Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie musze mówic jak to psychiczne wykańcza

Mam to po mojej Babci
Dobrze, że poprawiłaś sobie humor :-) Jakie świeczniki kupiłaś?
Nie może tak być :-(Wyjdzcie gdzieś razem, bez dzieci, pobadzcie z sobą i dla siebie 

Mam nadzieję kochana , że wszystko szybko się ułoży 
Boskie jesteście kochane . Oczywiście zapraszamy do Trójmiasta na marynarzy :-)
Niech zdrowo rosną
Stado koni powiadasz ;-) Ale fajnie , u nas ciągle jeżdżą kuliki , jeden za drugim 
U nas też dzisiaj w nocy 4 karmienia
No cóż co zrobić ja te nasze dzieciaczki głodne w nocy
A może my w ciąży podjadałyśmy w nocy i tak im zostało
Odpoczywaj kochana;-)
ale fajnie , że masz takiego brata , który zgodzi się zostać z dziećmi :-) Rewelka, daj znać koniecznie :-)
ciuszki sa, wozek jest tylko teraz malucha brakuje
Naprawde smieszne pieniadze za tak odpowiedzalna prace !!! Na szczescie zdarzylam w pore o nie zdarzyl do paszczy wetknac ! hihihih Dzika a pomysl o ratownikach !!!! w takich przytulanskich chwilach ciesze sie ze mamy druga sypialnie z lozkiem 
co prawda bez marynarki ale sweterek na to i popatrzyc sobie moge
... Jak ja nie lubie takie obrazania - milczenia...normalnie szlag mnie trafia wiec i tak zawsze swoje powiem a czy poslucha czy nie jego sprawa ! Tule CIe kochana mocno ..
jak w ciagu tygodnia @ nie przybedzie to zrobie...tylko jak ja to wytrzymam....
Już musiałam moje córki zabrać na zakupy - zmienne obuwie im padło po pierwszym semestrze
. Jak można trampki wybierać przez 1,5 godziny ????!!!!!!
Tak więc kochane - Dzika i Jeny - mam nadzieję , ze lubicie zakupy bo jak córunie wejdą w wiek adolescencji to przerąbane :-)
. Jeny - gratuluję zdrowej córeczki . Maja - cudownie 

- LUBIĘ TO !!!!!!! :-) Buziaczki dla Izuni :*
), więc trzeba bardzo uważać.
.

.

, na obiad wciąga nawet 300ml-400ml obiadku 
wkraczamy w 9 mc z wagą 9kg (jak nie więcej, ale tyle ma na pewno) i jakieś 78cm
, napaliłam się na firmę hilding, ma któraś od nich materac??
żebym ja się cisła na tapczanie z 2 dzieci i ich nowym scooby doo który ma ok 0,80-1m