Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak Ci zazdroszczę ,że jedziesz do NATIS , zróbcie jakieś foteczki dla nas 

To już masakra

zjadl i dpal ladnie. ok5 zaczal sie krecic ale podsypial tk do 6 potem spal mi na rekach do 7 i wstalismy. Rano znowu problem z jedzeniem bo wcisnelam na sile 150 ml i po pol godzinie dopil jeszcze 50 ml.
a mialam nadzieje, ze zime przechulamy jeszcxze w niej ...
. Siedzimy w domu , dzieci wożą sie z dziadkami - co by ten katar Jasiowy się szybko skończył. 

Fajnie , że mąż będzie 

Oj Ty bidulko - taka tam sama siedzisz w tym wietrznym kraju . My Jasiowi piłkę kupilismy na Mikołaja - taką fajną , mieciutką z różnymi fakturami materiałów i jak sie rzuca to wydaje dźwięki " fiuuu"
. A pod choinkę mam w planach kupić dywanik - żeby raczkować miał gdzie ( jak już się nauczy
).
.
( marne nie ??? ) Kciuki za poprawę spanka &&&&&&&&&&&&&&& . Udanego spotkanka z Natis nie trzeba życzyć bo bedzie takie na bank 

;-)
. Fajnie , ze już jestes i zdrówka dla Mikołaja .
dobrze że dałam mężowi obiad przed wyjściem bo była tylko kawa i ciasto
by biedak głodny siedział
. Moich smerfów nie brałam co by innych dzieci nie zarazili a było 3 niemowlaków od 4,5 do 7 m-cy i 3 latka Ninka. Ale ogólnie wieczór zaliczam do udanych, w weekend chyba na wrocław się bujniemy, mężulowi spodnie strzeliły w kroku i trzeba nowe kupić może i sobie co nowego kupię.