reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia głową do góry! Wymarzona praca przed Tobą! :-* jak Wam mija dzien?

Wisienka dziękuję :-* im mniej na wierzchu,tym mniej sprzątania :p ja uwielbiam mieć wszystko, co zbędne, pochowane. Trzymam kciuki za spokojny weekend u Was, tak byś mogła odpocząć :-*

Madzia dziękuję :-* co planujesz na weekend? Znów rowerowy maraton?

Bona juz jutro, juz jutro :-D tragedia straszna :-(

Emka co u Was? Spokojnie po szczepieniu?

Zrobiłam leczo, poodkurzalam, zrobilam dwa prania, w miedzyczasie musiałam , dosłownie na siódmym biegu jechać do lekarza po receptę na krople dla J. :-o udało się! Teraz się usypiamy. Potem czeka mnie mycie podlog i prasowanie.

Mikoto a co znowu jest J ? Ja też lubię mieć pochowane Ale jak kiedyś ci pisałam za mało mebli mamy i przestrzeni na nie . Może kiedyś dorobimy się domku.
A ja kończę pomału. Dwóch klientów mi zostało . Potem jeszcze zakupy na weekend po Mile do przedszkola i weekend

Mikoto a co znowu jest J ? Ja też lubię mieć pochowane Ale jak kiedyś ci pisałam za mało mebli mamy i przestrzeni na nie . Może kiedyś dorobimy się domku.
A ja kończę pomału. Dwóch klientów mi zostało . Potem jeszcze zakupy na weekend po Mile do przedszkola i weekend

Tak, będzie wieczorem. Także chce się wyrobić ze wszystkim przed Jego przyjazdem. Wtedy zostanie tylko pranie do zrobienia.

Mikoto na co te krople? Mam nadzieję, że to nic poważnego
W weekend mam panieński a za tydzień wesele-jestem swiadkowa.. i nie mam sukienki :(
Wisienka ja też wypatruje końca dzisiejszego dnia :)
Kingusia widać to nie była praca dla Ciebie :p Swoją drogą i tak miło, że zadzwonili

Madziu do oczu, J. Ma jaskre, także krople są niezbędne. Szukałas po sklepach? Teraz ostatnie rzuty wyprzedażowe, można coś upolować ;-)

Ankaka.jakie plany na weekend?

Mikotku dzień mija ciężko bo Laura marudna. Byłyśmy na małym spacerze. pochmurno ale znów duszno. Fajnie że Jarek będzie na weekend :tak:
Wczoraj przyszła wylicytowana kurtka dla Laury a dzisiaj nam się już przydała :-p
Dziękuje dziewczyny, nie nastawiałam się na tą pracę bo konkurencja była ogromna ;-) może uda się znaleźć coś innego :tak:

Jest dobra wiadomość tego dnia :tak: M. ma "prawie" wolny weekend tzn idzie dopiero w niedziele wieczorem :-) jestem mega zadowolona bo nie spodziewaliśmy się wolnej soboty. Oby nic nam nie zepsuło tego weekendu. Nie pamiętam kiedy się ostatnio chociaż przytulaliśmy bo nigdy nie ma czasu :-(

Mam jeszcze jednego newsa. Laura właśnie przed chwilą wstała sama na środku pokoju i stałą przed chwilą! Pierwszy raz sama! Serce mi stanęło ze strachu i z radości :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
tak piszecie o deszczu u nas susza straszna przydałoby sie troszkę wody dla ochłody duchota straszna :confused2:

Bona jej az mi ciary wyszły taka tragedia :-:)-(
Kingusia szkoda pracy ... brawo dla Laury tylko patrzeć jak zacznie biegac ;-)
emka woow cudnie pokoik urządziłaś aż jestem ciekawa reszty domku bardzo gustownie a Mała jest sliczna :tak:
Mikoto super że na weekend bedzie juz J udanego spotkania z Boniątkami :-pchyba często robisz leczo ?? zdradz przepis ja nie lubię tej potrawy ale może na Twój przepis się skusze :-p
Wisienka również buziaczki i spokojnego weekednu odpocznij :sorry:

Do góry