Witam się z drugą kawką!
Od rana w ciągłym biegu, chyba tylko niedziele udaje mi się zacząć leniwie
Zosia od 3 do 4 nie spała, potem dospała do 8. Biegiem na dwór póki chłodniej, chociaż i tak już było gorąco. Pranie, zmiany pościeli, mycie lodówki, dwór, tym razem wyjście do basenu. Było wesoło, bo z innymi dziećmi
a i ja skorzystałam, bo mogłyśmy z moją przyjaciółką trochę czasu spędzić. Zosia śpi, a ja dokończyłam porządki w szafach i jej zabawkach.
Teri zazdroszczę tego wieczornego chłodzenia się na balkonie. U nas non stop tiry jeżdzą, przy otwartych oknach nie da się spać
Jak Daria?o tak, J, potrafi zaskoczyć ;-)
Wisienka udało się wczoraj poplewić? Zgadzam się co do cen priobiotyków, są masakryczne
Asiulka oby pogoda dopisała na grillu! Ile osób będzie?
Gosiak i u nas burze zapowiadają
cieszę się, ze się wyspałaś
O której spotkanie u położnej? Co zrobisz z włosami?
Emka zmiany apetytu mogą być spowodowanie wieloma czynnikami, zęby, upały, ale masz rację, teraz zmniejsza się dziennie zapotrzebowanie. U Zosi też ostatnio kiepsko z jedzeniem
Skalbka Kochana! Ma Ci kto pomóc przy Natalce? Wiem jak mdłości potrafią wymęczyć. Ja miałam do 6. miesiąca
Nawet autem jeździć nie mogłam
Przed wstaniem z łóżka zjedz jakiegość herbatnika i polez chwilę. Mnie pomagały też cukierki miętowe
Trzymam kciiku za koleżankę!
Palin doczytałam, że jesteście już w domu, jak się czujesz? Mikołaj szczęśliwy, że wreszcie w sowich kątach?
Kingusia wróciliście już z wakacji? Czekam na relację i na zdjęcia.
Uciekam, muszę jeszcze kwiaty podlać. Na wieczor zostawiam prasowanie.
DzikaBez, Natis, MatkaEwa, Wenusjanka, Marys, Anula, Morena, Bona, Sara, Korba, Madzia, Martam, Anusiakanusia, co u Was?
Od rana w ciągłym biegu, chyba tylko niedziele udaje mi się zacząć leniwie

Teri zazdroszczę tego wieczornego chłodzenia się na balkonie. U nas non stop tiry jeżdzą, przy otwartych oknach nie da się spać

Wisienka udało się wczoraj poplewić? Zgadzam się co do cen priobiotyków, są masakryczne

Asiulka oby pogoda dopisała na grillu! Ile osób będzie?
Gosiak i u nas burze zapowiadają

Emka zmiany apetytu mogą być spowodowanie wieloma czynnikami, zęby, upały, ale masz rację, teraz zmniejsza się dziennie zapotrzebowanie. U Zosi też ostatnio kiepsko z jedzeniem

Skalbka Kochana! Ma Ci kto pomóc przy Natalce? Wiem jak mdłości potrafią wymęczyć. Ja miałam do 6. miesiąca

Palin doczytałam, że jesteście już w domu, jak się czujesz? Mikołaj szczęśliwy, że wreszcie w sowich kątach?
Kingusia wróciliście już z wakacji? Czekam na relację i na zdjęcia.
Uciekam, muszę jeszcze kwiaty podlać. Na wieczor zostawiam prasowanie.
DzikaBez, Natis, MatkaEwa, Wenusjanka, Marys, Anula, Morena, Bona, Sara, Korba, Madzia, Martam, Anusiakanusia, co u Was?