RobaczekII
Fanka BB :)
Korbuś, S ma chyba rozwalony samochód a nie telefon 
: Przepraszam że się czepiam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale w dzisiejszych czasach... :-)
była bardzo grzeczna wszyscy oczywiście nie mogli wyjśc z podziwu jak poszłam do drugiego pokoju ją usypiac i za 5 minut przychodze a każdy jak to już spi ??????? a ja no już
Dawid zadowolony z urodzin na maksa !! zdjęcia beda puzniej bo tam im robili zdjęcia juz w tej kulkolandii więc ja już nie robiłam mają byc w przyszłym tygodniu 
a Miko i pies to musiało być starcie pierwszego stopnia 

Humor mi się poprawił-dziękuję 
W ciąży też na amniopunkcję, znajomi mnie wieźli, bo on pojechał gdzieś w Polskę 
Jak jakieś weekendowe jeszcze zorganizujecie daj znać koniecznie
Oby to granie Darka to był pojedynczy incydent... Gratuluję mebli i firanek! Ucieszyłam się jakbym to ja je kupiła 
. Więc teraz na szybciora coś naskrobię i lecę po jakieś jedzenie - bo w lodówce pustki . U nas weekend remontowy był - malowanie pokoju Zuzki . Wczoraj z wizytką byliśmy u siostry . No i miałam okazję poznać osobiście MamęTrójki
. Może będą kolejne zamówienia - reklama dźwignią handlu
.
. Rozumiem więc . Natomiast życie i kolejne dzieciaki nauczyły mnie pokory i czekania , cieszenia się ze zdrowego leniuszka
.
lubię oglądać takie zdjecia, zaraz po zdjęciach dzieciaczkow 
♥
u nas wczoraj Zosia podjęła dqie proby przekrecenia sie, na macie. Zupelne dla.mnie nieoczekiwanie a jak zaskakująco i napawajaco nadzieja i wyczekiwaniem co przyniosa kplejne dni, godziny.