mikoto
Fanka BB :)
My balkon mamy od strony parkingu, za nim male działeczki. Tylko balkon malutki. No ale trzeba sobie jakoś radzić...
I u nas maleńki balkon :-( zmykam szykować nas do kosciola. Do.później :-*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My balkon mamy od strony parkingu, za nim male działeczki. Tylko balkon malutki. No ale trzeba sobie jakoś radzić...
Ale dwie chore dziewczynki w domu pochłonęły mój cały czas 

Super chłopczyk i Ty fantastycznie wyglądasz
Teraz usiadłam Zosia śpi a ja nie mam siły się ruszyć ;-)
Wtedy byśmy codziennie razem robili sobie w ogrodzie, jeździli na wycieczki hihi rozmarzyłam się :-)

za to dziś lany poniedziałek piękna pogoda !!! ani kropli z nieba a miało dzis padać 

Dawid nie przepuścił nikomu potem 2 razy przychodził z dworu mokry mam nadzieję że się jutro nie rozłozy całkiem bo juz w Wielki Piatek miał lekka temperature i kaszle mokrym odrywajacym kaszlem
no ale utrzymaj 10 latka w domu w smingus-dyngus jak pod blokiem chłopaki latają z psikawami 

a ona tak zawsze Cie traktuje jak niewidzialną czy tak akurat wyszło ? wiesz jakoś z teściową ciężko sie porozumieć
olej to kochana myśl o swojej rodzinie a tekst męża no cóż jak to na dziada przystało taki typowo dziadowy
pięknie wyglądasz widziałam na zdjeciach brzuszek sliczny !!!
u nas w garderobie te same braki
kupiłam na swieta takie cieniutkie rajstopki bo miało byc tak gorąco a tu w niedziele było zimno dziś ciepło ale na takie cieniutkie wydawało mi się jeszcze za chłodno i Daria w spodniach hasała