reklama
Cześć i czołem!!!
Widzę, że BB zaczęło tętnić życiem
(Mikotku Ty to umiesz zagonić leniuszków :* )
Nie byłam w stanie nadrobić za dużo, bo ciągle coś. Właśnie kuzyn pojechał, wpadł do Gabrysi się pobawić. Pech chciał, że Pindka śpi jak suseł
Dmuchawcu Kochana wpadłaś normalnie w szał szydełkowania
Sypiasz w ogóle?
A prezenty szydełkowe na pewno wszystkich zachwycą - cudeńka wychodzą spod Twojej ręki 
Teri na pewno z nie nacka wpadnie Ci w oko idealny prezent dla Dawidka
Mikotku co nakupowałaś fajnego, że na kuriera czekasz? Chwal się Kochana
Korbuś ale Ci fajnie, że Zochna umie się sama sobą zająć w ciągu dnia. Moja Gabi tylko "żywe" zabawki
za długo sama nie poleży. Najlepiej do Niej gadać, gugać, chichrać
Wtedy jest w 7 niebie 
Wenusjanka jaki superowy pajacyk!!!
Córcia Sliczniocha
Trzymam &&& za dobre wyniki
Madzia podziwiam za zacięcie na spacery...
Palin hahah wyobraziłam sobie Mikiego rzucającego się na tętnicę
Widzę, że i Ty postanowiłaś szydełkować. Kurka ależ czerwcowe Mamy to zdolniachy
A wierszyki superowe 
Robaczku kciukasy mocno zaciśnięte za wyniki Hubisia! Bardzo się cieszę, że mogliście wrócić całkowicie do \cycowania. I Ty wydajesz się dużo szczęśliwsza
Anula wow ale fajny wierszyk!!!
No i więcej nie popiszę, bo Gabi wstała i trzeba do niej porozmawiać
Postaram się ponadrabiać i jeszcze coś skrobnąć 
Widzę, że BB zaczęło tętnić życiem
Nie byłam w stanie nadrobić za dużo, bo ciągle coś. Właśnie kuzyn pojechał, wpadł do Gabrysi się pobawić. Pech chciał, że Pindka śpi jak suseł
Dmuchawcu Kochana wpadłaś normalnie w szał szydełkowania
Teri na pewno z nie nacka wpadnie Ci w oko idealny prezent dla Dawidka
Mikotku co nakupowałaś fajnego, że na kuriera czekasz? Chwal się Kochana
Korbuś ale Ci fajnie, że Zochna umie się sama sobą zająć w ciągu dnia. Moja Gabi tylko "żywe" zabawki
Wenusjanka jaki superowy pajacyk!!!
Madzia podziwiam za zacięcie na spacery...
Palin hahah wyobraziłam sobie Mikiego rzucającego się na tętnicę
Robaczku kciukasy mocno zaciśnięte za wyniki Hubisia! Bardzo się cieszę, że mogliście wrócić całkowicie do \cycowania. I Ty wydajesz się dużo szczęśliwsza
Anula wow ale fajny wierszyk!!!
No i więcej nie popiszę, bo Gabi wstała i trzeba do niej porozmawiać
RobaczekII
Fanka BB :)
O matko kochane !!!!!!KOCHAM WAS KOCHAM WAS !!!!!KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!
Anula dziękuję !!!!Cudne, chyba wydrukuję i sobie powieszę i Hubertowi będę czytać
Mikotko a Ty to jeszcze odpowiednie emo wstawiasz
Korba i Ty mnie zawstydzasz bo u mnie z rymami to ciężko
Brak słów, zamurowało mnie !
Anula dziękuję !!!!Cudne, chyba wydrukuję i sobie powieszę i Hubertowi będę czytać
Mikotko a Ty to jeszcze odpowiednie emo wstawiasz
Korba i Ty mnie zawstydzasz bo u mnie z rymami to ciężko
Brak słów, zamurowało mnie !
Palin z zeszłym tygodniu dała cynk, czym tez jednocześnie zarządziła grupowe oglądanie Zbuntowanego Anioła
Od rana bojczę z Wami, także dobrze się składa, że w czeluściach lodówki znalazłam
jakieś włoskie danie z pierożkami, szpinakiem i czyms jeszcze, bo przeca ne wyrobię się już z gotowaniem
a reklama za krótka, by zdążyć
Morenko butelki i smoczki dla Zosi
Już dwa dni zamawiam kosze na jej rzeczy i do tej pory się nie zdecydowałam
Wiadomość z ostatniej chwili! mam gazetkę o szydełkowaniu
Siostra kupiła, ostro walczyła
w dwóch salonach prasowych pozostało echo po gazecie, w trzecim się udało - teraz czekam na dostawę

Morenko butelki i smoczki dla Zosi

Wiadomość z ostatniej chwili! mam gazetkę o szydełkowaniu

Ostatnia edycja:
RobaczekII
Morena, o tak jestem o 200 % szczęśliwsza jak mogę bez butli przystawić małego do cyca. Wiem, tylko nieliczne to skumają 
D: Karmienie u mnie jest jak nałóg i to nie Hubi uzależniony a ja 
Do tego właśnie przyszły mi ciuszki z cbcc, śliczniuchne
i się uspokoiłam, już Anuli pisałam, wylicytowałam ponad tydzień temu stolik do kawy, na który dzielnie dziergam serwetkę i nie było ani stoliczka ani kontaktu do gościa. ale ufff, przed chwilą mi napisał, że przeprasza i że stolik wyslany
MatkaEwa, dawno Cię nie czytałam, jak Jasio ? Dalej tak ładnie rośnie i siedzi na rączkach ? Hubi przez te wszystkie ceregiele z karmieniem zatrzymał się na wadze 7990 i od 11 dni ani drgnie.
Mikotko, ja przez otwarte bb na kompie tez jestem ze wszsytkim do tylu
Do tego właśnie przyszły mi ciuszki z cbcc, śliczniuchne
i się uspokoiłam, już Anuli pisałam, wylicytowałam ponad tydzień temu stolik do kawy, na który dzielnie dziergam serwetkę i nie było ani stoliczka ani kontaktu do gościa. ale ufff, przed chwilą mi napisał, że przeprasza i że stolik wyslany
MatkaEwa, dawno Cię nie czytałam, jak Jasio ? Dalej tak ładnie rośnie i siedzi na rączkach ? Hubi przez te wszystkie ceregiele z karmieniem zatrzymał się na wadze 7990 i od 11 dni ani drgnie.
Mikotko, ja przez otwarte bb na kompie tez jestem ze wszsytkim do tylu
Kingusia91
Ależ BB tętni życiem od rana! Jak za dawnych czasów :-)
Dmuchawcu, Palin, Aula, Mikotku ależ z Was poetki
Mikoto prawie takie same zaproszenia jak Wy na chrzest to my mielismy ślubne tylko że kremowe z bordową wstążką ;-)
Robaczku super że znowu Hubercik cyca :-) trzymam kciuki za dobre wyniki badań ;-)
Tyle nadrukowałyście że nie wiem co której odpisać
Mój mężul ma dzisiaj wolne, nawet śniadanie zrobił ;-)Do południa byliśmy na mieście i na spacerku. Kupiliśmy Lauruni sukienkę :-)
Teraz M. pojechał do taty do szpitala a ja bujam Laurę w leżaczku to chwile pośpi
jak tatuś wróci to się zajmie córusią a ja nasmażę naleśników i zrobie krokiety z parówką i serem :-)
Dmuchawcu też kupie ten kubeczek skoro tak polecasz
butelki mamy TT i jestem zadowolona. Tylko nie wiem co Laura będzie pić z tego kubeczka jak ona ani herbatek ani soczków nie chce 
Musze jej miseczkę jakąś kupić ale nie mogę się zdecydować jaka... jakie macie?
Miłego popołudnia kochane :*
Dmuchawcu, Palin, Aula, Mikotku ależ z Was poetki

Mikoto prawie takie same zaproszenia jak Wy na chrzest to my mielismy ślubne tylko że kremowe z bordową wstążką ;-)
Robaczku super że znowu Hubercik cyca :-) trzymam kciuki za dobre wyniki badań ;-)
Tyle nadrukowałyście że nie wiem co której odpisać

Mój mężul ma dzisiaj wolne, nawet śniadanie zrobił ;-)Do południa byliśmy na mieście i na spacerku. Kupiliśmy Lauruni sukienkę :-)
Teraz M. pojechał do taty do szpitala a ja bujam Laurę w leżaczku to chwile pośpi

