asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Korba matko czego to już nie wymyślą, hasło głosowe do pamiętnika...
i faktycznie drogi...
my a raczej ja zaczęłam oszczędzać, więc niedrogie prezenty pod choinkę, musze mieć kasę odłożoną na wypadek spłaty szwagra za dom, już wiemy przynajmniej że nie chcą się przeprowadzać i zostają tam gdzie mieszkają, więc pewno kasę będą chcieli .....
edycja...
tak karmiłam Bartka i wspomnienia mnie wzięły, jutro minie rok jak pochowaliśmy moją babcię. Właściwie pożegnali się z nią wszyscy oprócz mnie, byłam w ciąży pogoda brzydka bo deszcz ze śniegiem zacinał.. ale brakuje mi tego że nie odprowadziłam jej w jej ostatnią drogę. Kurcze ryczę jak opętana, tak mi jej brakuje :-(....
Przepraszam, musiałam się wyżalić

i faktycznie drogi...my a raczej ja zaczęłam oszczędzać, więc niedrogie prezenty pod choinkę, musze mieć kasę odłożoną na wypadek spłaty szwagra za dom, już wiemy przynajmniej że nie chcą się przeprowadzać i zostają tam gdzie mieszkają, więc pewno kasę będą chcieli .....

edycja...
tak karmiłam Bartka i wspomnienia mnie wzięły, jutro minie rok jak pochowaliśmy moją babcię. Właściwie pożegnali się z nią wszyscy oprócz mnie, byłam w ciąży pogoda brzydka bo deszcz ze śniegiem zacinał.. ale brakuje mi tego że nie odprowadziłam jej w jej ostatnią drogę. Kurcze ryczę jak opętana, tak mi jej brakuje :-(....
Przepraszam, musiałam się wyżalić

Ostatnia edycja:
. Chory - nie sądzę , biegałaś przecież juz po lekarzach .... Może skok .... ????? Tulę .
. I tak sobie myślę - po co mi to wszystko .... Ale sama wiesz jak to jest - dzieciaczki potrafią nadać temu wszystkiemu sens i wywołac usmiech w najbardziej trudnych momentach . A Ty jaka dzielna jesteś !!!! 
ale nie ma a trzeć ziemniaczków mi się na razie nie chce , ale wiem że po zupce mój S będzie szukał po lodówce
odkąd zaczeła sie sama przemieszczać cięzko żeby sie tak połozyła na pleckach i zasneła 100 razy ją przyciągam na poduszke a ona i tak hop na czworaka i idzie
na fb udało mi się w końcu wrzucic filmik z jej udziałem