Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale skubana jest bo jej daje niby nie łapie a jak jestem już prawie przy buzi to nagle cap łyche i wszystko ląduje na koszulce leżaczku na głowie różnie zalezy z jakim rozmachem, to robi
jak jej daje to zaciska usta i nie wezmie za chwile jak wezme już łyżeczkę to otwiera i sie smieje jak jej znów chce dac to znów zaciska i tak w kółko ostatnio nakramic ja to trzeba sie niezle nagimnastykować już czekam żeby sama siadła wsadze ja do krzesełka do karmienia które dopiero musze kupić dam jej miche i niech robi co chce skoro chce tak strasznie sama
no ale puki co no to jest ciekawie przy karmieniu 

olej rzepakowy 1,5 %

tez mam problem z plamami z marchewki, namaczanie troche z odplamiaczem pomaga. Moja siostra zachwalala wybielacz w proszku ten z biedronki, ze niby nawet kubus po nikm schodzi, wiec kupilam, przywiozlam...sredno schodzi ta marchewka po nim .... ze spodenek poschodzilo jak tylko namoczylam w proszu, z tetry nie wiec mam ja juz tylko do jedzenia
czekam na to samo 

daje jej od kilku dni chrupki ''flipsy'' to pierwsze raz brała d rączki gniotła z całej siły i wyrzucała az Dawid siadł na przeciwko niej zaczął jeśc i mówi Daria to sie wkłada do buzi i je i wiecie że popatrzyła na niego co robi i tez włożyła sobie do buzki a jak jej posmakowąły to az sie trzesła nie daje jej oczywiście duzo bo tak 2 dziennie ale już wie że to dobre bo tak łapie jakby z rok nie jadła