie teraz jeszcze on zasmarka :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry