reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

Buty rozmiar 22-25, chce zobaczyć te czarne z fioletowym i.szare pikowane

Załączniki

• 1407753721660.jpg
    1407753721660.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 1407753730429.jpg
    1407753730429.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 46
  • 1407753740943.jpg
    1407753740943.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 1407753751029.jpg
    1407753751029.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 45
  • 1407753758789.jpg
    1407753758789.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 1407753767119.jpg
    1407753767119.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Łooo to dla nas dużo za duże. Laura ma 18 :-p a Zosia jaki nosi rozmiar buta?

Pogoda się nam zepsuła. Pranie mi okropiło. Dobrze że zdążyłyśmy do domu wrócić.

O rany to naprawdę bardzo szybko jej nóżka rośnie. Laura ma sandałki roz 18, kupione były z małym zapasema teraz zrobiły się pełniejsze ale myślę że lato przechodzi.

Mikotku- Zosia cudna i taka dzielna! <3 <3 <3 Świetne te organizery, chyba po pracy skoczę szybko do naszej Biedrony :tak: Zosi noga rośnie w szybkim tempie!!! :szok: Michasiowi kupiłam dwie pary sandałków r. 22 na początku lata (jedne zakrywają paluszki, drugie odkryte) i myślę, że przechodzi do jesieni. Na razie nie widzę, żeby miały być za małe. A kiedy te zakupy w Lidlu planujesz? Ja może też bym się skusiła, ale ostatnie zakupy mnie zniechęciły - wszystkie bluzeczki się rozciągnęły brzydko w praniu :baffled:

Kingusia- najważniejsze, że Laurka pokazała, że umie chodzić, więc nie musisz się martwić, tylko cierpliwie czekać, aż sama będzie chciała się "usamodzielnić" :-D

Emka- wiem, że to denerwujące, kiedy dziecko nie chce jeść... Ale u Ninki to pewnie na ząbki - oby szybko wyszły i problem minął ;-)

Teri- Daria jest mega przywiązana do Dawidka, co? Fajnie, że w niedziele tak się wysypiacie, zazdroszczę :tak:

Asiulka- jak D?

Palin- załatwiłaś, co miałaś do załatwienia w urzędach?

Przepraszam, ale więcej nie dam rady nadrobić :baffled: W weekendy nie siadam do komputera.

Przyszła mi wreszcie bransoletka z Lilou!!! Co prawda, miała być w czwartek, akurat na naszą rocznicę, ale to nic :-) W pracy dużo pracy, kierowniczka wróciła z urlopu, więc teraz trwa przekazywanie informacji :-D Na dworze grzeje, ale chyba coś popada, przynajmniej mam taką nadzieję!

Wczoraj odsypiałam wesele, a potem poszliśmy z Misiem do Kościoła (byliśmy całą minutę, bo nie jestem zwolenniczką biegających i gadających dzieci po Kościele :-D). Plan B to lody i plac zabaw :-) Michasiowi na szczęście minął już okres, kiedy wszystkie dzieci próbował ugryźć, uszczypnąć itp. Teraz, jak próbuje "zagadać", to najpierw wyciąga rękę, a potem pokojowo klepie po ramieniu. Jest taki śmieszny! Ale miło popatrzeć, jak lgnie do dzieci, bo na początku od nich stronił, a przecież będzie jedynakiem, to niech się przyzwyczaja :-D:-D

uciekam do pracy, bo mnie pasterka zastanie!

Mikoto, super te pudełka. Tez byłam dziś w Biedronce, ale nie widzialam ani pudełek, ani niczego ciekawego.
My w tym roku kupilismy 2 pary sandałów, jedne 20 (byly z zapasem), drugie 22 i widzę, ze te większe są na styk. Tylko juz szkoda mi kupować kolejne, bo zaraz koniec lata. Za to kupilismy juz butli kryte.

Kingusia, są rajstopki w Lidlu? To się chyba musimy Mikim wybrać, bo zaraz będzie sezon rajstop.
Dokładnie jak piszesz. Emi, przyjaciółka Mikołaja ma w grudniu kończy 3 lata i ma rozmiar 25-26.
U nas tez trochę teraz kroki, psuje nam to plany, bo mieliśmy iść do koleżanki, żeby Miki mógł się wychasac u NADH na posesji. A tyak czekają nas zabawy w domu.

Bona, tak udało się pozałatwiać juz wszystko, nawet z lepszym efektem niż zakładałam. Teraz zostało nam wakacjowac do czwartku w oczekiwaniu na tatusia.

Mikołaj juz po pierwszym obiedzie. Ten Glodmor wpalaszował miskę rosołu (z marchewka, pietruszka i selerem włącznie), a potem to jeszcze zapoil 150 ml mm. Teraz znacznie śpi i nawet remonty za ścianą mu nie przeszkadzają. Wstanie to zje drugie danie, czyli kopytka i wybędziemy z domu (co by dziadek mógł spokojnie odpocząć). Właściwie to nie dziwię się, że Miki robi tyle kup. On naprawdę dużo je. A co ciekawe, dziś do południa ganial na golasa, bo szalał miedzy domem a basenem na balkonie i nie było ani jednej kupy. Za to jak go położyłam do łyżeczką, zaraz zapełnił pampersa. Wysnulam tezę, ze chyba trzeba Mikołaja odpampersowac to i jego "toaleta" wróci do normy. Co wy o tym myślicieli? :p

reklama
Palin to faktycznie Miki z tymi kupami szaleje;)Najwazniejsze,ze apetyt dopisuje,moze jakis skok teraz ma?

Mikoto kurde ja nawet w poblizu Lidla nie mam,ale moze dzisiaj zahacze o Biedronke.

Dziewczyny jakich marek kupujecie butki? Pilnujecie,zeby mialy skorzane wkladki? mi udalo sie w czerwcu trafic na promocje w Bartku,kupilam sandalki,potem drugie juz bardziej na przodzie zabudowane. Poki co jeszcze pasuja te pierwsze r.20,drugie juz ma 21.

Mam tez pytanie o foteliki? wszystkie smyki juz maja je wieksze? Musze jakis wybrac,ale tyle tego,chcialabym nadal tylem do jazdy. Mala jest drobna,moglaby spokojnie jeszcze w tym pojezdzic co ma,ale juz tak glupio jakos.

Do góry