emka01
Szczęśliwa mama:)
Zaraz się wściekne!!!!Takiego długiego posta mi wcięło!!!

teri dziękuję Ci bardzo za tak dokłądny opis,cholerka znowu jestem pod wrazeniem Darii
)) Tylko o 2 tyg starsza a już taka poukładana
Ładnie je,ma swoje stałe godziny,do tego godziny spania...A u nas samowolka
Nadal 3 lub 4 karmienia w nocy
próbowałam już wszystkiego,kaszek,kleików,oszukiwać ją wodą-nic to nie daje
Śniadanko też mamy w różnych godzinach,to zależy ile zje w nocy,raz mało i woła szybciej,innym razem jest tak najedzona po nocy,ze sniadanko mamy po 9 i to skromne 75ml mleka...Po sniadanku je owoce,ale jeszcze nigdy nie zjadał całego małego słoika.Później obiadek i też lubi Hippa,dzisiaj zjadła pół dużego słoiczka,no i wieczorem mleko z kaszką lub kleikiem ale tylko jedną z miarką bo jak dawałam wiecej to brzuszek ja w nocy męczył. Wody w dzien pije mało,sozków nie lubi,herbatek tez...to mi się ananas trafił
) Za gluten zabieram sie od jutra,ale własnie nie wiem czy wyjdzie na to samo jak dam jej kleik orkiszowy z glutenem zamiast kaszki,akurat taki mam w domu.
Daria je już jogurty????I chrupki je???? Jasny gwint Teri ale poszłaś jak burza z tym menu.Myślałam,ze jogurty w późniejszych miesiacach i chrupki tez.

teri dziękuję Ci bardzo za tak dokłądny opis,cholerka znowu jestem pod wrazeniem Darii
Daria je już jogurty????I chrupki je???? Jasny gwint Teri ale poszłaś jak burza z tym menu.Myślałam,ze jogurty w późniejszych miesiacach i chrupki tez.