Witam się jak zwykle rano z kawą - no oprócz wczoraj bo się skończyła

To straszne jak jestem uzależniona od kawy - póki nie wypiłam " bez kija nie podchodz". Ledwie co otworze oczy myślę by iść zrobić sobie kawę

Ale poranna kawa jest taka PYSZNA !!
Ktoś mi podmienił dziecko POMOCY !!!!!!!!!!!! Przesypiał juz prawie całe nocki, ładnie się bawił a teraz - pobudki w nocy nawet co godz a już nie pośpi dłużej niż 3 godz, na podłodze jęczy, w huśtawce jęczy, na kolanach jęczy, tylko z nim chodzić na rękach. Wiec Hubi jest teraz Hubi Marudi.
Pierwsza pobudka już o 22:30 i do 2 spał ze mną bo co rusz chciał cyca cycolić, potem o 2 przeniosłam o do łóżeczka i spał do 4 - cyc i do 7:30 . W dzień jeszcze ładnie spanie mu zostało.
Teraz upatrzył sobie zabawę firanką - oczywiście mata i huśtawka beee
Zęby to raczej nie są bo przecież 24/h przez kilka dni nie idę , mleczka mam już więcej - nie możne by inaczej bo pół nocy śpi z cycem w buzi. Może to skok - oby to skok i się wszystko unormowało.
AnusiaK ciesze się z samodzielnego usypiania Sebusia ! Ślicznie !
Teri , Natis, Korba wszystkiego dobrego dla dziewczynek na te półroczku !!!!! Jakie one już duże ! Pamiętam każdej z Was poród i ogromne wzruszenie....
Minnie, my też tylko cyckamy. Dwa razy dałam tylko po pół słoiczka jabłuszka wieczorem. Cycolić będę do skończenie 6 m-cy potem będę musiała zacząć wprowadzać ale szczerze powiem, że mi się nie chce
Madzia czytam, że też u Was kiepskie nocki - może to jakiś skok ? Ja sama nie dowierzam, że Hubert tak źle mi śpi bo sypiał wzorowo.. Fajnie, że możesz trochę odpocząć od starszaka ale wiem, że mimo odpoczynku tęskni się
Justa, to ładnie Filipek dał Ci odpoczynku

Oby codziennie !
Teri super pomysł z tymi fotakmi na każdą miesięcznicę

Ja cyckam zdjęcia niemalże codziennie. Super widać jak rośnie
Mikotko, Bona, Dzika, AnusiaK jak zdrówko ?
Anula, MatkaEwa jak wysypka chłopaków ? Maści działają ?
Kocica czarownica moja wskoczyła na firankę i zerwała karnisz :/ Wryyyyyyyy ostatnio robi ma same szkody. Pogryzła mi nitkę w serwetce
Wczoraj byłam kolejny raz u zębologa i wpadła na diagnozę, że mam zapalenie dziąsła w całej buzi

Seweryn ma 3 dziury i dostał zjebki za złe mycie zębów - uff wziął sobie do serca bo moje gadania nie pomagały, żeby porządnie szorował. Kupiłam mu też płyn barwiący brudy na niebiesko i siedzi i szoruje - mam nadzieję, że tak już zostanie
Życzę kobietki miłej niedzieli.