mikoto
Fanka BB :)
Buty rozmiar 22-25, chce zobaczyć te czarne z fioletowym i.szare pikowane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a Zosia jaki nosi rozmiar buta?O rany to naprawdę bardzo szybko jej nóżka rośnie. Laura ma sandałki roz 18, kupione były z małym zapasema teraz zrobiły się pełniejsze ale myślę że lato przechodzi.
Zosi noga rośnie w szybkim tempie!!!
Michasiowi kupiłam dwie pary sandałków r. 22 na początku lata (jedne zakrywają paluszki, drugie odkryte) i myślę, że przechodzi do jesieni. Na razie nie widzę, żeby miały być za małe. A kiedy te zakupy w Lidlu planujesz? Ja może też bym się skusiła, ale ostatnie zakupy mnie zniechęciły - wszystkie bluzeczki się rozciągnęły brzydko w praniu 

W weekendy nie siadam do komputera.
Na dworze grzeje, ale chyba coś popada, przynajmniej mam taką nadzieję!
). Plan B to lody i plac zabaw :-) Michasiowi na szczęście minął już okres, kiedy wszystkie dzieci próbował ugryźć, uszczypnąć itp. Teraz, jak próbuje "zagadać", to najpierw wyciąga rękę, a potem pokojowo klepie po ramieniu. Jest taki śmieszny! Ale miło popatrzeć, jak lgnie do dzieci, bo na początku od nich stronił, a przecież będzie jedynakiem, to niech się przyzwyczaja 

licze na jakieś fajne promocje