Dmuchawcu też kupie ten kubeczek skoro tak polecasz

Musze jej miseczkę jakąś kupić ale nie mogę się zdecydować jaka... jakie macie?
Miłego popołudnia kochane :*
teri114
no dziewczyny ale dałyście czadu dziś !!!!!! nawet mikotka wzieło hihhi
ciągle lejeeeeeeeeeeeee
a ja wywietrzyłam mieszkanie a nie wiedziałam że dziś coś grzejniki nie grzeją nie wiem czy jakaś awaria bo odkręcam a tu nic zimno i woda zimna w kranie .. no i teraz marzniemy 

Daria bujała się w huśtawce a mama nasmażyła 2 talerze nalesników jeden na słodko drugi jak pisałam ze szpiankiem
korba pytałaś o przepis kurcze nie mam przepisu tylko taki standard ciasto wiadomo jak zrobic każdy wie tylko do tych ze szpiankiem nie daje wogule cukru a szpinak to taki standard ale taki lubie najbardziej więc z czosnkiem i serem i tyle zawijam to w nalesnika i gotowe najlepiej smakuje na ciepło
teraz poszła na popołudniową drzemkę zaraz Dawido wróci ze szkoły więc mam chwilę dla siebie
no i dla Was 
dmuchawiec przez ten kubeczek straciłam dzisiaj stówe hih bo zamówiłam tam jeszcze silikonowy gryzak do podawania pokarmu bo podobno jest bardziej higieniczny niz ten siateczkowy łyżeczki z czujnikiem ciepła i piankową myszke miki nad łóżeczko Darii
kingusia męzu zrobił śniadanko to chyba trosze lepiej już co ?????? pochwal sie sukienusią Lauruni
a miseczkę mam z canpolbabies taką zwykłą z kotkiem były raz w promocji cały komplet miseczka talerzyk kubeczek i sztuce za 19,99 to wziełam Daria miała ze 2 miesiace wtedy no i teraz sa jak znalazł
kubeczek i widelczyk bedzie na puzniej z reszty korzystamy 

ciągle lejeeeeeeeeeeeee

Daria bujała się w huśtawce a mama nasmażyła 2 talerze nalesników jeden na słodko drugi jak pisałam ze szpiankiem
korba pytałaś o przepis kurcze nie mam przepisu tylko taki standard ciasto wiadomo jak zrobic każdy wie tylko do tych ze szpiankiem nie daje wogule cukru a szpinak to taki standard ale taki lubie najbardziej więc z czosnkiem i serem i tyle zawijam to w nalesnika i gotowe najlepiej smakuje na ciepło

dmuchawiec przez ten kubeczek straciłam dzisiaj stówe hih bo zamówiłam tam jeszcze silikonowy gryzak do podawania pokarmu bo podobno jest bardziej higieniczny niz ten siateczkowy łyżeczki z czujnikiem ciepła i piankową myszke miki nad łóżeczko Darii

kingusia męzu zrobił śniadanko to chyba trosze lepiej już co ?????? pochwal sie sukienusią Lauruni

madzia128
dziękuję Kochane - nie zanudziłam się w przychodni, tylko Was dzielnie podczytywałam
razem z Tymciem, który siedział mi na kolanach i czytał na głos 
przy szczepieniu (2 wkłucia) też nie zapłakał. waży już 7,5kg
uciekam robić obiad na szybko, bo ja głodna.. zaraz mąż głodny wróci i Mateusz
dziś znów spaghetti - wczoraj było z piersią z kurczaka i pieczarkami, a dziś z mielonym 

przy szczepieniu (2 wkłucia) też nie zapłakał. waży już 7,5kg
uciekam robić obiad na szybko, bo ja głodna.. zaraz mąż głodny wróci i Mateusz

reklama
Bona87
Mama Michasia
Mikotku, jestem! Dopiero teraz, bo od rana sporo spraw (lekarz, zakupy, odwiezienie mamy do pracy, odbiór samochodu od mechanika i sprzątanie). Niedawno wróciłam, szybki obiadek (makaron, pierś gotowana, ser żółty i pesto) i zasiadłam do nadrabiania zaległości
Przypominają się czasy ciąży 
Ale fantastyczne wierszyki piszecie, a Mikoto jeszcze dodaje obrazki - no po prostu REWELACJA!!!
Robaczku, super, że cyc wrócił do łask
Więcej nie pamiętam... Ale nadrobię wieczorem, obiecuję!!!

Ale fantastyczne wierszyki piszecie, a Mikoto jeszcze dodaje obrazki - no po prostu REWELACJA!!!
Robaczku, super, że cyc wrócił do łask

Więcej nie pamiętam... Ale nadrobię wieczorem, obiecuję!!!