jeny79
Fanka BB :)
cudowne jesteście !!!! po napisaniu wczoraj tego posta pomyslałam.. boze jaka ja jestem bezczelna jak mogłam napisac ze nie umiem Was spamiętac.. po co sie przyznawałam.. ze mogłam sprawic przykrośc a Wy jak zwykle tak otwarte i serdeczne.. jesteście wspaniałe, dziękuję:-)
pochwaliłam wczoraj moje dziecko prawda;-) ? zapomniałam ze sie tego nie robi;-) nocka straszna !! dawno takiej nie było.. tzn wiem.. męczy ją katarek tzn dosłownie leje sie jej z nosa.. masakra wiec w nocy frida i odciąganie, wyrywa sie i płacze przy tym a wręcz drze
i co zasnęla to ja nie mogłam zasnąć a jak juz prawie mi sie udało to lenka sie budziła z płaczem ehh i wstała o 6 jak sie wczesniej nigdy nie zdarzyło bo zwykle spi do 8.. dzis mojego meża nie ma cały dzien po pojechał do lublina i wróci o 19 wiec walczymy same..
madzia nie wiem jakim cudem ale mamy takie same marzenia :-) przeczytałam wczoraj na blogu ani muchy ze jedno dziecko to pikuś;-) ze dwójka to dopiero cos...
mikotku jak Ty wytrzymałas w takiej nieświadomości ?;-) ja z tych niecierpiliwych.. które juz teraz, zaraz ma tak byc jak ja chce
i liczę ze na tej wizycie sie dowiem ! w ciąży z lenką w 13 tyg i 5 dniu powiedział i sie sprawdziło.. to podobno taki nasz miastowy spec od płci ;-);-)
pochwaliłam wczoraj moje dziecko prawda;-) ? zapomniałam ze sie tego nie robi;-) nocka straszna !! dawno takiej nie było.. tzn wiem.. męczy ją katarek tzn dosłownie leje sie jej z nosa.. masakra wiec w nocy frida i odciąganie, wyrywa sie i płacze przy tym a wręcz drze
i co zasnęla to ja nie mogłam zasnąć a jak juz prawie mi sie udało to lenka sie budziła z płaczem ehh i wstała o 6 jak sie wczesniej nigdy nie zdarzyło bo zwykle spi do 8.. dzis mojego meża nie ma cały dzien po pojechał do lublina i wróci o 19 wiec walczymy same..madzia nie wiem jakim cudem ale mamy takie same marzenia :-) przeczytałam wczoraj na blogu ani muchy ze jedno dziecko to pikuś;-) ze dwójka to dopiero cos...

mikotku jak Ty wytrzymałas w takiej nieświadomości ?;-) ja z tych niecierpiliwych.. które juz teraz, zaraz ma tak byc jak ja chce
i liczę ze na tej wizycie sie dowiem ! w ciąży z lenką w 13 tyg i 5 dniu powiedział i sie sprawdziło.. to podobno taki nasz miastowy spec od płci ;-);-)
. Ciekawe kto tym razem w brzuszku siedzi ???? Stawiam na syna 

Dobrze, że mnie mikoto nie wytłuszczyła, bo ja i tak tłusta jestem. :-):-):-)
no to faktycznie jedno mi brakuje jeszcze. :-)